We zijn alleen geopend voor Click & Collect - Verf en de Showroom is op afspraak. Lees hier meer

Ultima onkruidverdelger spray 750ml

Merk: ECOstyle - tuin

€ 13,18 €14,48 per fles incl. btw Aanbieding: 9% Korting

Totaal per fles:
750 ml
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

Bekijk hier meer producten van het merk ECOstyle - tuinECOstyle - tuin logo
Artikelnummer : 8711731011327

Bestrijden van onkruid

Voor de bestrijding van onkruid tussen heesters en bomen kan TopGun worden gebruikt. TopGun werkt alleen op de delen die bladgroen bevatten. Onkruiden bestrijden tussen of onder meerjarige gewassen (bomen en heesters of andere houtige gewassen) is daarom goed mogelijk, indien het blad van deze planten geraakt wordt, zal het blad wel worden aangetast, maar de heester zal zich snel weer herstellen. Onkruiden die zich vestigen tussen en op verhardingen kunnen ook effectief bestreden worden met TopGun.

Product info

Hoe werkt TopGun?

De natuurlijke ingrediënten zijn plantaardige vetzuren, geëxtraheerd uit planten. Enkele uren na toediening van TopGun (op de plant gespoten) ontstaat een bruinverkleuring van de bladeren. Deze bruinverkleuring wordt veroorzaakt door het effect van de vetzuren uit TopGun op het blad. De stoffen in TopGun komen overeen met het planteigen materiaal, waardoor de plant deze gewoon opneemt. De opgenomen stof is echter niet waterdicht, waardoor er minuscuul kleine gaatjes in de cellen ontstaan. De plant verliest hierdoor vocht en loopt letterlijk leeg. De plant sterft spoedig af.

TopGun laat het snelst effect zien bij warm weer, omdat de stofwisseling van de plant dan optimaal is. De worteldruk is dan hoog en de vloeistof stroomt er uit. TopGun werkt direct op de bladeren en indirect op wortels door middel van uitputting. Een deel van de onkruiden zal na enkele weken hergroei vertonen, omdat sterke wortelonkruiden opnieuw kunnen uitlopen. Een tweede bespuiting is veelal voldoende om het wortelstelsel uit te putten. De plant sterft volledig af door uitputting.

 

Milieu informatie

"De producten die ECOstyle levert, zijn ecologisch verantwoord. De producten die leveranciers aanbieden om in het assortiment op te nemen, testen we grondig op de natuurlijke bestanddelen. Verder onderzoeken we of leveranciers op milieuvriendelijke wijze produceren. Uiteraard houden we bij onze bedrijfsvoering ook rekening met het milieu, onder andere door afval gescheiden in te zamelen en te kiezen voor Groene Stroom." -- ECOstyleECOstyle - tuin

De tuinproducten van Eco-style houden je tuin lekker gezond. Ook kan je ongedierte op een natuurlijke manier bestrijden zodat je plantjes er geen hinder van ondervinden en lekker door kunnen blijven groeien.

ECOstyle - tuin
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Reactie


Ik kan me je reactie voorstellen zeker na recente publicaties , als je een beter alternatief hebt laat maar weten. Ook wij zijn verrast door het gebruik van eco in de naam ecostyle. Hier op kantoor denken we dat dat over dierenvoer ging maar dat juist Ultima een prima eco product is (we zijn de weg kwijt)

Rob Bos
Product wegstemmen


Dit kan echt niet !!! Jullie zijn eco, dan verkoop je dit soort rommel toch niet?

Madelon

Ultima onkruidverdelger spray 750ml

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: