Afval Emmer Bin Wit-Rood-Groen-Blauw 4 stuks

Merk: BinBang

€ 199,95 per stuk incl. btw
Aantal
kies je eigen kleur handgreep

- Uit het assortiment -

Dit product wordt apart verzonden door
BinBang

bezorgkosten
Voor de producten van deze leverancier worden aparte verzendkosten berekend van
€ 6,50 gratis vanaf € 150,-

Levertijd: afhankelijk van leverancier

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

keurmerken_recyclebaar.jpg

  • Educatief

Bekijk hier meer producten van het merk BinBang
BinBang logo
Artikelnummer: 2700000044551

Bekijk alles van BinBang >
Bekijk meer: Afvalbakken >

Afval scheiden doe je al, maar het is altijd gedoe met zakken of dozen . Of je wil wel afval scheiden, maar je komt ruimte tekort. Maak het jezelf dan nu makkelijk met dit handige systeem! Met de BinBang spaar je grondstoffen op jouw manier en dit Dutch design staat ook nog eens prachtig in jouw keuken! Je kiest zelf hoeveel stromen je scheidt en stapelt de Bins op elkaar. Daarnaast is deze mooie afvalbak gemaakt van volledig gerecycled plastic, geproduceerd in Nederland en in elkaar gezet in een sociale werkplaats. 

De wereld van afvalverwerking revolutionair verbeteren, dat is het doel van de BinBang. Stel je voor: een mooi en praktisch afvalscheidingsysteem voor in huis of op kantoor dat zelf ook bijdraagt aan een circulaire keten.
De BinBang is op meerdere fronten vernieuwend ...."Behalve mooi en makkelijk te gebruiken is hij ook innovatief: dankzij een slim compressiesysteem kunnen gebruikers veel meer afval in de bakken kwijt dan in een normale afvalbak. Afval goed scheiden is de eerste stap van goed recyclen. Sinds 2010 moeten alle Nederlandse gemeenten o.a. plasticverpakkingsmateriaal scheiden. Dit komt op het bordje van de consument te liggen. Groener koopgedrag en bewust scheiden in de keuken is daarmee onze grote uitdaging. Tegelijkertijd moet het makkelijk en leuk zijn voor mensen, thuis en op kantoor."
 
100% CIRCULAIR
 
De afvalemmer is gemaakt van 100% gerecycled plastic. "Dat was een hele zoektocht, de meeste producenten werken met 40 tot 60% gerecycled materiaal, maar dat vonden we niet genoeg. Als start-up hebben we de luxe om hier heel kritisch op te zijn: we moeten onze productieketen nog opzetten, dan kunnen we meteen de meest circulaire keuzes maken."
 
Een garantie van tien jaar doet al vermoeden dat de BinBang lang meegaat, en als de bak toch aan het einde van z’n levensduur is wordt hij verwerkt tot granulaat. "Daarvoor zijn we in gesprek met grote afvalverwerkers, en dat ziet er goed uit," legt Anja uit. "Onze start-up zet straks een hele keten in beweging.  Uiteindelijk wordt de cirkel helemaal rond
 
 

Product informatie

Specificaties:
  • 4 comportimenten
  • Totale grootte: 32 x 39 x 144 cm
  • Totale inhoud: 116 liter

 

Films

BinBang, zo werkt het! from BinBang on Vimeo.


BinBang

BinBang is ontstaan vanuit de frustratie dat er te veel afval is en dat waardevolle grondstoffen in de verbrandingsoven verdwijnen. Het huidige afvalsysteem is complex en dat moest op een positieve manier veranderen! Duurzaam doen moet makkelijk zijn voor iedereen. Anja Cheriakova ontwikkelde educatieprogramma’s over afval voor het onderwijs toen ze zag dat het, zowel in het onderwijs als bij mensen thuis, mist aan handige oplossingen om afval te scheiden. De oplossingen nemen veel ruimte in en je hebt altijd gedoe met tasjes, dozen en andere onhandige manieren om grondstoffen gescheiden in te bewaren en weg te brengen. Met haar idee voor de BinBang werd afval scheiden in één keer heel makkelijk voor iedereen.

BinBang
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Gaat wel


Om heel eerlijk te zijn valt het mij heel erg tegen. Dit artikel word geleverd via een ander bedrijf en die liet op zich wachten. Vervolgens helemaal geen info v.w.b de levering en dan kom je thuis en staan er 2 zware dozen bij de buren. De kwaliteit in verhouding tot de prijs valt mij heel erg tegen. De laden glijden niet zo soepel als dat ik had verwacht. De contragewichten vond ik lastig te bevestigen en liggen er nu los tussen. Ik dacht dat het geleverd zou worden inclusief Topplank, maar dat is dus niet het geval. Al met al een tegenvaller maar ik heb hem nu staan dus zal hem nu gebruiken. Ik hoop dat het lang mee zal gaan want zoals ik al aangaf, de kwaliteit tot prijsverhouding vind ik niet echt in balans.

Ike Stowers-Hindriks
Geen mening


Ik heb de andere artikelen al ontvangen maar wacht nog steeds op de Afval Emmer bin Wit-Rood-Groen-Blauw 4 stuks. Ik ben beniewd wanneer deze worden bezorgd.

Ike Stowers-Hindriks
Heel Goed

Erg vervelend. Ik heb hierover contact opgenomen met de leverancier en mail u direct wanneer deze antwoordt.

Eco

Geen mening


Geen idee ik wacht al meet dan een week op het product omdat deze niet verzonden is vind het een slechte zaak dat erbij staat 1-2 werkdagen prima geen probleem maar wij zijn dat al heel lang en breed gepasseerd

Wolf
Heel Goed

Vervelend dat u het artikel nog niet heeft ontvangen. Vorige week al hebben wij contact gehad met de leverancier van dit product en deze gaf aan het product maandag, dus vandaag, naar u te verzenden. Onze excuses dat dit wat langer duurt.


Afval Emmer Bin Wit-Rood-Groen-Blauw 4 stuks

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit



21