Thermo Switch Pompschakelaar Vloerverwarming

Merk: Ecosavers

33,80 per stuk incl. btw
Aantal
Niet geschikt voor Belgische stopcontacten

Niet geschikt voor stopcontact België

De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

China
Land van herkomst: China

Bekijk hier meer producten van het merk Ecosavers
Ecosavers logo
Artikelnummer: 8717853705472

Bekijk alles van Ecosavers >
Bekijk meer: Pompschakelaars >

Ecosavers Thermo Switch Pompschakelaar Vloerverwarming

De EcoSavers Temperatuur Schakelaar is een slimme temperatuur gestuurde schakelaar voor vloerverwarming en airco`s. Met deze schakelaar kunt u eenvoudig verbonden apparaten aan en uit schakelen als de temperatuur stijgt of juist daalt tot de ingestelde temperatuur.
U kunt eenvoudig de temperatuur kiezen door middel van een draaibutton.
 
Geen moeilijke instellingen met display, gewoon eenvoudig door middel van de draaiknop de gewenste schakeltemperatuur kiezen. Dit voorkomt dat de vloerverwarmingspomp 24/7 draait, ook al is er geen warmtevraag voor de verwarming (bijv. in zomer).
Dagelijkse wordt de pomp 1 minuut aangezet om vastlopen te voorkomen. 
 
Eenvoudige te installeren:
  • Steek de schakelaar in het stopcontact en zet deze met aan AAN-UIT schakelaar aan.
  • Selecteer de gewenste temperatuur waarbij u wilt dat de pomp geactiveerd wordt met de temperatuur draaibutton.
  • Verbind nu de stekker van de circulatiepomp met de temperatuur schakelaar. De statusindicator is rood als de schakelaar niet actief is (pomp draait niet) en licht groen op als de schakelaar actief is (pomp loopt
  • De schakelaar zal aan gaan als de temperatuuur stijgt naar de ingestelde temperatuur en zal weer uit gaan als de temperatuur onder de ingestelde waarde daalt. Tenslotte, verbind de temperatuur sensorclip met de warme aanvoerleiding. Klaar !
Vanwege stopcontacten en stekkers  NIET geschikt voor België ! 

Productspecificaties Thermo Switch Pompschakelaar Vloerverwarming

Type Smart/Automatisering

Thermo-Switch-Control.pdf

Voedingsspanning: 230V AC / 50Hz
Maximale belasting: 9A / 2.070W
Temperatuur bereik: 9°C - 60°C
Nauwkeurigheid ± 0,5°C
Standby verbruik: < 1W
Kabellengte sensorclip: ca. 3 meter
 
  • Vermogen 3600 W
  • Dikte 75 mm
  • Gewicht 0,219 kg


Ecosavers

EcoSavers is de marktleider als het gaat om besparende producten voor energie, water en gas. De innovatieve producten zijn voor iedereen geschikt om thuis handig en snel te besparen zodat de aarde minder belast zal worden.

Ecosavers
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:

Bedrijfsnaam: Voornaam*: Achternaam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Gaat wel


Vind knopje aan achterkant echt heel stom bedacht Veel te diep en erg klein en ik weet nu niet of pompschakelaar werkt

André
Heel Goed


Pompschakelaar voor vloerverwarming werkt prima. Pomp verbruikte 44W. Scheelt ca. 1KWh op dagen dat verwarming niet gebruikt wordt.

Adri
Heel Goed


Waar is het groene knopje voor? Rechts boven

Oscar
Reactie

Volgens de PDF welke er bij staat is dit de '24uurs onderhoud schakelaar' . Indien de circulatiepomp van uw vloerverwarming langer tijd niet loopt, kan de pomp vastlopen en onderherstelbaar beschadigen. Om dit te voorkomen heeft de temperatuur schakelaar een ingebouwd programma die de pomp ieder 24 uur voor 1 minuut activeert. Druk eenvoudig op de pomp 24uurs onderhoud schakelaar (5) om dit programma te activeren. De pomp 24uurs onderhouds indicator (3) licht op als het pomp onderhouds programma actief is.

Eco

Reactie


100% koopaanbeveling voor vloerverwarming. De degelijke metalen sensor van deze pompschakelaar zorgt ervoor dat uitsluitend warmwater doorgepompt wordt en stopt automatisch als het water is afgekoeld met als gevolg enorme stroombesparing. Dus nooit meer koud of lauw water wat gepomt wordt naar de vloerverwarmingsslangen maar warmwater. Het apparaat heeft ook een groen knopje om bijv. In de zomer er voor te zorgen dat 1 x per 24 uur het pompje een minuut daait. Dit voorkomt het vastlopen van de pomp en voorkomt dus hoge kosten. Verder geen ik een tip mee om het groene knopje ingedrukt te houden met bijv.een simpel schuif/tafel klemmetje. Dit voorkomt dat bij stroomuitval de 1 minuut draaien ongewenst wordt uitgeschakeld. In de praktijk vergeet je gemakkelijk dit groene knopje weer in te drukken en is dus door de klem overbodig geworden ! Vreemd dat er weinig aandacht wordt gegeven voor een pomschakelaar wat eigenlijk standaard hoort bij een vloerverwarming! Voor mij een top product.

Ron Smits
Gaat wel


Model is te groot/verkeerd. Het andere stopcontact is niet meer beschikbaar. Een aparte '24uurs'-knop is volgens mij logisch. Dit zou automatische moeten gaan.

Alwin
Heel Goed


Dit moet iedereen aanschaffen die vloerverwarming heeft, mijn sluimerverbruik is direct naar beneden gegaan.

Hans

Thermo Switch Pompschakelaar Vloerverwarming

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit