Wasverzachter - Peach Jasmine - 750 ml

Merk: Marcels Green Soap

4,49 per fles incl. btw

Totaal per fles:
750 ml
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 4,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail


Bekijk hier meer producten van het merk Marcels Green Soap
Marcels Green Soap logo
Artikelnummer: 8720254337746

Bekijk alles van Marcels Green Soap >
Bekijk meer: Wasmiddel >

Marcels Green Soap Wasverzachter Perzik en Jasmijn - 750 ml

De keuze die je maakt voor een wasverzachter is enorm belangrijk. Al je kleren én beddengoed ruiken immers naar deze geur. Kies daarom voor een geur die een aanvulling is op jouw leven. De geur van jasmijn heeft een kalmerende werking en de geur van perzik maakt de geurmelange van dit wasmiddel helemaal af.
Deze heerlijke, op plantaardige zepen gebasseerde wasverzachter is palmolievrij, tenminste 97% biologisch afbreekbaar, 100% vegan en kleurstofvrij.

Productspecificaties Wasverzachter - Peach Jasmine - 750 ml - Peach Jasmine

  • Navulling wasmiddel kleur 1000 ml 
  • 23 wasbeurten
  • Palmolievrij
  • Vegan
  • Microplastic vrij
INGREDIËNTEN: 5-15% kationogene oppervlakteactieve stoffen; conserveermiddel (SODIUM BENZOATE); parfums (BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL).

Milieu-informatie over Wasverzachter - Peach Jasmine - 750 ml

Het begon allemaal met de reizen die Marcel en zijn drie dochters maakten naar Sri Lanka, Italië en Amerika. Overal raakten ze geïnspireerd door de natuur, en merkten ze hoe hun zintuigen op scherp gezet werden door de intense kleuren, de onbekende geluiden en de prikkelende geuren.

Marcel’s dochters wisten dat hun vader jarenlang schoonmaakmiddelen had gemaakt.Op een dag vroeg de jongste: “Waarom ruikt het in een bos altijd zo lekker, en ruiken die schoonmaakspullen altijd zo nep?”

Een simpele vraag - maar een wake-up call voor Marcel. Gek eigenlijk dat er zo weinig schoonmaakmiddelen zijn die écht lekker ruiken. En nog vreemder dat het ‘schoon’ uit ‘schoonmaakmiddelen’ ophoudt bij de voordeur. De wereld wordt niet bepaald schoner van de meeste schoonmaakproducten. Dat moest toch anders kunnen…

Marcel ging aan de slag - een zoektocht naar natuurlijke ingrediënten voor zijn eigen soap-serie: Marcel’s Green Soap. Eerst was het voor de lol en werden er wat flesjes gemaakt die zij dan thuis gebruikten. Maar al snel liep het uit de hand en werd de zeep in grotere aantallen geproduceerd. Marcel vond een zeepfabriek in Utrecht die samen met hem zijn producten wilde produceren. En samen met een aantal vrienden en collega’s van vroeger ontwikkelde Marcel een heerlijke lijn aan schoonmaakmiddelen. Elke zeep van Marcel belooft je 3 dingen: het ruikt fantastisch, het maakt geweldig schoon en het is 100% natuurlijk.

Marcel’s Green Soap is een oer Hollandse start up. De doelstelling is om te zorgen dat het was en schoonmaakmiddelen schap veel duurzamer wordt. De formulering en de verpakking en uiteindelijk ook de ondernemingen die erachter zitten. Zo wordt het gauw echt een schone wereld!
Andere uitvoeringen

Wasverzachter Katoen & Vanille - 750 ml

Uitvoering: Katoen & Vanilla
4,49
 

Marcels Green Soap

Marcel’s Green Soap is 100% natuurlijk en ruikt heerlijk en maakt het was- en schoonmaakmiddelen schap veel duurzamer, mede dankzij de unieke gerecyclede verpakkingen. Samen wordt het gauw echt een schone wereld!

Marcels Green Soap
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:Wasverzachter - Peach Jasmine - 750 ml

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit