Onze winkel in Amsterdam is gesloten. Afhalen van online bestellingen is wel mogelijk.
img img

De Dopper Shopper - Tas

Merk: De Dopper

€ 17,- €19,49 per stuk incl. btw Aanbieding: 13% Korting
Aantal

- Uit het assortiment -

De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

Bekijk hier meer producten van het merk De DopperDe Dopper logo
Artikelnummer : 8718469120635

De Dopper Shopper is gemaakt van gerecyclede kledingresten en heeft een speciaal vakje voor jouw Dopper en een vak met klittendband aan de binnenkant. Dankzij de Dopper Shopper heb jij geen plastic tasjes meer nodig, dat is goed voor je karma. Ook goed voor je karma: de Dopper tas wordt geproduceerd in een naaiatelier van i-did waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een opleidingstraject krijgen.

Deze tas draagt niet alleen jouw nieuwste aankopen, maar ook de zorg voor de wederopbouw van Nepal. Want de volledige opbrengst van deze duurzame boodschappentas gaat naar ontwikkelingsprojecten in dit land. De Dopper Foundation steunt al vanaf 2010 het ‘drinkwater, wc’s en betere hygiëne’ programma van goed doel Simavi in Nepal. De schok was dan ook groot toen het land op 25 april 2015 werd getroffen door een aardbeving van 7,6 op de schaal van Richter. Deze aardbeving heeft tevens de gebieden getroffen waar de Dopper Foundation actief is. In Gorkha district zijn meer dan 400 doden gevallen en 923 mensen gewond geraakt. Bovendien zijn toiletgebouwen ingestort en watersystemen aangetast, dit vergroot de kans op levensgevaarlijke ziektes ten gevolge van vervuild water. Met de opbrengsten van de Dopper Shopper willen we de water- en toiletvoorzieningen op een betere manier heropbouwen. De Dopper Shopper is geproduceerd in een Nederlands naaiatelier van I-did waar mensen die buiten de arbeidsmarkt staan een gratis opleidingstraject krijgen. 

Let op: De Dopper Shopper wordt geleverd zonder Dopper en is niet geschikt voor de Dopper Steel.

Algemeen
  • hoogte: 43 cm
  • breedte: 31 cm
  • diepte: 10 cm
  • hoogte handvatten: 27 cm
  • Materiaal Mixed vilt grijs


De Dopper

De Dopper waterfles is het meeste bekende waterflesje van Nederland. Nooit meer een plastic flesje weggooien, maar gewoon een Dopper gebruiken! Als het aan Dopper ligt leven we straks in een wereld waar mensen zich bewust zijn van het milieu, waar we actief de hoeveelheid single-use plastic afval verminderen en waar iedereen, dicht bij huis en ver weg, toegang heeft tot veilig drinkwater.

De Dopper
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

De Dopper Shopper - Tas

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: