We zijn open voor Click & Collect - Verfmengen -De Showroom is op afspraak. Lees hier meer

Parelmoerzand

Merk: Tierrafino

€ 24,81 per stuk incl. btw
Aantal
Maak een keuze
Fijn = korrels van 0,8 - 1,2 mm

De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Duitsland
Land van herkomst: Duitsland

Bekijk hier meer producten van het merk TierrafinoTierrafino logo
Artikelnummer : 8717371490225

Parelmoer. Als toevoeging voor de Tierrafino leemfinish of Tierrafino T-paint. Geeft met zonlicht een zeer mooie glinstering, waardoor de muur tot leven komt.

Product info

Er kan tot 15% parelmoerzand toegevoegd worden. Hoe meer parelmoerzand hoe meer glinstering.
Andere uitvoeringen

Parelmoerzand
Parelmoerzand
Uitvoering: Fijn - 7 kg
14,64 per kg

Parelmoerzand
Parelmoerzand
Uitvoering: Fijn - 20 kg
8,14 per kg

Parelmoerzand
Parelmoerzand
Uitvoering: Grof - 1 kg
24,81

Parelmoerzand
Parelmoerzand
Uitvoering: Grof - 7 kg
14,64 per kg

Parelmoerzand
Parelmoerzand
Uitvoering: Grof - 20 kg
8,14 per kg

Tierrafino

Tierrafino is een Nederlandse producent, die diversen leemproducten levert, zoals leemstuc en leemverf. Door de natuurlijke samenstelling geeft leem een prachtig natuurlijk en rustiek resultaat, met kleuren die alleen de natuur kan maken.

Tierrafino
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Aannemersprijs
Ben je een aannemer met Kvk en BTW nummer, vraag dan hier een offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave.

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Heel Goed


Beste Rob, bij deze ook van mij nog een woord. Ik heb geen parelmoer interesse in het starten van een handel hierin. Al het parelmoerzand in de detailhandel in Nederland komt van de firma Oord & co. Het is namelijk de enige groothandel in Nederland van terrazzo materialen. Er is geen kwaliteitsverschil en ze verkopen daar 4 verschillende korrelgroten. De inkoopsprijs bedraagt dan zo ongeveer euro 2,80 per kilo. Julie zouden het voor 5 of 6 Euro per kilo kunnen verkopen. In zakjes afgewogen of naar vraag per klant afwegen. Parelmoer in de leemfinish wordt pas echt leuk als je meerdere kilo's per zak toevoegt. Zelf doe ik zo'n 6 kilo van 2 verschillende korrelgroten per zak.Dus drie kilo per grote, per zak. En op deze manier blijft de prijs ook leuk voor de gebruiker. Ideetje? Jullie zijn toch vrij om zelf je leverancier te kiezen ? Het product parelmoerzand is geen eigendom van Tierrafino of van wie dan ook.

Rico
Reactie


Toch een weerwoord: 1)Wij maken de prijzen niet maar de producent. 2)We zijn niet geschikt om kwaliteit en korrel dikte te beoordelen. 3)Ze moeten omgepakt gewogen en van een label en barcode voorzien worden. 4) Ze moeten getransporteerd worden etc.etc. Tip begin je eigen handel.

Rob Bos
Heel Goed


De prijzen die de detailhandel vraagt voor parelmoerzand is werkelijk exorbitant! Bij de firma Oord in Almere koop je een zak van 25kg voor 70 Euro inclusief btw. Jullie prijs is dan omgerekend 620 Euro per 25 kg. Dit is absurd.

Rico
Heel Goed


wat een feest, deze subtiele sprankjes die je tegemoet twinkelen bij bepaalde lichtinvallen! Geeft je vlakke muur net iets meer, vooral bij de meer donkere kleuren.

Silvana Braschi
Reactie


Dat is jammer, maar heb je, na volledige droging, wel de parelmoer vochtig nagepoetst?

Jeroen
Gaat wel


Ik wilde het gebruiken in een mother of pearl stuc afwerking, maar vind het effect minimaal ,in een lichte stuc te weinig glimmer en teveel spikkel grijs. gr. H. Veenstra.

veenstra
Reactie


Het is natuurlijk een kwestie van smaak, hoeveel parelmoer je gebruikt! Maar gemiddeld genomen wordt er per zak van 25kg leemfinish ca. tweederde 'koffiebekertje' parelmoer toegevoegd.

Jeroen
Algemene vraag


Hoeveel parelmoer zou ik moeten nemen op een zak leemfinish (25 kg)? Bedankt,

Ingrid
Reactie


Hallo Esther, De parelmoer is te grof om toe te voegen aan de Ipaint en zal daardoor niet blijven zitten in de verf. Het is wel mogelijk de parelmoer toe te voegen aan de Tpaint(structuurverf). Groet Bart

eco-logisch
Heel Goed


Wij hebben recent een warmtemuur laten plaatsen in ons huis. Heerlijk! De ene muur is afgestuct met Ayers rock en parelmoer en de andere muur met 1/3 oker en 2/3 wit (room=?Delphi?). In de Ayers rock stuclaag hebben we enkele halfedelstenen van 3-4 mm dikte aangebracht. Erg mooi! Ik heb nog een vraag over het parelmoer. Kan dat ook toegevoegd worden in de tierrafino ipaint? Bedankt, Esther.

Esther

Parelmoerzand

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: