Spruzit-R concentraat 100ml (in doos)

Merk: ECOstyle - tuin

14,69 10,99 per stuk incl. btw
Aanbieding: 25% Korting
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Bekijk hier meer producten van het merk ECOstyle - tuin
ECOstyle - tuin logo
Artikelnummer: 8711731005784

Bekijk alles van ECOstyle - tuin >
Bekijk meer: Fruitvliegjes >

Met Spruzit-R verwijder je gemakkelijk bladluis, trips en witte vliegen, zowel binnen als buiten. Dit concentraat is genoeg voor 10 liter spuitvloeistof. Voor luizen houdt u een dosering aan van 10 ml per liter water. voor tripsen een dosering van 10 ml per liter water. Voor witte vliegen gebruikt u 15 ml per liter water.

Product informatie

Dit product is een contactmiddel; zorg daarom dat de insecten goed worden geraakt. Breng het aan op alle bladeren op boven- en onderzijde, en op de stengel. Na aanbrengen moet de plant goed vochtig zijn.

Hoewel dit product voor vrijwel alle planten geschikt is, is het raadzaam voor grootschaalse toepassing het product op één plant uit te proberen.

Toepassingsgebied Te bestrijden organimse Dosering Maximale aantal toepassingen minimale interval tussen toepassingen
Sierbeplanting Bladluis 10 ml per liter water 4 keer per jaar 7 dagen
Trips 14 dagen
Kamer- en kuipplanten Bladluis 10 ml per liter water 4 keer per jaar 7 dagen
Trips 15 ml per liter water 14 dagen
Witte vlieg 7 dagen

Werkzame stoffen
pyrethrinen 0,5% w/w (4,59 g/l) (natuurpurethrum), koolzaadolie 82% w/w (825,3 g/)

Milieu informatie

Spruzit-R werkt op basis van natuurlijke Pyrethrum, een werkzame stof uit margrietachtige bloemen. Deze stof breekt binnen 24 uur af onder invloed van licht en lucht, er blijft geen reststof achter in de natuur en het milieu. Natuurlijke Pyrethrum heeft een directe werking op de beestjes waarop je de vloeistof spuit. Het is de bedoeling dat dit heel gericht gebeurt. Het middel droogt snel op, waardoor de kans zo klein mogelijk is dat beestjes/insecten die je niet wilt bestrijden er zodanig mee in aanraking komen dat ze doodgaan. Pyrethrum is hierin niet selectief. Het werkt echter alleen op koudbloedige diertjes die je met de vloeistof raakt.


ECOstyle - tuin

De tuinproducten van Eco-style houden je tuin lekker gezond. Ook kan je ongedierte op een natuurlijke manier bestrijden zodat je plantjes er geen hinder van ondervinden en lekker door kunnen blijven groeien.

ECOstyle - tuin
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:

Bedrijfsnaam: Voornaam*: Achternaam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

Spruzit-R concentraat 100ml (in doos)

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit