Kurk primer betonvloer Uniprim 5 liter

Merk: Qualy Cork

€ 60,44 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
5 liter
Aantal
Gratis verzonden!

Levertijd: 3 werkdagen

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Belgie
Land van herkomst: Belgie

Bekijk hier meer producten van het merk Qualy CorkQualy Cork logo
Artikelnummer: 3549210014118

Universele dispenserprimer .Te gebruiken als voorstrijk op poreuze en niet-poreuze ondergronden, zoals cementdekvloer, betondekvloer, polybeton zonder curing, anhydrietvloer (droging min. 12 u), oude tegelvloer, hout, asfaltdekvloer, oude bitumen, oude watervaste lijmresten. Als hechtingsverbeteraar voor egaliseermiddelen.
Klaar voor gebruik, 1:1 verdunnen op een sterk zuigende ondergrond. De ondergrond wordt eerst schoon gemaakt met behulp van (een paletmes en) een stofzuiger, nadien wordt er altijd eerst een geschikte primer aangebracht.
De primerlaag zorgt er voor dat het resterende zand en stof gefixeerd wordt en dat barstjes en kleine scheurtjes mooi dichtlopen. De primerlaag verlaagt het  absorberend vermogen van de ondergrond en vermijdt dat het water van het egaline mengsel al te makkelijk door de ondergrond opgenomen wordt.
Na enkele uren, afhankelijk van temperatuur en relatieve luchtvochtigheid, is deze primerlaag droog en kan er geëgaliseerd/geplakt  worden.

Let-op
Zorg er tijdens het verwerken van primer, egaline, lijm en vernis voor dat er lichtjes geventileerd wordt, zodat het door de lucht opgenomen vocht afgevoerd kan worden.
  • Inhoud 5 liter
  • Droogtijd 2 uur, behalve op hout 4 uur
Verwerking
Ondergrond: De ondergrond moet blijvend droog, vrij van vuil- en scheidingslagen,scheurvrij, druk- en trekvast zijn. In geval van twijfel onze technische dienst raadplegen. Voorbehandeling van de ondergrond: reiniging, kogelstralen (beton met curing), schuren (lijmresten), herstellen van scheuren, … Het vochtgehalte van de ondergrond mag op het moment van de plaatsing volgende waarden niet overschrijden: - Cement- en betondekvloer: 2,0 CM-% - Met vloerverwarming: 1,8 CM-% - Anhydrietvloer: 0,5 CM-% - Hout: 7 - 11 CM-% Met behulp van een rol of een borstel, een gelijkmatige laag Uniprim aanbrengen en plassen vermijden. Ongeveer 1 uur laten drogen tot de laag doorschijnend wordt.
Aanbrengen op poreuze cementdekvloer: Breng een gelijkmatige laag primer aan; VERDUND 1 : 1 met water en laat goed drogen.
Aanbrengen op anhydrietdekvloer: Breng een gelijkmatige laag primer aan; VERDUND 1 : 1 met water en een droogtijd van minimaal 12 uur respecteren.
Aanbrengen op houten vloer: Breng een gelijkmatige laag primer aan; NIET VERDUND en een droogtijd van minimaal 3 uur respecteren.
Reinigen van het gereedschap: Gereedschap direct na gebruik met water reinigen.
 
Opmerkingen
  • Gebruik een roller voor onregelmatige ondergronden
  • Uniprim is geen vochtscherm en geen dekvloerversteviger
  • Uniprim niet gebruiken als voorstrijk bij directe verlijmingen, alleen bij egaliseren
  • Niet geschikt voor buiten gebruik
  • Niet geschikt op metalen ondergronden
  • Droogtijd goed respecteren alvorens het egaliseren


Qualy Cork

Deze zwevende kurkvloeren zijn de meest akoestisch dempende vloeren in hun soort. Ze voelen comfortabel en zacht aan waardoor de vloer steeds aangenaam aanvoelt en de gewrichten spaart. Door de handige klikverbinding zijn deze vloeren eenvoudig en erg snel geplaatst.

Qualy Cork
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Kurk primer betonvloer Uniprim 5 liter

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:Kies een kleur

Deze verfkleuren worden gemaakt met natuurlijke pigmenten. Afhankelijk van de gebruikte pigmenten kan de prijs verschillen.

Klik op de kleur om deze te bestellen en de prijs te zien.Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit