Natuur Spons voor het lichaam 14cm

Merk: Croll & Denecke

17,99 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
1
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 4,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Bekijk hier meer producten van het merk Croll & Denecke
Croll & Denecke logo
Artikelnummer: 4009463401405

Bekijk alles van Croll & Denecke >
Bekijk meer: Natuursponzen >

Croll & Denecke - Natuur Spons voor het lichaam 14 cm

Een natuurlijke spons is een simpele vorm van leven die voorkomt op de bodem van alle oceanen. In de zee fungeert de spons als een filter. Het pomp water door zich heen, en op die manier verkrijgt een spons voeding (zoals plankton). Er zijn meer dan 7.500 verschillende soorten, waarvan er maar 6 geschikt zijn voor verkoop. Sommige worden meer dan 3 meter hoog! Afhankelijk van de temperatuur, diepte, en stroming heeft een spons een half jaar tot vijf jaar nodig om te groeien.

Natuurlijke sponzen zijn heerlijk zacht voor de huid, kunnen een hoop water opnemen en dat water gemakkelijk ook weer afstaan (door er in te knijpen). De vezels van een spons lijken veel op zijde, en sponzen worden al sinds jaar en dag door mensen gebruikt om zich mee te wassen. Een synthetische spons heeft gesloten luchtbellen, terwijl bij een natuurlijke spons alle kanalen een uitgang hebben en waardoor vuil gemakkelijk ook weer wordt afgevoerd. Een natuurlijke spons is dan ook zeer hygiënisch, en aanbevolen voor mensen met een allergie of met gevoelige huid.

NB: een natuur spons mag niet in aanraking komen met kokend water. Mocht het nodig zijn de spons te wassen dan kan dat in de wasmachine (in een waszak) op het wol-programma.

Productspecificaties Natuur Spons voor het lichaam 14cm - 14 cm

Diameter: 14 cm

Hoe verzorg ik een natuurspons?
Na gebruik moet een natuurspons worden afgespoeld met helder, lauw water en aan een touwtje worden gehangen om te drogen. Nooit natmaken of afspoelen met kokend water! De natuurspons mag niet in contact komen met kokend water, omdat het een puur natuurlijke vezel is. Mocht de spons erg vuil worden, dan kan deze in een waszak gewassen worden op het wolprogramma.
Andere uitvoeringen

8,49
 
- Momenteel uitverkocht -

23,99
 

12,50
 

Croll & Denecke

Het Duitse bedrijf Croll & Denecke werd in 1897 opgericht door Gustav Croll en Theodor Denecke. Het familiebedrijf, dat is gespecialiseerd in de verwerking van ruwe natuurlijke sponzen uit de Middellandse Zee en het Caribisch gebied, is nu in handen van de 3e en 4e generatie. Tegenwoordig produceert het bedrijf ook andere huishoud- en verzorgingsartikelen, altijd met een focus op duurzaamheid en hernieuwbare grondstoffen.

Croll & Denecke
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Goed


I didn't like the sponge this time, too feeble and small not so sturdy full and compact like my previous one. I doubt if it's 14 cm either. A bit of a bummer!

Dimitri
Reactie

Ah, sorry for that! These sponges are all different but if you have the feeling it was a really big difference you have the right to complain about it! Please send me an email with your orderinformation and I'll get back to you as soon as possible :). info@eco-logisch.nl

Eco

Gaat wel


De sponzen die ik heb gekocht zijn in principe ok, maar qua grootte heel verschillend ondanks dat ik dezelfde maat heb besteld. Omdat ik ze gebruikte in een theatervoorstelling was dit storend.

Jeroen
Reactie

De sponzen kunnen inderdaad ietwat verschillen in grootte, maar excuses als dit een relatief groot verschil was.

Eco

Heel Goed


Very nice sponge, soft and gentle in its use but also practical for the body. Nurturing the layers of the skin like nothing else.

Panda
Gaat wel


Product is goed. Alleen had wat groter gemogen . Verder prima en snel geleverd .

Henry De brouwer
Reactie

Er is ook een 16 cm variant :)

Eco

Heel Goed


Heel fijn groot en zacht

Noortje Delissen Vriend

Natuur Spons voor het lichaam 14cm

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit