Cyclone opzetstuk voor douchepijp-wtw’s

Merk: Luxxor WTW

87,79 per stuk incl. btw

Zakelijk afnemer? Meld je aan voor de groothandel: eco-bouwers.nl
Aantal
Gratis verzonden!

Levertijd: 4 werkdagen

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

Bekijk hier meer producten van het merk Luxxor WTW
Luxxor WTW logo
Artikelnummer: 2500000104312

Bekijk alles van Luxxor WTW >
Bekijk meer: Douche WTW >

Cyclone opzetstuk voor douchepijp-wtw’s .  Bij een douchepijp-wtw is een juiste instroom van warm douchewater erg belangrijk. Verkeerde instroming kan 4-5% rendementsverlies opleveren. Water stroomt namelijk als een cycloon door de warmtewisselaar. Als de instroom niet juist is, begint de warmteafgifte later waardoor het rendement minder hoog is. 
Een cycloon-opzetstuk zorgt dat de cycloon-werking al begint voordat het de warmtewisselaar instroomt. Gebruik daarom geen 90° bocht, dit is funest voor het rendement. Kies je toch voor losse bochten? Plaats deze dan zo dat een goede instroming gegarandeerd is.  
Bij een douchepijp-wtw is de juiste instroom van warm douchewater ontzettend belangrijk. Bij deze warmtewisselaar stroomt het warme douchewater namelijk als een cycloon door de buis. Daarbij geeft het douchewater zijn warmte af aan de koperen buis. Door de buitenste laag van de douchepijp-wtw stroomt koud aanvoerwater wat zo wordt verwarmd.
 
Eenvoudigere installatie
Vaak gebruikt de installateur een PVC T-stuk en een 45 graden PVC bocht die op de douchepijp-wtw wordt geschoven of 3x een 45 graden PVC bocht. Doordat de cyclone uit één geheel bestaat, is de cyclone niet verkeerd te installeren. 


Luxxor WTW

De Luxxor-Showersave® is een speciaal ontwikkelde hoog efficiënte warmtewisselaar waarmee de restwarmte van gebruikt douchewater wordt overgezet op het water dat naar het verwarmingsapparaat gaat. Tijdens het douchen krijgt het verwarmingsapparaat dus voorverwarmd water en gebruikt daardoor veel minder energie. Heel logisch eigenlijk, want waarom zouden we warmte weggooien?

Luxxor WTW
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:

Aannemersprijs
Ben je een aannemer met Kvk en BTW nummer, vraag dan hier een offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave.

Bedrijfsnaam: Voornaam*: Achternaam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

Verwarmings installateurs

Totaal 1 vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 1
Xavi Natural Building
Xavi Eco Natural Building is sinds 2006 in Amsterdam gevestigd. Het bedrijf dat is opgericht en gerund wordt door Xavi Rodriguez (Vigo, Spanje, 1970) heeft zich volledig toegewijd tot duurzame bouwpr.. Bekijk profiel pagina

Balistraat 116
1094JV Amsterdam

Cyclone opzetstuk voor douchepijp-wtw’s

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit