Holzer`s Permacultuur

Merk: Boekhuis

23,50 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
1
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 1,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

Bekijk hier meer producten van het merk Boekhuis
Boekhuis logo
Artikelnummer: 9789062245178

Bekijk alles van Boekhuis >
Bekijk meer: Boeken >

Toen Sepp Holzer begon te boeren kwam hij net van de landbouwschool. Al gauw moest hij concluderen dat hij alles wat hij had geleerd, weer moest vergeten. Hij begon zijn bedrijf in harmonie met de natuur te beheren. In zijn ervaring leidt alleen die benadering tot een gezonde planten- en dierenwereld. Waar zijn buren het hoofd niet boven water hielden, creëerde Holzer een waar paradijs. Nu wil iedereen weten 'hoe hij het doet'. De meest voorkomende vragen beantwoordt hij in dit boek.
 
Veel van zijn tips zijn direct toepasbaar, ook in ons kikkerlandje, zelfs in een kleine tuin of een balkontuin. Hij behandelt onder meer:
1. Landschapsarchitectuur: ecologisch evenwicht, ontwerpideeën, verhoogde bedden, watertuinen.
2. Landbouwmethoden: principes, bodemvruchtbaarheid, probleemplanten, oude plantenrassen, polyculturen, varkens als medewerkers.
3. Fruitlandschappen: aanleg en onderhoud, vraat, (oude) fruitsoorten, enten.
4. Paddenstoelen kweken op hout en stro in de tuin of op het balkon.
5. Tuinen: moestuinen, apotheek, bemesting, slakken, wormen, stadstuinen, plantenlijst.
 
Sepp Holzer brengt hier de waardevolle kennis samen van een leven lang observeren en experimenteren. Wie het leest zal popelen om zelf aan de slag te gaan.
 
"Ik putte ook altijd kracht uit de natuur: wanneer ik weer eens in de clinch lag met de autoriteiten, zwierf ik urenlang over mijn land, terwijl ik zaad verzamelde en op andere plekken verspreidde. Ook haalde ik nieuwe energie uit het observeren van mijn dieren en planten."

Productspecificaties Holzer`s PermacultuurBoekhuis

Bij Eco-Logisch hebben we de beste boeken voor een milieubewuster leven op een rijtje gezet, speciaal voor jou. Duik even weg in een goed boek en leer meer over de prachtige natuur, groene energie, heerlijke gerechten en mooiste wandelingen. Laat je inspireren en motiveren om ook milieubewuster te leven.

Boekhuis
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:Holzer`s Permacultuur

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit