img

Correctbook Sponsje 2st.

Merk: Correctbook

€ 0,75 per stuk incl. btw
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 1,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

  • Educatief
  • Water besparend
  • MVO-goed doel
  • Milieuvriendelijke of gerecyclede verpakking

Bekijk hier meer producten van het merk CorrectbookCorrectbook logo
Artikelnummer : 8719325674439

Correctbook mini sponsjes zijn uitstekend te gebruiken om grotere oppervlakte te wissen. Wis heel je Correctbook in een handomdraai en gebruik het boek opnieuw!
 
Voor wie is Correctbook de oplossing?! 
  • Studenten: geen kliederboel van wiskunde opgaven, super snel aantekeningen maken/verbeteren en natuurlijk tekeningetjes maken om de verveling in de les te doden!
  • Kinderen: Correctbook's leveren het ultieme tekenervaring voor een kind. Wat dacht je van steeds opnieuw boter, kaas en eieren spelen?
  • Bedrijven: met Correctbook kunnen bedrijfsprocessen of ideeën beter gevisualiseerd worden aan uw klanten dan ooit! Correctbook kan ook een vervanger zijn van al het papier in het kantoor. Ga voor duurzaam.
  • Creatievelingen: laat al uw creatieve gedachten uit in een Correctbook. Of gewoon ontzettend mooi kunnen tekenen?
  • Ouders: bent u creatief van geest, of houdt u gewoon ontzettend van schrijven en tekenen? Of gelooft u, net als wij, dat uw kinderen een stuk creatiever worden met Correctbook. Want laten we eerlijk zijn, spelletjes spelen op een tablet of video's kijken op Facebook, drukt de creativiteit enorm.
 

Extra info

STRIJD TEGEN ANALFABETISME...........Met passie.
Met een groot deel van de omzet sturen wij Correctbooks naar de sloppenwijken van Zuid-Afrika. De meeste kinderen uit deze gebieden leren nooit schrijven. Simpelweg, er is geen schrijfmateriaal. Wij zijn van mening dat persoonlijke ontwikkeling begint bij een pen. Om onze impact te vergroten, werken wij trots samen met vaste partners: stichtingen Kwasa en Rhiza Babuyile. Beide actief waar onze roots liggen: Zuid-Afrika!
 
Correctbook streeft naar een zo hoog mogelijke impact. Wij zijn van mening dat het niet alleen draait om het aantal schriften, dat gedoneerd wordt, maar om het geven van kwalitatief onderwijs met de juiste middelen. Daarom werkt Correctbook nauw samen met stichtingen Kwasa en Rhiza Babuyile.
 
Door een samenwerking te starten, met Kwasa en Rhiza, wordt de focus geheel gelegd op de townships in Zuid-Afrika. De stalen hutjes, in de rand van de grote steden, waar de mensen leven in barre omstandigheden. Rhiza heeft de missie om de mensen zelfstandig te kunnen maken. Kwasa heeft vooral kijk op waar er verandering plaats moet vinden, om dit vervolgens door Rhiza tot een goed einde te brengen. Samen met Rhiza en Kwasa gaat er in de toekomst gebouwd worden aan scholen, ziekenhuizen en business hubs. Zo maken wij de cirkel van zelfvoorziening, dat begint met met pen en papier, helemaal rond.
 
Kwasa erkent dat een gemis aan schoolmateriaal een groter probleem is dan dat wij voor kunnen stellen. Om de impact te vergroten haalt stichting Kwasa geld op voor schoolmaterialen, specifieker, Correctbooks. Help jij mee?
 

Films


Correctbook

Met het Correctbook kan je heerlijk de kleinste notities opschrijven. Is iets niet naar wens? Dan kan je het gewoon weer uitgummen omdat de blaadjes van whiteboard materiaal zijn gemaakt. Daardoor komt het notitieschrift zelden voor en kan je het eindeloos vaak gebruiken. Het is ook dé oplossing voor het gebrek aan schrijfmateriaal in de klas voor bijvoorbeeld onze kinderen in Nicaragua, omdat ze met het beetje geld dat ze hebben slechts eenmalig een schrift hoeven kopen.

Correctbook
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Correctbook Sponsje 2st.

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: