Eco-Colle lijm - 1L

Merk: Collall

8,95 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
1 liter

Zakelijk afnemer? Meld je aan voor de groothandel: www.eco-bouwers.nl
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 4,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

  • Composteerbaar

Bekijk hier meer producten van het merk Collall
Collall logo
Artikelnummer: 8711557407151

Bekijk alles van Collall >
Bekijk meer: Lijm & Primer >

Een natuurlijke voordelige geelachtige bruine eco lijm van aardappel dextrines

Soort lijm: Een natuurlijke voordelige geelachtige / bruine lijm op basis van aardappel dextrines opgelost in water. Geschikt voor: Kinderen vanaf 3 jaar. Bevat bitterstof.  Waarschuwing! Bevat een conserveringsmiddel dat niet geschikt is voor kinderen jonger dan drie jaar.

Reiniging: Wanneer de lijm nog nat is kan het gereedschap worden gereinigd met water. Indien gewenst kan een synthetisch wasmiddel kan aan het water worden toegevoegd. Sporen van opgedroogde lijm kunnen worden geweekt in water en zijn daarna eenvoudig te uit/ af te wassen.
Uiterlijk:Gele tot lichtbruine transparante

  • zoete geur
  • Reversibel
  • Makkelijk uitwasbaar
  • Natuurlijke en voordelige lijmsoort voor het verlijmen van lichte materialen.

Chemische karakterisering: Aardappel dextrines gekookt in een wateroplossing.

  • Oplosmiddel: Water
  • Hoofdbestanddeel: Dextrine -PH: +/- 6
  • Soortelijk gewicht: 1,26 kg/dm³

Lijmverbruik: Afhankelijk van de zuiging van de te verlijmen materialen circa 200 gram per m2, éénzijdig aangebracht.
Toepassing: Verlijmen van papier en karton en andere lichte materialen. Voor hobby, school en kantoor.
Verwerking:  De te lijmen materialen dienen droog te zijn. De te lijmen delen moeten vrij van stof en vuil zijn. De lijm kan met een kwastje worden aangebracht. Bij voorkeur bij kamertemperatuur gebruiken. De te verlijmen delen even laten uitdampen en daarna stevig samenpersen.

Droogtijd: ca 60 minuten, op een niet absorberende ondergrond bij een temperatuur van 20 C.

Productspecificaties Eco-Colle lijm - 1L - 1 L

CE COLECO_22.pdf
CE COLECO_221.pdf
Collall green marketing-20230131.pdf
Andere uitvoeringen

Eco-Colle lijm - 100ml

Uitvoering: 100 ml
1,95
 

Collall

Collall B.V. is een creatief en innovatief productiebedrijf, waar consumentenlijmen, -verven, inkten en fixatieven vervaardigd worden. De productielocatie is gelegen in Stadskanaal (provincie Groningen), en kent reeds een lange historie. Collall B.V. beschikt over een modern laboratorium en innovatieteam waar constant nieuwe producten ontwikkeld en getest worden. Educatieve sector (scholen, kinderdagverblijven, etc) Hobbyisten, van kinderen tot volwassenen Semi professionele sector (boekbinders, kunstenaars, applicatie-bedrijven)

Collall
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:

Aannemersprijs
Ben je een aannemer met Kvk en BTW nummer, vraag dan hier een offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave.Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Heel Goed


We zijn heel tevreden over deze lijm, die goed plakt. We gebruiken deze om de wikkels te plakken van ons tijdschrift ZOZ. ZOZ is gedrukt op kringlooppapier met inkt op basis van plantaardige olie, die het spreekt vanzelf dat we ook een zo milieuvriendelijk mogelijke lijm willen gebruiken voor de wikkels. In het verleden hebben we andere lijm gehad, die te dun was en dat werd een knoeiboel. En er was ook een lijmsoort die te dik was. Daardoor moest je erg hard in de plastic flesjes knijpen waardoor soms het dopje er af vloog, wat een nog grotere smeerboel opleverde. In het verleden was de lijm vaak onderwerp van gesprek tijdens het plakken, maar sinds we Eco-colle gebruiken hebben we het over veel interessanter onderwerpen. Wie zelf wil zien hoe goed Eco-colle plakt, kan een proefnummer aanvragen van ZOZ: http://www.omslag.nl/zoz.htm Of kom een keertje helpen plakken. Zie http://www.omslag.nl/omslag.htm#inpakken

Dick Verheul

Eco-Colle lijm - 1L

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit