img img

Eerste Hulp Bij Klimaat Verandering

Merk: Boekhuis

€ 24,95 per stuk incl. btw
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 1,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

Bekijk hier meer producten van het merk BoekhuisBoekhuis logo
Artikelnummer : 9789082956801

Mag het alsjeblieft ook leuk?   Eerste Hulp bij Klimaatverandering is een raar boek. Het is namelijk het boek dat je leest als al die praktische duurzaamheidsadviezen je het gevoel geven dat je leven saai en vervelend wordt.  
Want dit is het punt: we staan aan de vooravond van de grootste transitie in de geschiedenis. Alles moet anders, je mag niks meer en moet van alles. Daarom is de grootste uitdaging op dit moment niet de techniek. Het is de mens en zijn motivatie. En om die op te krikken, is meer lol onontbeerlijk. Nee, echt. Lijkt je dat ook wat? Dan is dit boek wat voor jou.
 
Word ook een sexy klimaatheld !. omdat je het wilt.
Klimaatverandering is heftig, complex en ongrijpbaar. Veel mensen denken: 'Wat kan IK nou doen?' En terecht! 
Een sexy klimaatheld word je niet zomaar. Wat we nodig hebben is een golf van mensen die opstaat en de uitdaging aangaat om impact te hebben. Niet omdat het moet...maar omdat je het wilt. Want weet je: je inzetten voor een bloeiende toekomst zorgt ervoor dat je zélf opbloeit. Het kan. Een sexy klimaatheld worden. En dit boek gaat je daarbij helpen. 

Het 5 stappenplan:
Dit is het idee: een creatief en bijdehand zelfhulpboek-in-stripvorm, speciaal voor mensen die duurzaamheid héél belangrijk vinden... maar vlees nog te lekker. Of nog heel graag op vliegvakantie willen. Of... afijn, je snapt 't wel.
 
  • Er zit natúúrlijk klimaatwetenschap in. Lees met mate.
  • Er zit flink wat psychologie in. Ken uzelf. En vooral: anderen.
  • Er zitten heel veel cartoons in. Want dat is...eh... leuk.
  • Er zitten verhalen in van échte mensen. Inspiratie => actie.
  • Er zit een handleiding in om je superpowers te vinden en de superhero mindset te kweken. Want alleen dán kun je bloeien...
Oftewel: Al Gore meets Monty Python, met een snufje Game of Thrones. Maar dan met JOU in de hoofdrol. n je bloeien...
 
 
 

Product info


Extra info

klimaatverandering sexy maken. wij gaan ervoor.
Dit boek maken is een megaproject. Drie jaar geleden ben ik, Anabella Meijer, eraan begonnen. Ik werkte als striptekenaar maar vroeg me af: waarom doen we niet genoeg? In mijn vrije tijd ben ik me daarom gaan verdiepen in de psychologie achter klimaatapathie. 
Ondertussen werk(t)en er zes mensen aan mee, naast allerlei enthousiaste vrijwilligers en toegewijde ambassadeurs. Gezamenlijk investeren we meer dan E100.000,- aan man(en vrouw)uren in dit project. De crowdfunding was een glansrijk succes met meer dan 300 donateurs. Binnen twee maanden na de lancering op 30 november 2018 was de eerste druk uitverkocht. We stonden in het Haarlems Dagblad, Trouw & Metro, kwamen op de radio en zelfs even op tv bij EenVandaag. Het boek werd uitgedeeld aan het college van B&W in Amsterdam en zelfs het KNMI hing aan de telefoon.
 
Enfin: Nederland is klaar voor mond-op-mond beademing door het meest sexy boek over klimaatverandering out there! 

Films


Boekhuis

Bij Eco-Logisch hebben we de beste boeken voor een milieubewuster leven op een rijtje gezet, speciaal voor jou. Duik even weg in een goed boek en leer meer over de prachtige natuur, groene energie, heerlijke gerechten en mooiste wandelingen. Laat je inspireren en motiveren om ook milieubewuster te leven.

Boekhuis
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Eerste Hulp Bij Klimaat Verandering

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: