Loofy's display

Merk: Loofy's

€ 11,62 per stuk incl. btw
Aantal
Dit product wordt gratis verzonden

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

  • Educatief
  • Water besparend
  • MVO-goed doel
  • Milieuvriendelijke of gerecyclede verpakking

Bekijk hier meer producten van het merk Loofy's
Loofy's logo
Artikelnummer: 7446040144190

Bekijk alles van Loofy's >
Bekijk meer: Whiteboard >

Staan de producten los in de winkel en mis je een centraal punt waarbij je weinig uitleg nodig hebt voor het verkopen van onze shampoo en conditioner bars? Dan is het display een oplossing voor jou.
 
Het display heeft een afmeting van 33 cm hoog, 23,5 cm diep en 31,5 cm breed. De binnenmaten zijn: 20 cm diep, 29 cm breed en 3 cm hoog (dus het past om er twee blikjes op elkaar te hebben). Het display is gedrukt op Recyclebaar Displaykarton en hierdoor licht in gewicht. Het display wordt geleverd met een zwarte schroefhaak die in het display te draaien is. Hieraan kunnen dingen opgehangen worden, bijvoorbeeld de zeepzakjes.

De inrichting van het display mag vrij worden ingevuld. Mocht je hiervoor inspiratie nodig hebben; het display kan ingericht worden met de volgende producten: 8x shampoo bar, 4x conditioner bar, 8 x navulling shampoo bar, 2 x navulling conditioner bar, 5 x de zeep bar houder, 5 x de zeepzakjes. Zie de laatste foto voor het voorbeeld.


Loofy's

Er worden per minuut 1 miljard plastic flessen geproduceerd over de hele wereld. Dat dit mega getal een stukje minder mag worden, is één van de redenen geweest om het merk Loofy’s te starten. Vaak worden de plastic flessen éénmalig gebruikt waarna ze worden weggegooid. Deze lineaire vorm van consumeren kan ook anders; door bewuster na te denken over de plastic producten die dagelijks gebruikt worden, kan er stapje voor stapje verandering worden gemaakt.

Loofy's
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

Loofy's display

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit21