Kleur- en Vuilvanger - 30 x 22cm

Merk: Memo

4,49 per stuk incl. btw
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 4,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Duitsland
Land van herkomst: Duitsland


Bekijk hier meer producten van het merk Memo
Memo logo
Artikelnummer: 4039468030645

Bekijk alles van Memo >
Bekijk meer: Wasmiddel >

Memo - Kleur- en Vuilvangdoekje van 100% Bio Katoen 

Deze kleur- en vuilvangdoek van 100% biologisch katoen vangt zonder problemen kleur en vuil, die los komen tijdens het wassen, op. Hierdoor hoef je minder was te scheiden en kan je vervolgens grotere wasjes draaien. De doek is in tegenstelling tot andere kleurvangdoekjes op de markt herbruikbaar. Goed voor het met milieu, jouw kleding én portemonnee.

Het doel zit in de naam: Met de memo kleur- en vuilvangdoek is het sorteren van wasgoed op kleur niet meer nodig - de hoogwaardige badstof van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen maakt het mogelijk! Het absorberende materiaal sluit uitlopende kleur- en vuildeeltjes permanent in en beschermt zo lichtgekleurd wasgoed tegen verkleuring. Als de washelper wordt gebruikt, is het dus niet langer nodig om halfvolle ladingen wasgoed te wassen, omdat alle kleuren met elkaar kunnen worden gecombineerd.

Dit resulteert in vollere wasmachines en minder wasladingen, wat water, energie en ook tijd bespaart. Nog een pluspunt: in de geest van de circulaire economie is dit product van het merk memo ontworpen met het oog op hergebruik. Dit betekent dat de doek tot 36 keer hergebruikt kan worden, waardoor afval wordt bespaard in tegenstelling tot conventionele inkt- en vuilvang doeken.
  • Afmetingen 30 x 22 cm. 1 pak = 1 stuk.
  • De doekje is gemaakt van Fairtrade bio katoen en zijn chemicaliën- en plasticvrij. 

Productspecificaties Kleur- en Vuilvanger - 30 x 22cm

  • Afmeting: 30 x 22 cm
  • Kleur: Beige
  • Herbruikbaar: Tot ongeveer 36 keer
  • Materiaal: 100% Fairtrade bio katoen
Hoe gebruik je het memo verf- en vuilvangdoekje?
  • Vul de wasmachine zoals gebruikelijk en doseer het wasmiddel zoals aanbevolen. Let op: Volg de waslabels op het textiel!
  • Plaats het memo verf- en vuilvangdoekje in de trommel en start het wasprogramma.
  • Verwijder het doekje en laat het drogen. Na een aantal wasbeurten zal de doek steeds grijzer worden. Maar maak je geen zorgen: dit heeft geen invloed op de functionaliteit!
Tip: Was nieuw gekleurd en sterk afgevend wasgoed de eerste paar keer apart. Gebruik daarna de memo kleur- en vuilvangerdoek voor textiel dat nog donker en kleurintensief is.


Memo

Diverse handige accessoires zoals mooie flessen, doekjes en printpapier met oog voor het milieu, vind je hier.

Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:Kleur- en Vuilvanger - 30 x 22cm

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit