Handcrème Almond 50ml Zero Waste

Merk: Fair Squared

6,95 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
50 ml
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Duitsland
Land van herkomst: Duitsland

keurmerken_fairtrade.jpg keurmerken_halal.jpg keurmerken_vegan.jpg keurmerken_cruelty_free.jpg

  • Dierproefvrij
  • Plasticvrij verpakt

Bekijk hier meer producten van het merk Fair Squared
Fair Squared logo
Artikelnummer: 4260365852935

Bekijk alles van Fair Squared >
Bekijk meer: Hand & Lip >

De handcrème van Fair Squared helpt droge en schrale handen te herstellen en maakt ze soepel. De rijke handcrème verzorgt de huid, hydrateert langdurig en beschermt ze tegen uitdroging en vroegtijdige huidveroudering. De crême is eenvoudig aan te brengen en trekt snel in. De handcrème van Fair Squared bevat naast fairtrade gecertificeerde olijfolie ook verzorgende honing. Vanwege het lichte, romige consistentie is gemakkelijk aan te brengen en wordt snel in de huid opgenomen.
 
De Hand Cream Classic bevat gecertificeerde biologische fairtrade olijfolie
 
Ingredietenten : Aqua, Glyceryl Stearate, Olea Europaea Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Glycerine, Cetearylalcohol, Betaine, Tapioca zetmeel, Xanthaangom, Fragrance, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, tocoferol, Citric Acid, Linalool, Limonene, Geraniol 

Product informatie

 Nul-Afval-Cosmetica: daarom is er de FAIR SQUARED cosmetische cyclus...
De Zero-Waste-Life filosofie is de aanpak om een zo afvalvrij mogelijk leven te leiden, zonder onnodig gebruik van grondstoffen. Het bewust afzien van buitenverpakkingen speelt hier net zo goed een rol als het hergebruik van alle beschikbare grondstoffen. In essentie is het doel om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden en een einde te maken aan overmatige consumptie op alle gebieden en aan de verspilling van kunststoffen. Als een op duurzaamheid gericht bedrijf is het voor ons belangrijk dat we een bijdrage leveren om de wereld een beetje beter te maken. Daarom hebben we samen met onze klanten iets bedacht om deel uit te maken van de zero waste beweging.
 
NUL AFVAL IN DE COSMETICA-INDUSTRIE: HET IS DE HOOGSTE TIJD...
We zijn al vroeg begonnen na te denken over de ecologische gevolgen van ons handelen. Op veel plaatsen worden middelen verspild om het dagelijks leven zo handig en praktisch mogelijk te maken. Het is ronduit absurd dat alles in plastic verpakkingen voor een korte tijd verdwijnt, als je kijkt naar de tijd die plastic nodig heeft om te ontbinden in verhouding tot het nut ervan. Dus hoe zit het met onze Fairtrade cosmetische producten? We denken dat het hoog tijd is om ook hier een blijvende verandering te maken!
 
EEN MANIER IS GEEN MANIER!
Op de eerste rij was natuurlijk de vraag die we ons niet één keer stelden: "Wat is eigenlijk duurzaam? Dit omvatte gedachten zoals "Kan plastic duurzaam zijn? Is glas het betere alternatief of moeten we de verpakking fundamenteel heroverwegen en volledig heroverwegen? Na enkele maanden van intensieve studie van het onderwerp zijn we tot de conclusie gekomen dat FAIR SQUARED gewoonweg niet meer over wegwerpverpakkingen moet gaan. We vechten eerder tegen de toekomst met een duurzaam nul-afvalconcept dat het thema herbruikbaar glas weer in de schijnwerpers zet!
 
GLAS IN HET RECYCLINGSYSTEEM - DE EERSTE STAP
Misschien was het de terugkeer naar vroegere tijden, toen melk als vanzelfsprekend nog in glazen flessen in huis kwam en de mensen het gewoon weer terugbrachten. Misschien was het ook een ander verhaal. Feit is: we hebben gekozen voor glazen verpakkingen die meerdere malen binnen een gesloten cyclus worden gebruikt. Hoewel de productie van glas veel energie kost, willen we het vanuit ecologisch oogpunt een veel betere balans geven dan elk ander plastic. Helaas komt dit laatste veel te vaak voor waar het niet thuishoort en heeft het olie nodig voor zijn zeer energie-intensieve productie.
 
EERLIJKE VERANDERING OP HET COSMETISCHE SCHAP: ZO WERKT HET!
Aan het begin van de cyclus staat het product natuurlijk - of het nu in de stationaire handel of in onze onlineshop in het schap ligt. Hier staan de potjes en flesjes van verschillende grootte te wachten om door ethisch en ecologisch georiënteerde consumenten mee naar huis te worden genomen. Als de crèmes en andere verzorgingsproducten op zijn, nemen we de lege verpakkingen graag terug.
 
RETOUREN VIA DE HANDEL EN ONZE ONLINE SHOP
De klant kan de lege containers direct terugbrengen naar de winkel. Van daaruit worden de glasbakken opgehaald en naar ons teruggestuurd. Voor al diegenen die hun Zero-Waste producten in onze online shop hebben gekocht, bieden wij de mogelijkheid om ze vanaf een minimale hoeveelheid van 10 glazen aan ons te retourneren. Het maakt niet uit of het nu gaat om glazen potten, flessen of de kleine lippenbalsempotten. Als beloning voor hun inzet geven wij de afzender een waardebon van €10,- voor de volgende aankoop bij ons.
 
ZO SLUIT DE KRINGLOOP: REINIGEN EN BIJVULLEN
Zodra de potjes bij ons terug zijn, laten we ze reinigen van alle resten en hygiënisch klaarmaken voor de volgende vulling met onze producten. Aangezien we aan het begin van de omschakeling staan, kunnen we nog niet inschatten hoe het herbruikbare systeem door de consument zal worden geaccepteerd*. Maar we zijn ervan overtuigd dat het hergebruik van buitenverpakkingen voor cosmetica al lang de toekomst is. Met onze eenvoudige maar belangrijke cyclus helpen we om afval effectief om te zetten in FAIRmeiden en om het materiaal glas een betekenisvolle rol te geven in de natuurlijke cosmetische industrie. En trouwens, we denken dat onze potten en flessen ook visueel succesvol zijn.
 
 


Fair Squared

Fair Squared komt uit Keulen, Duitsland, Het bedrijf is familiebezit en er zijn geen investeerders bij betrokken. Alle producten zijn zonder kunstmatige geur- en kleurstoffen, en maakt geen gebruik van ruwe olie en andere derivaten, genetisch gemodificeerde of andere negatieve ingrediënten die niet goed zijn voor ons lichaam. Onze bedrijfsprincipes zijn: transparantie, sociale en ecologische aanvaardbaarheid, dierenwelzijn en solidariteit met hen die het moeilijk hebben, Opdat de stappen die we zetten voor iedereen absoluut transparant lijken, zijn we vanaf het begin gaan samenwerken met internationaal gerenommeerde label partners. Zij controleren op regelmatige basis onze werkprocessen en bevoorradingsketens.

Fair Squared
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Voornaam*: Achternaam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

Handcrème Almond 50ml Zero Waste

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit