img img img img

Vlaggenlijn L.A.P.

Merk: L.A.P - Atelier

€ 16,50 per stuk incl. btw
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

  • Plasticvrij verpakt

Bekijk hier meer producten van het merk L.A.P - AtelierL.A.P - Atelier logo
Artikelnummer: 6013705358370

Feest met zero waste, een schonere wereld, daar staat het merk L.A.P. voor. Wij maken duurzame vlaggenlijnen en slingers van kwalitatieve reststoffen die overblijven bij de gordijnproductie. Onze prachtige vlaggenlijnen van restmaterialen zijn uniek en gaan jaren mee. L.A.P. Atelier is een sociale onderneming waar slachtoffers van huiselijk en/of seksueel geweld hun leven weer in eigen hand nemen.
 
De handgemaakte vlaggenlijnen zijn verkrijgbaar in willekeurige basiskleuren,De vlaggenlijn bestaat uit 12 vlaggetjes (3,50m) en zit in een mooie cadeauverpakking. De feestelijke verpakking is ook gemaakt van reststoffen en tevens te gebruiken als opbergzakje. De vlaggenlijn is een vrolijke mix van patronen en kleuren.
 
Met jouw aankoop help je slachtoffers van geweld aan een werkervarings- en opleidingsplek.
De vlaggenlijn op de foto is een voorbeeld. De kleuren en printjes in de vlaggenlijn, zijn afhankelijk van de reststoffen die op het moment van maken aanwezig zijn. De kleur is een verrassing! 
 
 

Milieu informatie

FEEST MET ZERO WASTE
In de Grote Oceaan drijft een plastic massa die ongeveer 34 keer zo groot is als Nederland. Bijna alle plastic die ooit gemaakt is bestaat nog steeds in een of andere vorm. Toch wordt er nog steeds massaal gebruik gemaakt van ballonnen, plastic vlaggetjes en tassen op feesten en festivals. Ook het oplaten van ballonnen wordt in veel gemeenten nog steeds gedaan. De gevolgen voor dieren zijn verschrikkelijk. Ze raken verstrikt in de linten en de ballonresten worden in magen van oa schildpadden en vogels teruggevonden.
 


L.A.P - Atelier

Fier is het landelijk expertise- en behandelcentrum op het terrein van geweld in afhankelijkheidsrelaties. Onze opdracht is: voorkomen van geweld, stoppen van geweld en hulp bieden bij de gevolgen van geweld. Fier combineert gespecialiseerde zorg in een veilige/beschermde omgeving met een kennisfunctie. Onze expertisegebieden: huiselijk geweld, kindermishandeling, eergerelateerd geweld, mensenhandel, loverboyproblematiek, seksueel geweld en (vroegkinderlijke) traumatisering. Fier is erkend zorgaanbieder op diverse terreinen.

L.A.P - Atelier
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Vlaggenlijn L.A.P.

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:Kies een kleur

Deze verfkleuren worden gemaakt met natuurlijke pigmenten. Afhankelijk van de gebruikte pigmenten kan de prijs verschillen.

Klik op de kleur om deze te bestellen en de prijs te zien.Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit