Toiletpapier Original - 10 pakken van 4 in zak - 400m - 2 laags

Merk: Satino

59,95 per zak incl. btw

Totaal per zak:
40 st.
Aantal
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

Cradletocradle-1.png FSC.png keurmerken_eu.jpg

 • CO2-neutraal
 • Composteerbaar

Bekijk hier meer producten van het merk Satino
Satino logo
Artikelnummer: 8719325674187

Bekijk alles van Satino >
Bekijk meer: Toilet- & Keukenpapier >

Satino - Toiletpapier Original - 10 pakken van 4 in zak - 400m - 2 laags

Groen verkoopt niet en daarom heet het meest duurzame toiletpapier dat sinds deze week te koop is Satino Black. Ook geen fotografie van lieve boomblaadjes, maar een bokser en andere beroepen

Je leeft op je eigen manier, je denkt creatief, maar maakt ook gebruik van je toiletruimte.
Daarom kies ik voor Satino Black! Duurzaam ontwerp voor een chique toilet. Brutaal, vooruitziend, zelfverzekerd.
Exact zoals u.

Ook visueel is het tweelaagse toiletpapier van topkwaliteit, gemaakt van 100% hoogwaardig gerecycled papier, een blikvanger. Bekroond met het Europese Ecolabel en FSC-gecertificeerd.

 • 1 pak = 4 rollen van 400 vel. Kleur wit.deze zak 10 pakken van 4
 • Toiletpapier 2-laags
 • Gemaakt van 100% gerecycled papier van hoge kwaliteit
 • CO2-neutraal geproduceerd
 
 
 

Productspecificaties Toiletpapier Original - 10 pakken van 4 in zak - 400m - 2 laags

Satino_sanitair_papier1.pdf

 • 2-laags voor het nodige comfort
 • Van gerecycled papier
 • Helemaal composteerbaar
 • 4 Rollen in een pak
 • 400 vellen in een pak
 • Wit !!!!

De rollen zijn een flink stuk groter dan gangbare rollen, en gaan daarom een stuk langer mee.  per 4 stuks in verpakking te koop .

Satino kreeg als eerste het Cradle-to-Cradle certificaat voor toiletpapier toebedeeld. Bij de Cradle-to-Cradle-filosofie worden grondstoffen van producten oneindig hergebruikt of biologisch afgebroken en teruggegeven aan de natuur. Zo is het mogelijk de spiraal van uitputting van natuurlijke voorraden, van verspilling en van vervuiling te doorbreken.

Milieu-informatie over Toiletpapier Original - 10 pakken van 4 in zak - 400m - 2 laags

Cradle to Cradle is een keurmerk van MBDC, het bureau van Michael Braungart en William McDonough. De kern van deze filosofie is dat afval voedsel is, waar grondstoffen van producten, vrij van schadelijke chemicaliën, oneindig worden hergebruikt of biologisch afgebroken en teruggegeven aan de natuur. Het keurmerk geeft de garantie dat de spiraal van uitputting van natuurlijke voorraden en van vervuiling doorbroken wordt.

De kern van de Cradle to Cradle filosofie is dat afval voedsel is, waar grondstoffen van producten, vrij van schadelijk chemicaliën, oneindig worden hergebruikt (de technische kringloop) of biologisch afgebroken en teruggegeven aan de natuur (de biologische kringloop). Het keurmerk geeft de garantie dat de spiraal van uitputting van natuurlijke voorraden en van vervuiling doorbroken wordt.
 
Met deze gedachten hebben wij ons hele productieproces en alle stoffen die we daarin gebruiken doorgelicht op de effecten op mens en milieu en het bestaan van alternatieven. Hieruit is Satino Black ontstaan, ’s werelds eerste en enige toilet- en handdoekenpapier dat het Cradle to Cradle certificaat mag dragen.
 
Satino Black is het logische gevolg van onze focus op de balans tussen People, Planet en Profit. Hiermee maken we het voor andere organisaties mogelijk om op een eenvoudige manier duurzaamheidsdoelstellingen te behalen en betrokkenheid bij bezoekers en medewerkers te creëren.
 
Het Satino Black concept is een totaaloplossing voor toiletruimtes: het brengt organisaties eenvoudig een stuk dichter bij hun duurzaamheidsdoelstellingen. Naast toiletpapier bestaat het Satino Black concept ondermeer uit papieren handdoekjes, handzeep, foamzeep, dispenser­systemen en een uitgebreid pakket aan dienstverlenende en communicatieve ondersteuning.
 
Onze langetermijnambitie is om een volledig Cradle to Cradle bedrijfsvoering te realiseren. Hiervoor hebben we een Cradle to Cradle roadmap ontwikkeld. 
 
Satino Black producten zijn gemaakt door de duurzaamste papierfabriek te wereld; in Nederland! Van 100% gerecycled papier en alle hulpstoffen zijn 100% biologisch afbreekbaar. Satino Black draagt drie strenge milieu certificeringen, FSC, recycled, Europees Eco-label, Cradle-to-Cradle en Co2 neutraal.
 

 


Satino

Bij Satino bepaalt een natuurlijk en diep gevoeld respect voor mens en milieu de gehele bedrijfsvoering. Deze visie op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) brengen ze in de praktijk met een evenredige aandacht voor People, Planet en Profit. Dit milieuvriendelijke wc-papier veegt jouw billen af met aandacht voor milieu, poep en dier.

Satino
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Algemene vraag


Toiletpapier Original - 10 pakken in zak - 4 x 400 - 2 laags per pak 4x 400 of 400 per pak?

vincent
Reactie

Er zitten 400 vellen per pak, 100 per rol.

Eco

Algemene vraag


Ik zou graag overstappen op duurzamer toiletpapier. Echter vind ik ecologisch toiletpapier vaak te ruw. Er zijn dingen waar ik compromissen voor wil sluiten, maar niet als het gaat om hard toiletpapier. Hoe zit het met dit toiletpapier met comfort wanneer je dat vergelijkt met traditioneel toiletpapier uit de supermarkt?

Vraag
Algemene vraag

Bedankt voor je interesse in onze producten. Het Satino Toiletpapier Original is zacht en comfortabel voor je huid. Het heeft twee lagen en een reliëfstructuur die zorgt voor een goede absorptie en een aangenaam gevoel. Het is niet zo ruw als sommige andere ecologische toiletpapieren, die vaak ongebleekt of van bamboe zijn gemaakt. Het is vergelijkbaar met traditioneel toiletpapier uit de supermarkt, maar dan duurzamer en beter voor het milieu. Groet, Eco


Heel Goed


Het is verpakt zoals op de foto en voor transport nog een buiten zak

Rob Bos
Reactie


Zijn deze wcrollen verpakt in plastic?

Erik

Toiletpapier Original - 10 pakken van 4 in zak - 400m - 2 laags

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit