Fruit Fly Ninja 1-pack - anti-fruitvlieg

Merk: Weggestemd

0,- per stuk incl. btw
Aantal

- Weggestemd! Niet meer leverbaar -

De bezorgkosten voor deze producten zijn € 1,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

 • Milieuvriendelijke of gerecyclede verpakking
 • 100% Biologisch afbreekbaar

Bekijk hier meer producten van het merk Weggestemd
Weggestemd logo
Artikelnummer: 8717953260468

Bekijk alles van Weggestemd >


Fruitvliegjes zijn voor velen een bron van irritatie. Ze komen gezellig met zijn allen op fruit, groentes, sap, wijn, bier en verwelkte bloemen af. Vooral in de zomer veroudert fruit erg snel, waardoor je ze nog vaker tegen zult komen. Vooral de vuilnisbak is hun favoriete plek. Hier ligt fruit lekker te rotten en hebben ze een lekker donker plekje om hun eitjes te leggen. Maar ook een berging met lege flessen wijn en bier vinden ze zeer aanlokkelijk.

Maak kennis met Fruit Fly Ninja
Veel lokmiddelen werken helemaal niet, kosten veel tijd of nemen vrij veel ruimte in. Bovendien zijn ze niet altijd bij de vuilnisbak te plaatsen. Fruit Fly Ninja speelt daar heel handig op in. Het is een flesje met een lokmiddel die fruitvliegjes nóg lekkerder vinden dan fruit en alcohol. Als ze er eenmaal in vliegen, komen ze er niet meer uit. Het flesje is klein en gemakkelijk te plaatsen. Aan de zijkant zit namelijk een dubbelzijdig plakrandje waardoor je het flesje boven de vuilnisbak of elders kunt hangen. Vervolgens haal je de dop eraf. Klaar om de vliegjes te vangen!

Het flesje is doorzichtig, zodat je goed kunt zien hoeveel vliegjes je al hebt gevangen. In één dag zie je al resultaat, beloofd! Bovendien is de substantie in het flesje biologisch en niet giftig. Daardoor is het geen probleem om het bijvoorbeeld in de keuken te gebruiken.

Waarom wij fan zijn van Fruit Fly Ninja:
 • Het flesje is overal te plaatsen
 • Gifvrij en biologisch lokmiddel
 • Biologisch afbreekbare verpakking
 • Na een dag al resultaat
 • Lange tijd effectief
 • Pakt het probleem bij de kern aan

Productspecificaties Fruit Fly Ninja 1-pack - anti-fruitvlieg

Specificaties
 • Grootte flesje: 47 x 35 x 25 mm
 • Inclusief dubbelzijdige plakrand voor bevestiging
 • Blijft 2 weken lang zeer effectief
 • Je hoeft niets te doen.
 • Gewoon dop eraf en de fles opplakken.

Over de bedenker

Op het werk van Ferdinand van der Neut waren de vele fruitvliegjes een behoorlijke sfeerverpester. Hij ontdekte dat vele anti-fruitvliegmiddelen eigenlijk helemaal niet goed werken en ging zelf aan de slag. Hij moest een lokvloeistof hebben die fruitvliegjes lekkerder vinden dan rottend fruit. Ook moest er de mogelijkheid zijn om de vloeistof direct bij het probleem aan te pakken. Daardoor kwam hij op het idee voor een licht flesje met plakrand. Verbluffend simpel eigenlijk. Eerst financierde Ferdinand alles zelf. Via Kickstarter is Fruit Fly Ninja gelanceerd op genoeg geld op te halen zodat de juiste doelgroep bereikt kan worden. Zo kan iedereen in één ninja-beweging fruitvliegjes tegengaan. Inmiddels vliegt Fruit Fly Ninja heel de wereld over en wordt het zelfs in Australië omarmd. 

Reacties gebruikers:  
 • Restaurant The Jane, Antwerpen (** Michelin): "Het ultieme middel tegen het bestrijden van fruitvliegjes!. We gebruiken het nu 2 jaar naar grote tevredenheid. Handzaam en geurloos op afstand en daardoor makkelijk verdekt op te stellen."
 • WestCord Fashion Hotel Amsterdam: "De fruit fly ninja werkt uitstekend. We hebben geen tot weinig last meer van fruitvliegjes! Het lijkt ons heel fijn om in de toekomst samen te werken en er samen voor te zorgen dat de vervelende vliegjes weg blijven."
 • Kevin Koole, F&B Manager, Rotterdam Ahoy: “Goede service en snelle levering. Daarnaast een fantastische oplossing voor het fruitvlieg probleem, direct na plaatsing resultaat. Wij zullen zeker in de toekomst eerder in het seizoen de Fruit Fly Ninja's gaan gebruiken.”
 • René Groot, General Manager bij Hilton Hotel Double Tree in Amsterdam: “Onze vaste ongediertebestrijder kon het probleem niet oplossen. Toen kreeg ik vanuit mijn netwerk een tip over de Fruit Fly Ninja. We gaan hier zeker mee door, want het werkt. Ik zou dit product zeker aanraden aan collega’s.”  

Milieu-informatie over Fruit Fly Ninja 1-pack - anti-fruitvlieg

Milieu
De substantie waarmee de vliegjes worden gelokt, is gifvrij en gemaakt van biologische stoffen. Ook de verpakking is biologisch afbreekbaar, dus na gebruik houd je er niet eens afval aan over.

Films


Weggestemd

Sommige producten zijn nogal soep. Ze werken soms slecht, hebben een te hoge terugverdientijd of zijn eigenlijk helemaal niet handig. In Weggestemd worden al die producten voor jullie verzameld. Voor de leuk, maar ook gewoon omdat je eerlijk moet zijn over niet zo goede producten.

Weggestemd
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:Fruit Fly Ninja 1-pack - anti-fruitvlieg

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit