X-Treme - Bezem Silicium Carbid

Merk: Moso Outdoor

85,- per stuk incl. btw

Zakelijk afnemer? Meld je aan voor de groothandel: eco-bouwers.nl
Aantal
Gratis verzonden!

Levertijd: 3 werkdagen

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

Bekijk hier meer producten van het merk Moso Outdoor
Moso Outdoor logo
Artikelnummer: 2500000040177

Bekijk alles van Moso Outdoor >
Bekijk meer: Handgereedschap >

Siliciumcarbid Bezem voor Bamboe en houten Vlonderplanken

Speciale terrasschrobber voor het handmatig verwijderen van groene aanslag en schimmels op vervuilde en verweerde houten en stenen terrassen. De silicium carbidharen verwijderen effectief vuil en aanslag 
Om uw terras schoon en stroef te houden raden wij u aan om deze regelmatig te vegen. Dat kan met een gewone bezem, maar ook met deze Silicium Carbid bezem.
Deze bezem wordt vooral gebruikt om bamboe vlonderplanken schoon te maken. Door de licht schurende werking van deze bezem verwijdert u eenvoudig al het vuil van uw vlonder of terras. Bovendien verwijdert u met deze bezem losse vezels. Zo behoudt u een schoon en glad terras waar u nog lang van kunt genieten.
  • Speciaal voor bamboe vlonderplanken
  • Heeft een licht schurende werking
  • Ideaal om te gebruiken met Biomix of WOCA reiniger 
  • Geschikt voor hardhout


Moso Outdoor

Een speciaal gepatenteerd thermisch proces op 200°C zorgt ervoor dat Bamboo X-treme® de hoogste duurzaamheidsklasse bereikt binnen de EU wetgeving. Bamboe is milieuvriendelijk, super sterk en nog heel fraai ook. Een bamboe bos groeit in 6 jaar uit tot een kaprijp paradijs en de prachtige planken voor een vloer gaat minstens 10 jaar mee.

Moso Outdoor
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:

Aannemersprijs
Ben je een aannemer met Kvk en BTW nummer, vraag dan hier een offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave.X-Treme - Bezem Silicium Carbid

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit