Reinigingsmiddel - Wipe & Clean - Classic - 2L

Merk: EM Bokashi

13,65 per pak incl. btw

Totaal per pak:
2 liter
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Japan
Land van herkomst: Japan

 • Milieuvriendelijke of gerecyclede verpakking
 • Beste alternatief
 • 100% Biologisch afbreekbaar

Bekijk hier meer producten van het merk EM Bokashi
EM Bokashi logo
Artikelnummer: 8717677720101

Bekijk alles van EM Bokashi >
Bekijk meer: Speciaalreinigers >

Wipe en Clean is een 100% natuurlijk reinigingsmiddel op basis van Effectieve Micro-organismen. In en rond ons huis leven miljarden bacteriën. Voor een aangenaam leefmilieu en een gezonder huis is het belangrijk dat de goede bacteriën in de meerderheid zijn. Dit kan met Wipe en Clean! De Effectieve Micro-organismen zorgen voor die evenwichtige balans in huis. Het zijn goede bacteriën, onmisbaar voor een gezond huis. 

Wipe en Clean ontstaat door het fermenteren van een voedingsbron met EM. Fermentatie is een eeuwenoude techniek die ervoor zorgt dat “goede micro-organismen” zich vermeerderen, zoals o.a. bij wijn, zuurkool en bier het geval is. De organische zuren die hierbij worden geproduceerd (pH 2,9) nemen het vuil weg en worden vervolgens door Wipe en Clean micro-organismen verteerd. Hierdoor ontstaat een zuiver en fris klimaat. 

Wipe en Clean is een algemeen schoonmaakmiddel en kan dan ook zowel binnen- als buitenshuis worden toegepast: 
 • Wipe&Clean is een bewezen 100% natuurlijk en effectief schoonmaakmiddel en werkt op basis van een bijzonder principe. Het gaat daarbij om een juiste balans in bacteriën. Zogenaamde 'goede' bacteriën blijven in de meerderheid en zorgen zo voor een evenwichtige leefomgeving. Een unieke allesreiniger die na acht jaar wordt verfrist met een nieuwe verpakking. Naast de basisvariant Naturel en Heilige Basilicum is de serie tevens uitgebreid met de nieuwe geur Munt. 
 • Wipe&Clean tegen ziekteverwekkers en goed voor milieu
 • In en rond het huis leven miljarden bacteriën. Wipe&Clean werkt als probiotica, waarbij gezonde bacteriën worden ingezet om op natuurlijke wijze een nieuw evenwicht te creëren. 
 • Het zijn goede bacteriën, die onmisbaar zijn voor een gezonde leefomgeving. Wipe&Clean biedt dus bescherming tegen schadelijke micro-organismen en zorgt daarmee op natuurlijke wijze voor een schoon huis. Gebruik van Wipe&Clean draagt tevens bij aan een beter milieu. 

Product informatie

Groene boekje_uitgebreide EMNA Handleidingen bundel_Versie April 2012.pdf

 Wipe en Clean is een algemeen schoonmaakmiddel en kan dan ook zowel binnen- als buitenshuis worden toegepast: 

 • badkamer & toilet 
 • vloeren 
 • ramen 
 • (tuin)meubelen 
 • glansmiddel in vaatwas 
 • gedeeltelijke vervanger van waspoeder/wasmiddel 
 • in combinatie met een ecologische detergent in de vaat 
 • inweekmiddel voor b.v. wasgoed 

 

Bokashi: wat is het en hoe maak je het?
Lees hier alles over bokashi: informatie, uitleg, een stappenplan en de benodigdheden

EM Bokashi

Effectieve micro-organismen, de natuurlijke oplossing voor een mooiere tuin, lekkerdere groenten, meer energie, een grotere oogst, gezonder vee en zuiverder eten. De micro-organismen bevorderen namelijk de groei van de juiste bacteriën en onderdrukken die van de slechte. Wij geloven dat een duurzame bodemvruchtbaarheid de basis is voor vitale en voedzame gewassen en dat een gebalanceerde leefomgeving bijdraagt aan de gezondheid van mens, plant en dier.

EM Bokashi
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Voornaam*: Achternaam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Gaat wel


Foto onjuist. Er wordt een 1/10 verdunde versie geleverd.

André
Reactie

Vermoedelijk betreft dit een inpakfoutje. Stuur ons alsjeblieft een mailtje op info@eco-logisch.nl met het ordernummer en de barcode van het ontvangen product. :)

Eco

Heel Goed


Geen opmerkingen. Prima spul. Gebruik het al jaren. Ideaal voor als je, net als ons, niet bent aangesloten bent op de riolering en je afvalwater afgevoerd wordt via een sceptic tank. Ook ramen wassen vind ik ideaal met em. De muggenpoepjes en spinnenstront veeg je er zo af en de ramen gaan er mooi van glanzen.

Karin Brons
Heel Goed


Heel goed product. Had al ervaring ermee!

E. Scanu
Heel Goed


Ik heb de verpakking nog niet geopend, maar weet uit ervaring dat het een goed product is. Ik weet ook niet of ik wel op de vorige mail gereageerd had. Maar levering was ook uitstekend.

Karin Brons
Heel Goed


Super product, vr iedereen aan te raden

Gamme christien

Reinigingsmiddel - Wipe & Clean - Classic - 2L

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit