Toiletontkalker - Magnoloo

Merk: Ecozone

€ 12,90 per set incl. btw

Totaal per set:
2 st.
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Verenig koninkrijk
Land van herkomst: Verenig koninkrijk

keurmerken_allergy.jpg keurmerken_cruelty_free.jpg keurmerken_vegan.jpg

  • Dierproefvrij

Bekijk hier meer producten van het merk EcozoneEcozone logo
Artikelnummer : 5060101530214

De magnoloo bestrijdt en voorkomt kalkaanslag en kan in de spoelbak van het toilet gestopt worden. De ringen zijn voorzien van voetjes zodat het niet kan verstoppen en er water onderdoor kan lopen. De magnoloo maakt hard water zacht, waardoor kalkaanslag in het toilet vermeden wordt. U hoeft dus geen andere anti-kalkmiddelen meer te gebruiken.

Onderzoek heeft uitgewezen dat wanneer water magnetisch behandeld wordt, het calcium mee afgevoerd wordt met het water in plaats van zich vast te zetten als kalkaanslag.

  • 2 magnoloo's per verpakking
  • Gebruik 1 magnoloo per toilet, bij hardnekkige kalkaanslag 2 per toilet
  • De magneet heeft een gegarandeerde levensduur van 5 jaar

Product informatie


Extra info

Artikel in P+

 

En wat te denken van de Magnoloo, een groene, magnetische ring die kalkaanslag voorkomt en bestrijdt. Volgens de Engelse producent Ecozone is een magnetische behandeling dé manier om de hardnekkige witte aanslag te voorkomen en maakt het hard water zacht.

Onderzoek heeft volgens Ecozone uitgewezen dat de magneet ervoor zorgt dat calcium mee afgevoerd wordt met het water in plaats van zich vast te zetten als kalkaanslag. Aanvullende anti-kalkmiddelen zijn dan ook niet nodig. Wel wordt geadviseerd bij hardnekkige kalkaanslag twee Magnoloos per toilet te gebruiken. Gezien de lange, gegarandeerde levensduur van vijf jaar valt de prijs nogal mee: voor 19 euro heb je er twee.

Voeg daar de toilet geurkiller aan toe en je kan de komende tijd geheel onbezorgd en naar hartenlust duurzaam toiletteren. De geurkiller is een nogal futuristisch uitziende plastic klem met op de plek waar normaal het toiletblokje zou zitten een ronde plak roestvrijstaal. De chemische reactie die voortkomt uit de aanraking van het staal met water zorgt voor een zuiverende werking.

Het zuivert de lucht van onplezierige luchtjes, zorgt voor non-stop frisse lucht en is geheel reukloos. En dat alles zonder dat er ook maar een chemisch stofje bij vrij komt. De prijs per stuk is 21.75 euro niet duur voor een product dat volgens Ecozone een leven lang meegaat. Mocht hij niet bevallen, de fabrikant heeft een niet-goed-geld-terug garantie van twee weken.

 

 


Ecozone

Ecozone wil de hoeveelheid giftige chemicaliën in het leven drastisch te verminderen. Zeker huizen moeten veilig en schoon zijn, met zo min mogelijk CO2-uitstoot, zodat je er kunt groeien en léven. Dit doet Ecozone door schoonmaakmiddelen te maken die voor planeetvriendelijke en gezondere oplossingen in het huishouden zorgen.

Ecozone
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Toiletontkalker - Magnoloo

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: