Konjac spons - Green Tea

Merk: Skoon

5,29 per stuk incl. btw
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 3,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland


Bekijk hier meer producten van het merk Skoon
Skoon logo
Artikelnummer: 8712713884076

Bekijk alles van Skoon >
Bekijk meer: Natuursponzen >

Konjac Sponge Green Tea
Een diepe 100% natuurlijke reiniging voor de droge en geïrriteerde huid met alleen water. Verwijdert dode huidcellen, make-up op waterbasis en onzuiverheden op een milde wijze. De unieke structuur op basis van plantaardige vezels stimuleert de bloedsomloop en celvernieuwing. Voor een stralende en gezonde huid.
 
De Green Tea biedt extra verzorging voor de droge tot geïrriteerde en onrustige huid. Verrijkt met groene thee met antioxiderende werking om de onrustige huid te helpen in balans te komen. Voor een rustige en verzorgde huid.
 
De Skoon Konjac Sponge is 100% natuurlijk, 100% biologisch afbreekbaar, niet getest op dieren, vegan en PH neutraal.
 
Gebruik
Laat de droge, harde, spons volzuigen met (lauw)warm water en masseer daarna met cirkelvormige bewegingen over je gezicht, rond je ogen of andere lichaamsdelen. Indien gewenst kan er een beetje natuurlijke gezichtsreiniging aan toegevoegd worden. De Konjac Sponge kun je een aantal weken gebruiken. Hang tussen het gebruik op een droge plek voor een langere werking van de sponge.

De Konjac Plant
De Konjac Plant groeit in Azië en is bekend door de vele gezonde eigenschappen. De Konjac Sponge wordt gemaakt van de wortel van deze plant. De natuurlijk hydraterende plantaardige vezels zijn rijk aan antioxidanten en staan bekend om de antibacteriële en verzachtende eigenschappen die de zuurtegraad van onze huideigen oliën ondersteund en onzuiverheden helpt bestrijden.
 
Ingrediënten
Konjac Glucomannan, groene thee extract
 




Andere uitvoeringen

Konjac spons - Pure

Uitvoering: Pure
5,29
 

Konjac spons - Bamboo Charcoal

Uitvoering: Bamboo Charcoal
5,29
 

Skoon

Persoonlijke verzorging op een natuurlijke manier, alleen met gebruik van natuurlijke ingrediënten, werkzaam & effectief, makkelijk en ook fijn. Maar ook met de gedachte aan de natuur, van ingrediënt tot aan het product in de winkel, over alle stapjes in het proces wordt nagedacht om de natuur zoveel mogelijk te behouden. Jarenlange ervaring in de cosmetica branche heeft ons veel geleerd over wat cosmetica met ons als mens en de natuur doet. En wij van Skoon Cosmetics vinden dat het nu echt tijd is om "schone" cosmetica tot een vanzelfsprekendheid te maken, gezonder voor onszelf en onze planeet, dat is onze missie.

Skoon
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Konjac spons - Green Tea

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit