Ecoshield - WC luchtverfrisser - concentraat - 1L

Merk: Ecodor

19,95 per fles incl. btw

Totaal per fles:
1 liter
Aantal
Maak een keuze
Inhoud: 500 ml

De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

  • 100% Biologisch afbreekbaar

Bekijk hier meer producten van het merk Ecodor
Ecodor logo
Artikelnummer: 8718421471713

Bekijk alles van Ecodor >
Bekijk meer: Gft-afval >

Ecodor - Ecoshield  - WC luchtverfrisser - navul concentraat - 1L

EcoShield is een speciaal ontwikkelde vloeistof die stankoverlast van groenteafval & tuinafval en in de WC bij de bron aanpakt. Bijzonder aan EcoShield is dat het als een soort afschermende deken over de geurbron wordt aangebracht.
Wanneer EcoShield over een geurbron wordt verneveld biedt het een tweevoudige bescherming tegen stankoverlast. Ten eerste wordt de verspreiding van stank tegengegaan door de isolerende film.

Ten tweede worden de stankmoleculen door enzymen in de visceuze vloeistof geabsorbeerd en afgebroken. De enzymen in OdorShield zorgen door hun katalyserende werking voor een versnelde afbraak van stankmoleculen. Nadat OdorShield eenmaal is aangebracht, biedt het, mede door het visceuse karakter gedurende langere tijd een effectieve bescherming tegen stankoverlast.

Let op: dit is een 1:5 concentraat, de vloeistof dient aangelengd te worden met vier delen water. 

Afhankelijk van de aard en grootte van de stankbron kan er voor een aantal methodes worden gekozen waarmee OdorShield wordt aangebracht. Voor toepassingen bij een (relatief) kleine geurbron kan er worden volstaan met een handzame lage-druk vernevelaar.

Productspecificaties Ecoshield - WC luchtverfrisser - concentraat - 1L - Concentraat 1liter

ecodor enzymen4.pdf

Toepassingen:

Stank GFT (groenteafval, tuinafval en fruitafval), stank van huishuidelijk afval.Ook in de wc helpt het enorm even over de ontlasting spuiten: geur weg (wel zo vriendelijk voor de volgende wc gebruiker)

Milieu-informatie over Ecoshield - WC luchtverfrisser - concentraat - 1L

Het unieke van de Ecodor producten is dat deze in staat zijn geuroverlast te beheersen zonder gebruik te maken van milieuonvriendelijke chemicaliën en/of maskeringsproducten. De plantaardige enzymen in de Ecodor producten werken als een katalysator voor de bacteriën die aanwezig zijn in de lucht en zetten deze aan tot een snellere vernietiging van de geur. Ecodor producten zijn niet toxisch, niet irriterend, bacterievrij, biologisch afbreekbaar en hypo allergeen. De verpakkingen bevatten geen drijfgas.

Werking van enzymen
Ecodor producten zijn bereid door fermentatie van melasse en plantenextracten. In de vloeistoffen zitten o.a. enzymen. Enzymen zijn eiwitten met een specifiek biochemische katalytische werking. Als katalysator bindt een enzym zich aan een deeltje (van het substraat) waardoor het substraat makkelijker een reactie aangaat Enzymen versnellen zodoende de reactie. (In het geval van Ecodor versnellen de enzymen de natuurlijke afbraak van geurmoleculen).

Alle ontgeuringsproducten zijn ONGEPARFUMEERD en dus uitermate geschikt voor astma patiënten of bijv. voor mensen die overgevoelig zijn voor geur.
Andere uitvoeringen

Ecodor

Ecodor is marktleider op het gebied van geurbestrijding / ontgeuren middels verneveling van biologische ontgeuringsproducten. Ecodor ontgeuringsproducten elimineren geuren snel, en op een natuurlijke wijze. Onze ontgeuring technologie is in staat om geuroverlast te beheersen zonder gebruik te maken van milieuonvriendelijke chemicaliën en/of maskeerders. Ecodor heeft diverse geurbestrijders en ontgeurders gemaakt van biologische ontgeuringsproducten. Op die manier maakt het voor jou gezondheid niet uit als je geuren bestrijdt en de nevel wordt ingeademd.

Ecodor
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:

Bedrijfsnaam: Voornaam*: Achternaam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

Ecoshield - WC luchtverfrisser - concentraat - 1L

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit