img

Food container RVS 350 ml

Merk: Eco-Brotbox

€ 32,50 per stuk incl. btw
Aantal
Maak een keuze
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

India
Land van herkomst: India

Bekijk hier meer producten van het merk Eco-BrotboxEco-Brotbox logo
Artikelnummer : 4260424180290

Ga het gebruik van onnodige wegwerp plastic verpakkingen tegen en kies voor duurzaam met de foodcontainer van Eco Brotbox! 

Praktisch en strak design
Deze isoleer voedselcontainer houdt de warme en koude maaltijden bijzonder goed vast zodat je de hele dag van je lunch kan genieten. De food container is 100 % lekvrij dus zelfs soep is geen probleem. Ook geschikt voor het koud houden van fruit yogurt tijdens een warme dag. Perfect als je lang onderweg bent, en er geen gelegenheid of tijd is om te koken. De food container heeft een strak en mat design, een echte eye catcher.

De food container van Eco Brotbox is:
 • Een ronde, geïsoleerde container met schroefdop van roestvrij staal en isolatiering van siliconen
 • 100% roestvrij staal
 • Vrij van verontreinigende stoffen
 • Getest voedselveilig - geen geur- of smaakafwijkingen
 • Vaatwasmachinebestendig
 • 100% lekvrij
 • Erg praktisch want houdt je lunch tot 8 uur warm
Specificaties food container:
 • Afmetingen: Ø 9,2 cm, H = 10,5 cm
 • Capaciteit: 350 ml
 • Gewicht: 286 g
 • Materiaal: roestvrij staal, siliconen
 • De food container is niet geschikt voor de magnetron of vriezer

Extra info

ECO Brotbox is drie jaar geleden begonnen met stichter Mustafa Demirtas uit frustratie over het gebrek aan gezonde gifvrije voedsel containers als gezonde opties voor schoolmaaltijden van zijn kinderen. Dit is waar het idee voor ECO Brotbox is begonnen, nu zijn we een bedrijf van 8 personen gevestigd in Berlijn de verkoop van duurzame ecologische producten in heel Duitsland en Europa.
 
ECO Brotbox is een klein bedrijf dat zich richt op het vinden van nieuwe en innovatieve ontwerpen voor duurzame producten. Wij streven ernaar om elk product als duurzaam, eerlijk en toxine vrij mogelijk op de markt te brengen. Dit betekent dat onze producten veilig en eerlijk geproduceerd zijn met de hoogste kwaliteit van roestvrij staal, natuurlijke siliconen, hout en zijn we voortdurend aan het verkennen van nieuwe materialen om je mooi, handig en duurzaam een lunch brengen. We letten op het milieu in alle aspecten van ons bedrijf, dit betekent vracht en verzending zijn zo ecologisch mogelijk gedaan, net zoals onze verpakkingen, dozen en het leveren van onze parners aan uw deur!
Het leiden van een bewust leven met betrekking tot het milieu en de gezondheid - dat is belangrijk voor ons bij ECO Brotbox.
 
Onze bijdrage aan een duurzame levensstijl begon in 2014: Door de groeiende schandalen rond het thema plastic en de verontreinigingen daarin, onze stichter Mustafa Demirtas besloten om plastic te verbieden in zijn familie keuken. Op zoek naar alternatieven, kwam hij uit bij  traditionele stalen containers uit India, die zich al in het dagelijks leven had bewezen voor en door de generaties. Overtuigd van de voordelen voor mens en milieu, besloot hij om deze containers in Duitsland te introduceren.
 
Bij ECO Brotbox hopen we aan kinderen en volwassenen aan te moedigen een gezonder en meer duurzame levensstijl te leiden - Voor ons betekent dit niet alleen het voedsel dat je eet, maar de verpakking ook. Wij zijn ervan overtuigd dat gezinnen onze wereld een beetje bij elke maaltijd zal verbeteren door het gebruik van onze producten.

Films




Andere uitvoeringen

Food container RVS 500 ml
Food container RVS 500 ml
Uitvoering: 500 ml
37,70

Eco-Brotbox

Eco Brotbox is drie jaar geleden gestart door Mustafa Demirtas. Hij frustreerde zich over het gebrek aan gezonde gifvrije lunchboxen voor de schoolmaaltijden van zijn kinderen. Na enige tijd, moeite en onderzoek in India vond hij meer mensen die behoefte hadden aan plasticvrije producten. Dit is waar het idee voor ECO Brotbox vandaan is gekomen, een broodtrommel die volledig vrij is van schadelijke stoffen zodat je brood en dus gezondheid niet wordt aangetast. Nu heeft hij een bedrijf van 8 personen gevestigd in Berlijn en verkoopt hij duurzame ecologische producten in heel Duitsland en Europa.

Eco-Brotbox
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwen



Pagina 1 van 0

Food container RVS 350 ml

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: