Papieren confetti

Merk: Fairzone

€ 2,66 per stuk incl. btw
€ 0,06 per gram

Totaal per stuk:
50 gram
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 4 werkdagen

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

keurmerken_fsc.jpg keurmerken_fairtrade.jpg

  • Deels biologisch afbreekbaar
  • Beste alternatief

Bekijk hier meer producten van het merk Fairzone
Fairzone logo
Artikelnummer: 4260365858180

Bekijk alles van Fairzone >
Bekijk meer: >

Deze kleurrijke confetti is een must-have voor elke party. Dankzij het FSC gecertificeerde papier kan je feesten zonder schuldgevoel.
In 50 gr Zakje, uit FSC®-. papier

Milieu informatie

Fair Zone
Producten voor thuisgebruik en tuinieren die helpen bij een eerste stap naar een kunststofvrije woning. Om dit doel te bereiken, ontwikkelt en produceert Fair Zone kwaliteitsproducten. Dit doen ze samen met fairtrade partners in transparant traceerbare productieprocessen. Dit betekent dat er ingrediënten uit arme regio's van de wereld komen en daar een hogere, eerlijke prijs voor wordt betaald. Dit geld wordt gebruikt om de leef- en werkomstandigheden van de producenten te verbeteren, inclusief die van de plantagearbeiders en kleine boeren en hun gezinnen. Fair Zone staat voor een eerlijke behandeling van alle partijen die betrokken zijn bij het productieproces.
 
Hun persoonlijke claim: humane werkomstandigheden, ecologisch en duurzaam beheer en het uitsluiten van dierproeven en kinderarbeid.


Fairzone

Fair, plasticvrij en goede alternatieven. De producten van FAIR ZONE zijn een echte toevoeging aan je huis én tuin. Eerlijke handelsrelaties, ecologische verantwoordelijkheid en een consequent nee tegen kinderarbeid en dierproeven.

Fairzone
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

Papieren confetti

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit