img img img img

Wandkurk Belly Virgin

Merk: Qualy Cork

€ 19,- per stuk incl. btw
€ 105,54 per m2

Afmetingen per stuk lxbxh:
60cm x30cm x260mm
Totaal per stuk:
0,18 m2
Aantal
Dit product wordt apart verzonden door
Quallycork

bezorgkosten
Voor de producten van deze leverancier worden aparte verzendkosten berekend van
€ 75,- gratis vanaf € 850,-

Levertijd: 3 werkdagen

Belgie
Land van herkomst: Belgie

Bekijk hier meer producten van het merk Qualy CorkQualy Cork logo
Artikelnummer : belly vergin

Wandkurk is een duurzame, isolerende en klankverbeterende decoratieve oplossing voor uw wanden. Kurkwanden absorberen geluiden en verhinderen zo ook de weerkaatsing hiervan. Wandkurk is te bestellen in 64 verschillende kleuren en kan indien gewenst na plaatsing vernist worden. Kurkwanden zijn perfect afwasbaar en toepasbaar in de badkamer en in de keuken indien ze na installatie met vier lagen vernis afgewerkt worden. Dit betreft de normale kurk wand en vloer beschrijving.

Maar wat we hier zien is wel heel speciaal een dikke tegel van pure kurk , erg mooi als accent in een moderne woning (zie foto)

Specificaties
  • Contactgeluidreductie (EN 140): dB
  • Motief: kurk
  • Diktes: 26mm
  • Afmetingen: 600x300 mm

Product info

Leginstructies wandkurktegels3.pdf

Kurk is een natuurproduct met uitstekende isolerende eigenschappen. Deze eigenschappen dankt kurk aan haar elementopbouw. Kurk bestaat immers grotendeels uit 14-zijdige cellen die gevuld zijn met lucht. Er zitten ongeveer 40 miljoen cellen of luchtkamers in 1 kubieke centimeter kurkschors! Hierdoor voelt kurk steeds aangenaam aan en absorbeert het geluiden en trillingen.
Kurk is bovendien veerkrachtig, antistatisch, brandvertragend en zeer goed bestand tegen vocht. Verder bevat kurk ook verschillende harsen waardoor het goed bestand is tegen water en tegen aantasting door schimmels en insecten.

Extra infoQualy Cork

Deze zwevende kurkvloeren zijn de meest akoestisch dempende vloeren in hun soort. Ze voelen comfortabel en zacht aan waardoor de vloer steeds aangenaam aanvoelt en de gewrichten spaart. Door de handige klikverbinding zijn deze vloeren eenvoudig en erg snel geplaatst.

Qualy Cork
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Wandkurk Belly Virgin

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: