STARTER KITS

Yokuu maakt schoonmaakmiddelen op basis van goede bacteriën. Ja, echt! In plaats van chemische schoonmaakmiddelen die zoveel mogelijk bacteriën doden, herstelt Yokuu de natuurlijke balans in huis door goede bacteriën hun werk te laten doen. Zeg vaarwel tegen schadelijke chemicaliën en wegwerp plastic, met Yokuu maak je op een planeetvriendelijke manier je hele huis schoon. Van de badkamer tot de keuken en van de vaat tot de vloer, de goede bacteriën van Yokuu knappen het vuile werk op.

De starter kit bestaat uit een herbruikbare sprayfles en een reinigingsparel. De parel lost vanzelf op in water, de goede bacteriën doen vervolgens het werk. Deze levende micro-organismen uit de natuur gaan aan de slag om vet, vuil en geur af te breken. Ze blijven tot wel 6 dagen na gebruik actief! Je hoeft zelfs minder vaak schoon te maken😉. Maak kennis met de starter kits

REFILLS

De geconcentreerde reinigingsparels bomvol goede bacteriën zijn er voor de allesreiniger, badkamerreiniger en glasreiniger. De parels los je zelf op in water en gebruik je met een sprayfles. De spray is direct klaar voor gebruik. Omdat de bacteriën ook na gebruik actief blijven hoef je niet na te spoelen na het schoonmaken. Zo wordt schoonmaken nog makkelijker!

Is je sprayfles helemaal leeg? De refills bevatten nieuwe reinigingsparels zodat je snel weer aan de slag kunt. Doordat je de parels zelf oplost in water, wordt er een hoop watertransport bespaard. De schoonmaakmiddelen van Yokuu zijn volledig natuurlijk en daardoor ook beter voor je gezondheid. De miljarden bacteriën in de reinigers herstellen het natuurlijk microbioom in je huis. Alle producten van Yokuu zijn vrij van schadelijke ingrediënten en zijn daarom helemaal veilig voor mens en dier. Klaar voor hergebruik?

NIEUW! VAATWASTABLETTEN EN WASSTRIPS

Nieuw in het assortiment van Yokuu zijn de vaatwastabletten en wasstrips. Ook die zitten vol bacteriën! De vaatwastabletten zijn krachtige reinigers voor de vuile vaat. Ze helpen zelfs de biodiversiteit te verbeteren dankzij de waterzuiverende bacteriën die ook in het afvalwater actief blijven. Ze bevatten geen plastic folie en kunnen direct de vaatwasser in om aan de slag te gaan.

De wasstrips zijn een volledig plasticvrij alternatief voor regulier wasmiddel en lossen vanzelf op in de wasmachine. Er is ook een vloerreiniger in poedervorm waar je zelf een emmer sop mee maakt. De producten van Yokuu worden verpakt in papier of karton. Wordt ook een echte schoonmaakpionier met Yokuu! 
Nieuw: voor de vloer, de vaat en de was!