WAX Tex nawaro, textielwaskrijtjes - 15 kleuren

Merk: ökoNORM

12,45 per doos incl. btw

Totaal per doos:
15 st.
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 3,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Duitsland
Land van herkomst: Duitsland

Bekijk hier meer producten van het merk ökoNORM
ökoNORM logo
Artikelnummer: 4019427763159

Bekijk alles van ökoNORM >
Bekijk meer: Knutselen & Tekenen >

Ökonorm WAX Tex nawaro, textielwaskrijtjes - 15 kleuren

ÖkoNorm textiel potloden / krijtjes in 15 kleuren. Strijkvast op stof met natuurlijke stoffen. Textiel is in de wasmachine wasbaar tot 40°C geproduceerd uit hernieuwbare grondstoffen en niet giftig kleuren 
 
De nieuwe generatie van hernieuwbare grondstoffen voldoen aan de gebruikelijke eisen voor kleding.  Dit krijtje is gemaakt om te kunnen strijken en specifiek gemaakt voor natuurlijke Textiel.
Niet voor Synthetische stof want die zijn minder geschikt. Het hoge aandeel van bijenwas kan er voor zorgen dat ze af en toe wit uitslaan. 
 
De zorgvuldige selectie van de grondstoffen en de vrijwillige controle van het bedrijf ÖkoNorm garanderen gezonde en ecologisch verantwoorde producten, modern, eigentijds eisen komenvolledig tot zijn recht. 
 
Gebruiksaanwijzing:
 • Wij raden aan om eerst de stof te wassen voor gebruik
 • Plaats een stuk karton tussen de stof
 • De verf moet dik worden aangebracht, zodat de was volledig kan nestelen rond de vezel. Voor fijne contouren raden wij aan om een stift te gebruiken. 
Aandacht! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden.

Productspecificaties WAX Tex nawaro, textielwaskrijtjes - 15 kleuren

 • Plantaardige wassen, bijenwas, plantaardige stearines, onschadelijke kleurpasta's en pigmenten.
 • Let op: Kinderen jonger dan 3 jaar moeten onder toezicht van volwassenen staan. Bevat kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden.
 • Diameter ca. 10 mm, lengte ca. 55 mm.
 • Verzendgewicht: 0,10 kg
 • Afmetingen (lengte × breedte × hoogte): 15,30 × 1,20 × 6,60 cm
Toepassing
 1. Was en spoel de stof voor het verven (verwijder afwerking).
 2. Plaats een stevig karton onder de stof of tussen de onderkant en de bovenkant.
 3. Zacht, geribbeld textiel (bijv. T-shirts) moet een beetje worden uitgerekt.
 4. Werk bij het schilderen altijd met de structuur mee! Schilder het motief met krachtige streken. De kleur moet dik worden aangebracht zodat de was zich volledig rond de vezel kan nestelen. Tamelijk ongeschikt voor fijne contouren, die kun je beter tekenen met een contourpen (bijv. bij de textiel-/penseelschilders).
 5. Als het motief klaar is, leg je absorberend papier onder het textiel en strijk je het motief vanaf de achterkant (zonder stoom) tot er geen kleur meer aan het papier kleeft. Strijk vervolgens de voorkant zonder papier.
 6. Was de geverfde stof ten vroegste na 2 dagen op 40°C met een mild wasmiddel - zonder optische witmaker.


ökoNORM

Ökonorm heeft prachtige knutselspullen om met puur natuurlijke stoffen de meest creatieve creaties te maken. De stiften en verf zijn uitwasbaar. Perfect voor de kleintjes dus.

ökoNORM
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:WAX Tex nawaro, textielwaskrijtjes - 15 kleuren

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit