img

boek - De Natuur Behagen

Merk: Boekhuis

€ 17,50 per stuk incl. btw
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 1,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

Bekijk hier meer producten van het merk BoekhuisBoekhuis logo
Artikelnummer: 9789492448002

De afgelopen jaren heeft Wildplukker zich gestort op het schrijven van een boek. Het is een boek geworden voor tuinliefhebbers die de natuur willen ‘behagen’. Er zijn al vele boekjes op de markt over hoe je dieren kunt helpen in je tuin en hoe je een select gezelschap aan populaire wezens kunt bijvoeren door het jaar heen.
Ook kun je nestkasten aanschaffen voor een select gezelschap vogels en zijn er massaal kabouterwoningen voor insekten te koop voor prijzen waar je U of BAH tegen zegt.

Wildplukker vindt dat het nog lang niet ver genoeg gaat. Wat kun je doen om je tuin, balkon of andere buitenplek te veranderen in een paradijs van natuurlijke overvloed, waar ook planten en dieren zich thuis voelen? 
Met passie laat de schrijver zien hoe je zelf natuur kunt bouwen door structuur en reliëf aan te brengen met materialen uit de directe omgeving. 

Aan bod komen landschapselementen zoals takkenrillen, houtstapels, kuipvijvers, akkerbakken, zodenbanken, tuunwallen en insectenhotels. Verder legt hij in beeldende taal kringlopen, microklimaten, het voedselweb en andere ecologische begrippen uit.
Een boek vol inspirerende voorbeelden voor mensen die de natuur willen behagen.


Boekhuis

Bij Eco-Logisch hebben we de beste boeken voor een milieubewuster leven op een rijtje gezet, speciaal voor jou. Duik even weg in een goed boek en leer meer over de prachtige natuur, groene energie, heerlijke gerechten en mooiste wandelingen. Laat je inspireren en motiveren om ook milieubewuster te leven.

Boekhuis
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

boek - De Natuur Behagen

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:Kies een kleur

Deze verfkleuren worden gemaakt met natuurlijke pigmenten. Afhankelijk van de gebruikte pigmenten kan de prijs verschillen.

Klik op de kleur om deze te bestellen en de prijs te zien.Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit