Kurk primer betonvloer Uniprim 5 liter

Merk: Qualy Cork

€ 60,44 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
5 liter
Aantal
Gratis verzonden!

Levertijd: 3 werkdagen

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Belgie
Land van herkomst: Belgie

Bekijk hier meer producten van het merk Qualy CorkQualy Cork logo
Artikelnummer : 2500000098987

De ondergrond wordt eerst schoon gemaakt met behulp van (een paletmes en) een stofzuiger, nadien wordt er altijd eerst een geschikte primer aangebracht.
De primerlaag zorgt er voor dat het resterende zand en stof gefixeerd wordt en dat barstjes en kleine scheurtjes mooi dichtlopen. De primerlaag verlaagt het  absorberend vermogen van de ondergrond en vermijdt dat het water van het egaline mengsel al te makkelijk door de ondergrond opgenomen wordt.
Na enkele uren, afhankelijk van temperatuur en relatieve luchtvochtigheid, is deze primerlaag droog en kan er geëgaliseerd/geplakt  worden

Let-op
Zorg er tijdens het verwerken van primer, egaline, lijm en vernis voor dat er lichtjes geventileerd wordt, zodat het door de lucht opgenomen vocht afgevoerd kan worden.


Qualy Cork

Deze zwevende kurkvloeren zijn de meest akoestisch dempende vloeren in hun soort. Ze voelen comfortabel en zacht aan waardoor de vloer steeds aangenaam aanvoelt en de gewrichten spaart. Door de handige klikverbinding zijn deze vloeren eenvoudig en erg snel geplaatst.

Qualy Cork
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Kurk primer betonvloer Uniprim 5 liter

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: