Werfzeep - Wonderschoon! - Rodaan Al Galidi

Merk: Werfzeep

7,95 5,56 per stuk incl. btw
Aanbieding: 30% Korting Op=Op nog 33 stuks beschikbaar

Totaal per stuk:
100 gram
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 3,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

  • Composteerbaar

Bekijk hier meer producten van het merk Werfzeep
Werfzeep logo
Artikelnummer: 8718657192512

Bekijk alles van Werfzeep >
Bekijk meer: Zeep & Douchegel >

Werfzeep - Wonderschoon!

De heerlijke zeepcollectie 'Wonderschoon' geeft dichters een nieuw podium. Aan de binnenkant van de wikkel staat namelijk een prachtig gedicht! Elke wonderschoon zeep heeft een andere wikkel, en dus een ander gedicht. Een waar collectors item dus! Je steunt met deze aankoop ook gelijk de culturele sector. De zeep draagt bij aan het project #hetgaantnietomzeep.
 
De binnenkant van elke zeepwikkel wordt bedicht door een bekende Nederlandse of Vlaamse dichter. Het gedicht duurt 20 seconden, precies de tijd die nodig is om goed je handen te wassen. Terwijl je je handen sopt, prikkelen de woorden je tot een glimlach, gedachte of een droom.

In deze wonderschoon zeep staat een gedicht van Rodaan Al Galidi. Rodaan, ambassadeur van de Poëzieweek 2021, is een bekende in het literaire landschap die veel verschillende dichtbundels op zijn naam heeft staan. En nu ook een wonderschone zeepwikkel!
  
Deze milde handzeep droogt de huid niet uit, hoe vaak je je handen ook wast.
 
Met saffloer- en avocado-olie, geurend naar lavendel, anijs, ceder en petitgrain.

Leuk weetje:
Zodra het zeepmaakproces richting zijn einde komt, wordt de (nu nog) vloeibare zeep in een gi-gan-tisch-e mal gegoten. Onderin deze mal wordt, door middel van zwarte zeep, de eerste regel van het gedicht geschreven. Kan het poëtischer? Lees in deze blog hoe de zeep gemaakt wordt.

Milieu-informatie over Werfzeep - Wonderschoon! - Rodaan Al Galidi

Werfzeep is in 2009 ontstaan vanuit Eveliens voorliefde voor oude ambachten en natuurproducten. Tijdens een reis door Canada die zij en Laurens maakten belandde ze op een idyllische familieboerderij waar onder meer zeep werd gemaakt, met een pollepel en een enorme pan. Het houten huis rook sprookjesachtig heerlijk en meteen de eerste dag hielp Evelien mee met zeep maken. Tot haar verrassing was deze handgemaakte zeep, die in de douche en bij de gootsteen lag, zacht en verzorgend voor haar huid. Van kleins af aan geplaagd met eczeem was zeep al jaren uit den boze, maar deze zeep bleek een heel ander verhaal dan alles waar ze tot dan toe kennis mee had gemaakt en die haar voornamelijk een trekkerige huid bezorgde.

Zeep gemaakt van oliën is een volstrekt ander product dan fabriekszeep gemaakt van geraffineerde vetzuren, met toevoegingen zoals schuimverbeteraars, synthetische parfums en conserveermiddelen, waar ook nog de glycerine van afgeroomd is. Deze ontdekking was genoeg voor Evelien om geheel in de ban te raken van zeep, het ambachtelijke zeep zieden, alle mogelijke ingrediënten en de werking op de huid. Ze begon haar zepen te ontwikkelen in een historische werfkelder aan de Utrechtse Oudegracht. Nu, acht jaar later werkt ze met een groeiend team in het prachtige zeepatelier aan de Westerkade.

Films

Wonderschoon! uitpakken from Werfzeep on Vimeo.
Andere uitvoeringen

5,56 per stuk
€ 7,95

Werfzeep

Werfzeep is een Utrechtse biologische zeepziederij sinds 2009. Alle zepen zijn volledig natuurlijk, palmolievrij en met liefde gemaakt. Echte ambachtelijk gemaakte zeep, met de meest krachtige verzorgende eigenschappen.

Werfzeep
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:Werfzeep - Wonderschoon! - Rodaan Al Galidi

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit