Condooms Ultra Dun 10st

Merk: Fair Squared

8,95 per doos incl. btw

Totaal per doos:
10 st.
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 4,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Duitsland
Land van herkomst: Duitsland


Bekijk hier meer producten van het merk Fair Squared
Fair Squared logo
Artikelnummer: 4260365853123

Bekijk alles van Fair Squared >
Bekijk meer: Erotiek >

Fairsquared - Condooms Ultra Dun 10st - Fair rubber

Deze condooms zijn gemaakt van 100% puur natuurlijk gecertificeerd rubber. Voor eerlijke liefde en veilig genieten! Er zijn géén chemische middelen zoals latex toegevoegd. Sommige mensen zijn allergisch voor latex en kunnen daardoor vervelende jeuk ervaren. Deze condooms bieden een prettig én veilig alternatief!

De condooms zijn extra dun, om voor meer plezier en gevoel tijdens het vrijen te zorgen. Ultradunne condooms zijn niet geschikt voor anale seks. 

Specificaties:
  • Doorzichtig
  • Met glijmiddel
  • Staafvorm
  • Met reservoir
  • Nominale breedte 52 mm
  • Lengte 180 mm
  • Wanddikte 0,045 mm (andere condooms zijn 0,07)
  • Gecertificeerd door de Vegan Society
  • CO² neutraal en milieuvriendelijk gefabriceerd
  • CE-markering

Condooms beschermen tegen ongewilde zwangerschap en vele sexueel over draagbare ziektes. De condooms zijn electronisch getest. Hierbij worden ze volledig uitgerekt om te checken op mogelijke zwakke plekken waar scheurtjes zouden kunnen ontstaan. Gefabriceerd in Duitsland volgens de hoogste internationale normen. Fair Trade natuurrubber latex van de New Ambadi plantage in Tamil Nadu, Zuid India.

Sinds meer dan 5 jaar gebruikt FSQ geen caseïne meer binnen het productieproces en zijn ze er trots op dat Fairsquared een van de weinige fabrikanten is die kan melden dat ze veganistische condooms verkopen (Vegan Society goedgekeurd).

Productspecificaties Condooms Ultra Dun 10st - Ultra dun

Fair Squared Carbon Free programm.PDF
Fair Squared Palm Oil Statement.pdf
Fair Squared Palm Oil Statement1.pdf
Halal Zertifizierung.pdf

Milieu-informatie over Condooms Ultra Dun 10st

Trans Fair e. V. en Fairtrade International

De vereniging TransFair e.V. is in 1992 met een doel opgericht, namelijk om benadeelde producenten in ontwikkelingslanden te ondersteunen. Als onafhankelijke organisatie handelt TransFair e.V. niet zelf met producten, maar verleent ze het fair trade-keurmerk aan eerlijk verhandelde producten en stimuleert het bewustzijn rond duurzaamheid. In Duitsland verkopen reeds 42.000 winkels producten met een fair trade-keurmerk. Meer dan 20.000 horeca-gelegenheden verkopen fair trade koffie en cacao. Meer informatie vindt u op www.fairtrade-deutschland.de.

TransFair behoort tot het internationale verbond Fairtrade International, dat zich met de uitvoering en verzorging van de partnerorganisaties bezighoudt. Wereldwijd profiteren meer dan 1,3 miljoen boeren en medewerkers van fair trade plantages. Samen met hun families hebben vele miljoenen mensen door de handel met fair trade producten betere levens- en werkomstandigheden. De onafhankelijke certificeringsorganisatie FLO-CERT GmbH is verantwoordelijk voor de controle van de fair trade normen. Dit in Bonn gestationeerde bedrijf werkt met een onafhankelijk, transparant en wereldwijd consistent certificeringssysteem naar de eisen van accreditatienorm ISO 65 (DIN EN 45011)
Andere uitvoeringen

Condooms Original 10st

Uitvoering: Origineel
8,95
 

Condooms Sensitive-Dry 10st

Uitvoering: Zonder Glijmiddel
8,95
 

Condooms XL60 8st

Uitvoering: XL = groot
8,95
 

Condooms max perform 10 st

Uitvoering: Max Perform
8,95
 

Fair Squared

Fair Squared komt uit Keulen, Duitsland, Het bedrijf is familiebezit en er zijn geen investeerders bij betrokken. Alle producten zijn zonder kunstmatige geur- en kleurstoffen, en maakt geen gebruik van ruwe olie en andere derivaten, genetisch gemodificeerde of andere negatieve ingrediënten die niet goed zijn voor ons lichaam. Onze bedrijfsprincipes zijn: transparantie, sociale en ecologische aanvaardbaarheid, dierenwelzijn en solidariteit met hen die het moeilijk hebben, Opdat de stappen die we zetten voor iedereen absoluut transparant lijken, zijn we vanaf het begin gaan samenwerken met internationaal gerenommeerde label partners. Zij controleren op regelmatige basis onze werkprocessen en bevoorradingsketens.

Fair Squared
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:Condooms Ultra Dun 10st

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit