Lijmpen gevuld met kinderlijm - 30ml

Merk: Collall

1,50 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
1

Zakelijk afnemer? Meld je aan voor de groothandel: www.eco-bouwers.nl
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 4,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

  • Vos-vrij

Bekijk hier meer producten van het merk Collall
Collall logo
Artikelnummer: 8711557401425

Bekijk alles van Collall >
Bekijk meer: Plakband & Lijm >

Collall Kinderlijm is een gemiddeld dikvloeibare transparante lijm op waterbasis. Ideaal voor bij het knutselen. Je plakt gemakkelijk papier, karton, kurk, hout, piepschuim of lichte kunststoffen aan elkaar. In handige lijmpen met 'duo-dop'. Zoals je op de foto's ziet heeft deze lijmpen twee opzetstukken waardoor hij multifuncioneel wordt. De ene 'dop' is met een tuutje, en dankzij de andere 'dop' kan je gemakkelijk grotere oppervlaktes gelijkmatig van lijm voorzien.

Uiterlijk: 

  • Helder transparant vloeibaar
  • Reukloos
  • Reversibel
  • Makkelijk uitwasbaar


Oplosmiddel: Water
Hoofdbestanddeel: Polyvinylalcohol (PVA)
PH: +/- 7
Soortelijk gewicht: 1,025 Kg/dm³
Lijmverbruik: Afhankelijk van de zuiging van de te verlijmen materialen circa 100 – 150 gram per m2, éénzijdig aangebracht.
Toepassing: Verlijming van papier, karton, kurk, hout, piepschuim, lichte kunststoffen.

Verwerking: De te lijmen materialen dienen droog te zijn. De te lijmen delen moeten vrij van stof en vuil zijn. De lijm kan één of tweezijdig worden aangebracht. Bij voorkeur bij kamertemperatuur gebruiken. De verlijmde delen even laten uitdampen en daarna stevig samenpersen.

Allergenen:
Bevat CMIT/MIT. Kan een allergische reactie veroorzaken.

Geschikt voor:
Kinderen vanaf 3 jaar (en natuurlijk ook voor volwassenen!)

Reiniging:
Wanneer de lijm nog nat is kunnen gereedschappen / oppervlakken makkleijk worden gereinigd met water. Resten opgedroogde lijm even weken met water en daarna af/ uitwassen. Lijmresten in kleding zijn makkelijk uitwasbaar met koud / warm water met de hand of in de wasmachine.Collall

Collall B.V. is een creatief en innovatief productiebedrijf, waar consumentenlijmen, -verven, inkten en fixatieven vervaardigd worden. De productielocatie is gelegen in Stadskanaal (provincie Groningen), en kent reeds een lange historie. Collall B.V. beschikt over een modern laboratorium en innovatieteam waar constant nieuwe producten ontwikkeld en getest worden. Educatieve sector (scholen, kinderdagverblijven, etc) Hobbyisten, van kinderen tot volwassenen Semi professionele sector (boekbinders, kunstenaars, applicatie-bedrijven)

Collall
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:

Aannemersprijs
Ben je een aannemer met Kvk en BTW nummer, vraag dan hier een offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave.Lijmpen gevuld met kinderlijm - 30ml

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit