Wandkurk lusitania

Merk: Qualy Cork Vloeren

27,30 per pak incl. btw
€ 30,33 per m2

Afmetingen per stuk:
60cm x30cm x3mm
Aantal stuks per pak:
5
Totaal per pak:
0,90 m2
Aantal
Dit product wordt apart verzonden door
Qualycork

bezorgkosten
Voor de producten van deze leverancier worden aparte verzendkosten berekend van
€ 60,- gratis vanaf € 850,-

Levertijd: 1 week

Belgie
Land van herkomst: Belgie

Bekijk hier meer producten van het merk Qualy Cork Vloeren
Qualy Cork Vloeren logo
Artikelnummer: 2700000038642

Bekijk alles van Qualy Cork Vloeren >
Bekijk meer: Wandkurk >

Wandkurk is een duurzame, isolerende en klankverbeterende decoratieve oplossing voor uw wanden. Kurkwanden absorberen geluiden en verhinderen zo ook de weerkaatsing hiervan. Wandkurk is te bestellen in 64 verschillende kleuren en kan indien gewenst na plaatsing vernist worden. Kurkwanden zijn perfect afwasbaar en toepasbaar in de badkamer en in de keuken indien ze na installatie met vier lagen vernis afgewerkt worden.

Specificaties
  • Kan geverfd worden
  • Bij te vernissen na plaatsing
  • Contactgeluidreductie (EN 140): dB
  • Motief: kurk
  • Diktes: 3 mm
  • Afmetingen: 600x300 mm

Productspecificaties Wandkurk lusitania

Leginstructies wandkurktegels2.pdf

Kurk is een natuurproduct met uitstekende isolerende eigenschappen. Deze eigenschappen dankt kurk aan haar elementopbouw. Kurk bestaat immers grotendeels uit 14-zijdige cellen die gevuld zijn met lucht. Er zitten ongeveer 40 miljoen cellen of luchtkamers in 1 kubieke centimeter kurkschors! Hierdoor voelt kurk steeds aangenaam aan en absorbeert het geluiden en trillingen.
Kurk is bovendien veerkrachtig, antistatisch, brandvertragend en zeer goed bestand tegen vocht. Verder bevat kurk ook verschillende harsen waardoor het goed bestand is tegen water en tegen aantasting door schimmels en insecten.


Qualy Cork Vloeren

Deze zwevende kurkvloeren zijn de meest akoestisch dempende vloeren in hun soort. Ze voelen comfortabel en zacht aan waardoor de vloer steeds aangenaam aanvoelt en de gewrichten spaart. Door de handige klikverbinding zijn deze vloeren eenvoudig en erg snel geplaatst.

Qualy Cork Vloeren
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:Wandkurk lusitania

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit