Terrasreiniger - 750ml

Merk: ECOstyle

8,90 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
750 ml
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

Bekijk hier meer producten van het merk ECOstyle
ECOstyle logo
Artikelnummer: 8711731017947

Bekijk alles van ECOstyle >
Bekijk meer: Terrasonderhoud >

Natuurlijke terrasreiniger van EcoStyle

De terrasreiniger van EcoStyle is 100% natuurlijk en reinigt op een snelle en milieuvriendelijke manier alle groene aanslag op stenen, glazen en houten oppervlakken. Perfect voor paden, terrassen en schuttingen. De organische vetzuren en het kaliumzout in deze natuurlijke terrasreiniger laten de, vaak storende en gladde, aanslag verdwijnen. 

Productspecificaties Terrasreiniger - 750ml

  • Inhoud: 750 ml
  • Verpakking: spuitfles
  • Werkzame stof: kaliumzout van organische vetzuren
  • 100% natuurlijk product
  • Voor steen, glas en hout

Milieu-informatie over Terrasreiniger - 750ml

"De producten van ECOstyle zijn gericht op duurzaam bodembeheer; de sleutel voor onder andere een hoger bedrijfseconomisch resultaat en een gezondere leefomgeving. Een gezonde bodem zorgt immers voor meer weerstand en een betere gezondheid bij planten. Daardoor is er minder sprake van uitval en hoeven er minder gewasbeschermingsmiddelen te worden gebruikt.

[..]

De producten die ECOstyle levert, zijn ecologisch verantwoord. De producten die leveranciers aanbieden om in het assortiment op te nemen, testen we grondig op de natuurlijke bestanddelen. Verder onderzoeken we of leveranciers op milieuvriendelijke wijze produceren. Uiteraard houden we bij onze bedrijfsvoering ook rekening met het milieu, onder andere door afval gescheiden in te zamelen en te kiezen voor Groene Stroom." -- ECOstyleECOstyle

De tuinproducten van Eco-style houden je tuin lekker gezond. Ook kan je ongedierte op een natuurlijke manier bestrijden zodat je plantjes er geen hinder van ondervinden en lekker door kunnen blijven groeien.

ECOstyle
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:Terrasreiniger - 750ml

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit