We zijn open voor Click & Collect - Verfmengen -De Showroom is op afspraak. Lees hier meer

Snoeiset

Merk: Silky

€ 81,17 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
1
Aantal
Maak een keuze
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Japan
Land van herkomst: Japan

Bekijk hier meer producten van het merk SilkySilky logo
Artikelnummer : 2700000010228

Snoeiset bestaande uit:
  • Super accel vouwzaag
  • Okatsune snoeischaar
  • Gummi holster

De voordelen van Japanse kwaliteit:

De Silky snoeizaag is een japanse trekzaag. Dit betekend dat hij zaagt in de trekkende beweging en niet in de duwende beweging (zoals bij de standaard europese zagen). Dit is ideaal bij het zagen op hoogte, omdat de zaag door het gewicht al op het hout drukt.

De okatsun snoeischaar is ook van japanse kwaliteit. Deze kniptang is zo geslepen, dat bij het doorknippen van (dikke) takken de krachten op de kniptang gelijk verdeeld worden. Hierdoor is het knippen erg makkelijk en het voorkomt dat de tak buigt tijdens het knippen. Dit in tegenstelling tot de standaard kniptangen, hierbij wil de tak vaak dichtklappen en tussen de bladen van de tang terrecht komen. 

 

Product info

  • Het blad is gemaakt van SK-4 staal (SAE 1095C), een staalsoort met een hoog koolstofgehalte en daardoor zeer slijtvast. Verder is het blad vlak geslepen met de bovenzijde taps toelopend. Dit verlaagt de weerstand tijdens het zagen en zorgt voor een zeer glad snijresultaat.
  • Op het oppervlakte van het blad is een chroomlaag aangebracht. Dit weert roest en harsaanslag en zorgt ervoor dat alle positieve eigenschappen van de zaag, gedurende het gebruik, in stand blijven. Het blad is zeer fijn gepolijst en kan gemakkelijk schoongemaakt worden. De snijpunten zijn apart nagehard. Hierdoor behoudt het blad zijn flexibiliteit, terwijl de tanden veel langer scherp blijven.
  • In bijna alle Silky handgrepen is gevulcaniseerd rubber verwerkt. Dit verlaagt de trillingen, die aan de hand worden doorgegeven en behoudt de grip in alle omstandigheden van koud naar warm en van nat naar droog.
  • De tanden van de toekomst. De tanden van het Silky blad zijn uiterst precies geslepen, vlijmscherp met 4 snijvlakken in de lengterichting van het blad. De tanden maken een zeer gladde snijwond en verkleinen de kans op infectie.


Silky

Silky zagen kunnen iedere klus aan: meubels maken, bomen zagen en met de pocket editie het gewone hobbyen. Sterk en met vervangbaar blad zodat je eindeloos door kunt zagen.

Silky
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Goed


Al een tijdje was ik opzoek naar een andere snoeischaar en onlangs heb ik deze snoeiset gekocht. Zelf werk ik als hovenier, en is een goede snoeischaar dus erg belangrijk. 95% van alle hoveniers gebruiken denk ik een Felco snoeischaar maar ik wilde wat anders. Deze Okatsune 103 bevalt mij prima, hij is bijzonder scherp en geeft dankzij zijn speciale constructie een direct gevoel bij het snoeien. Het is een lichte, degelijke snoeischaar, geschikt voor niet al te grote handen. De Silky super accel Z1 klapzaag is zeer scherp en kwalitatief goed zoals je van Silky mag verwachten.

sander kaptein

Snoeiset

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: