Solo Heatfan 4 - Wit incl. Warmte sensor

Merk: Heat Fan

79,- per set incl. btw

Totaal per set:
1 st.

Zakelijk afnemer? Meld je aan voor de groothandel: eco-groothandel.nl
Aantal
Maak een keuze
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

Bekijk hier meer producten van het merk Heat Fan
Heat Fan logo
Artikelnummer: 7435105189153

Bekijk alles van Heat Fan >
Bekijk meer: CV-ketels >

Heat Fan - Solo Heatfan 4 - Wit incl. Warmte sensor

Wat is Heatfan?
Met Heatfan zorg je ervoor dat je verwarming efficiënter en sneller werkt. Door de radiator ventilator te plaatsen wordt de luchtstroom versneld waardoor de ruimte overal en snel warm wordt, je bespaart tot wel 30% op uw gasrekening. Maak van je radiator een laagtemperatuur verwarming door gebruik van de Heatfan en verhoog de warmtecapaciteit. 
  • Bevestigen gaat heel eenvoudig. De Heatfan klemt zich met magneten aan de radiator en u hoeft alleen de stekker in het stopcontact te doen.
  • Geluidloos, de Heatfan produceert minder dan 20db. 
  • Bespaar tot 30% op je gasrekening! De Heatfan verbruikt 1kwh per jaar. Dit komt neer op €0,20 en dus te verwaarlozen tegenover de opbrengsten.
Hoe werkt het?
Normaal gesproken verwarmt een radiator de koude lucht in de kamer. De warme lucht stijgt op terwijl de kouder lucht naar beneden valt. De Heatfan meet de warmte van de radiator en vergroot de luchtstroom dusdanig dat meer warmte aan de ruimte wordt afgeven.

Smart Sensor
Deze Heatfan heeft 4 ventilatoren en wordt geleverd met de Smart Sensor. Deze nauwkeurige sensor meet wanneer de ventilatoren aangaan. De sensoren zijn gekalibreerd en zullen aangaan bij 28,3°C. Vervolgens zullen ze de Heatfans modulerend gaan laten blazen naarmate de temperatuur van de radiator/convector omhoog gaat. Als de temperatuur van de radiator/convector afkoelt, zullen de Heatfans zachter blazen totdat de temperatuur van 27,9°C bereikt is. Dan slaan de Heatfans automatisch uit.

De Smart Sensor staat standaard ingesteld en is geschikt voor radiator temperaturen vanaf 45 graden Celsius en is hierdoor geschikt voor (modulerende) cv-ketels.

Productspecificaties Solo Heatfan 4 - Wit incl. Warmte sensor

Aantal ventilatoren 4
Kleur Wit
Aantal Units Quattro (4)

Wat is ketel efficiëntie?
De uitgangstemperatuur bij de meeste ketels staat tussen de 75 tot 90 graden. Met het gebruik van Heatfan kan deze doorgaans worden teruggezet met ongeveer 15 graden naar 60 tot 65 graden C. Samen met de Heatfan wordt dan alsnog de oorspronkelijke capaciteit bereikt. Met het lager zetten van de uitgangstemperatuur van de ketel/boiler, is het retour gepompte water vanaf de radiatoren naar de ketel ook vanzelfsprekend kouder en is condensvorming en de efficiëntie gewaarborgd. De warmte hoeft niet te worden gegenereerd door de verbranding van gas. Daarbij zijn er ook bij de energieoverdracht van het gas naar het verwarmen van het water verliezen gepaard, die nu bespaard blijven.
 
Besparingen van 15 tot 20 % met uitschieters naar tot 30% op de hoeveelheid gas voor het verwarmen van het huis is een reëel verwachtingspatroon.
 

Films
Andere uitvoeringen

- Binnenkort weer leverbaar -

Heat Fan

Heatfan zorgt ervoor dat uw verwarming efficiënter en sneller werkt. Door de radiator ventilator te plaatsen wordt uw ruimte overal en snel warm, u bespaart tot wel 30% op uw gasrekening. Maak vandaag nog van uw radiator een laagtemperatuur verwarming door middel van de radiator ventilator en verhoog de warmtecapaciteit via Heatfan

Heat Fan
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:
Verwarmings installateurs

Totaal 1 vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 1
Xavi Natural Building
Xavi Eco Natural Building is sinds 2006 in Amsterdam gevestigd. Het bedrijf dat is opgericht en gerund wordt door Xavi Rodriguez (Vigo, Spanje, 1970) heeft zich volledig toegewijd tot duurzame bouwpr.. Bekijk profiel pagina

Balistraat 116
1094JV Amsterdam

Solo Heatfan 4 - Wit incl. Warmte sensor

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit