Insectenhotel - Groot

Merk: ECOstyle

37,50 per stuk incl. btw
Aantal
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

keurmerken_fsc.jpg

  • Educatief

Bekijk hier meer producten van het merk ECOstyle
ECOstyle logo
Artikelnummer: 8711731013260

Bekijk alles van ECOstyle >
Bekijk meer: Bijen >

Groot insectenhotel van EcoStyle

Veel insecten zijn voor mens en milieu heel nuttig; ze bestuiven bloemen en zorgen voor een ecologisch evenwicht door schadelijke insecten te bestrijden. Daarnaast maken deze nuttige insecten een belangrijk deel uit van de ecologische kringloop, ook in de tuin! - vlinders, lieveheersbeestjes ,metselbijen, gaasvliegen, graafwespen en wildebijen gaan hier wonen. Door het verstoren van het natuurlijke leefgebied van bijvoorbeeld wilde bijensoorten en gaasvliegen, is het aantal natuurlijke nest- en overwinterplekken aanzienlijk verminderd.
Het Insectenhotel biedt nuttige insecten in de zomer een nest- en rustplaats, in de winter dient het als een geschikt winterkwartier. De nuttige insecten nestelen zich naar hun eigen behoeften in een van de verschillende "kamers". Gemaakt van 100% FSC hout.

Productspecificaties Insectenhotel - Groot

  • Afmeting: 54 x 34 x 50 cm
  • Gemaakt van FSC-hout
Gebruiksaanwijzing:
  • Het insectenhotel dient op een zonnige, wind- en regen beschutte plek te worden opgehangen, het liefst op kniehoogte neerzetten of ophangen. De voorzijde van het insectenhotel kun je het beste richten naar het zuiden, zuidwesten of zuidoosten. Het is de bedoeling, het Insectenhotel in de winter te laten staan of te laten hangen, anders worden de nuttige insecten voortijdig uit hun nest gedreven.
  • Verf of vernis dit insectenhotel niet, want de geur zal de insecten afstoten

Films


ECOstyle

De tuinproducten van Eco-style houden je tuin lekker gezond. Ook kan je ongedierte op een natuurlijke manier bestrijden zodat je plantjes er geen hinder van ondervinden en lekker door kunnen blijven groeien.

ECOstyle
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Heel Goed


Het grote hotel staat nu in de gezamenlijke tuin, het staat heel leuk, rondom alle bloemen en planten. En de insecten genieten er net zo van als wij.

E. Klaassen

Insectenhotel - Groot

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit