Schort - Denim - Biologisch Katoen

Merk: BoWeevil

€ 54,40 per stuk incl. btw
Aantal
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Turkije
Land van herkomst: Turkije


Bekijk hier meer producten van het merk BoWeevil
BoWeevil logo
Artikelnummer: 8714823000476

Bekijk alles van BoWeevil >
Bekijk meer: Kleding & Access >

Mooi en stevig denim schort, gemaakt van biologisch katoen. De nekband is verstelbaar en dus naar wens aan te passen. De zak biedt genoeg ruimte voor onder meer handig keukengerei of kwasten en is 35 cm breed en 24 cm hoog. De hoeken van de zak zijn door middel van een trens verstevigd. Het schort zelf is 90 cm lang.

Dit schort is ideaal voor de hardwerkende kok, de creatieve kunstenaar en ieder ander die zijn of haar eigen kleding wil beschermen en ruimte nodig heeft voor tools on-the-go!
 
Specificaties
  • 100% biologisch katoen
  • GOTS-gecerticifeerd
  • denimblauw
  • geproduceerd in Turkije

Product informatie

Afmetingen:
Schort: 90 cm 
Zak: 35 x 24 cm

Milieu informatie

GOTS (Global Organic Textile Standard) is ontwikkeld om biokatoen en andere biologisch geteelde vezels verder te produceren tot een duurzaam kledingstuk of textiel. De standaard stelt bijvoorbeeld eisen aan fabrieken omtrent het gebruik van schadelijke chemicaliën. Daarnaast hebben fabrieken de verplichting om een duurzaam afvalwatersysteem te gebruiken en zuinig met water en energie om te gaan. GOTS omvat ook criteria wat betreft arbeidsomstandigheden, die gebaseerd zijn op de normen van de International Labour Organization, zoals het recht op vakbondsvrijheid en het recht op veilige en gezonde werkomstandigheden. De GOTS standaard wordt ketendiep toegepast in de verwerking van biologische vezels. Bepaalde erkende standaarden en certificaten voor biologische landbouw zijn door GOTS toegestaan, vervolgens begint certificering op basis van GOTS bij de eerste stap in de verwerking.

GOTS wordt beheerd door de International Working Group (IWG), die bestaat uit vier organisaties, namelijk: International Association Natural Textile Industry (IVN) in Duitsland, Soil Association (SA) in Engeland, Organic Trade Association (OTA) in Amerika en de Japan Organic Cotton Association (JOCA). Een controleorganisatie gaat na of aan de eisen wordt voldaan. Control Union voert bijvoorbeeld controles uit en daarnaast zijn er andere organisaties die deze controles mogen uitvoeren nadat zij een goedkeuring hebben gekregen van de IWG. Deze organisaties staan op de website van GOTS vermeld.


BoWeevil

Bo Weevil heeft aan de basis gestaan van biologisch GOTS-gecertificeerde katoen en heeft daarmee een belangrijke bijdrage geleverd aan een duurzamere wereld. Nu willen ze blijven bijdragen door biologisch katoen veel breder beschikbaar te maken. Laagdrempelig, hip en betaalbaar.

BoWeevil
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

Schort - Denim - Biologisch Katoen

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit21