We zijn alleen geopend voor Click & Collect - Verf en de Showroom is op afspraak. Lees hier meer

Harde was (Nr. 171)

Merk: Auro

€ 33,40 per blik incl. btw
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Duitsland
Land van herkomst: Duitsland

Bekijk hier meer producten van het merk AuroAuro logo
Artikelnummer : 4012561101665

Oplosmiddelvrije was van bijenwas en plantaardige was; voor binnen, transparante kleur. Efficiënt te verwerken met heetspuittechniek [ca. 80 °C].

Kleur

Transparant; geeft het hout een lichte honingtint.

Verbruik

Max. 0,01 l/m2 (ca. 100 m2/l). Kan afwijken afhankelijk van applicatiemethode en kwaliteit van het oppervlak; exact verbruik door middel van een proef in het werk te bepalen.

Product info

Hardewas - 171.pdf

Voor veredeling en bescherming van hout (vooral vloeren, kurk, ongeglazuurde plavuizen en meubels.

Auro harde was Nr. 171 is ein vuilafstotende, oplossingsmiddelvrije balsam uit bijenwas en plantaardige was voor houten meubels, houten vloeren, linoleum, kurk en ongeglazuurde aardewerken tegels. Auro harde was Nr. 171 veredelt en beschermt op milieuvriendelijke wijze. De was kan met een doek of heet op de vloer gespoten en wordt dan, terwijl hij nog zacht is, zijdenmat opgewreven. Bij normaal gebruikte loopoppervlaktes beschermt de Auro harde was Nr. 171 gemiddeld 2-4 jaar.
Gereedschap na Gebruik met Auro Sinaasappelolie Nr. 191 reinigen.

Volldeklaration Auro Hartwachs Nr. 171:
Leinöl, Rizinenöl, Carnaubawachs, Bienenwachs, Trockenstoffe (kobaltfrei)

Reichweite Auro Hartwachs Nr. 171 pro Auftrag bei 0,1 l ca. 10 qm
Reichweite Auro Hartwachs Nr. 171 pro Auftrag bei 0,4 l ca. 40 qm
Reichweite Auro Hartwachs Nr. 171 pro Auftrag bei 2,5 l ca. 250 qm

Milieu informatie

Samenstelling

Lijnolie (uit regionaal, biologisch landbouwproject), lijn-, ricineen-standolie, carnaubawas, bijenwas, Ca/Zr/Co-droogmiddel (zonder lood). Bindend is de geldende grondstoffenlijst met alle producten.

Let op mogelijke allergiën voor natuurproducten.

Auro Hartwachs Nr. 171 is goed voor mens en natuur
Auro Natuurtinten onderscheiden zich van andere produkten door het consequente gebruik van overwegend plantaardige en minrale grondstoffen. Natuurlijk ook bij het samenstellen van Auro harde was! Verder staat de naam Auro voor milieubewust wonen in harmonie met de natuur. Auro biedt produkten aan, die door specialisten ontwikkeld werden en aan de hoogste technische eisen hebben voldaan. Daardoor biedt Auro Nr. 171 de grootst mogelijke transparantie en de krachtigste glans.
Andere uitvoeringen

Harde was (Nr. 171) 100 ml
Harde was (Nr. 171) 100 ml
Uitvoering: 100 ml
13,30

Harde was (Nr. 171) - 2,5 L
Harde was (Nr. 171) - 2,5 L
Uitvoering: 2,5 liter
134,10

Auro

Auro is een van de weinige producenten van verf en beschermings­producten die consequent 100% natuurlijke en veilige producten maakt. Dus niet: 1% van die gevaarlijke stof erin en 0,1% van dat gevaarlijke goedje wat onopvallend weg is gestopt. Auro is gewoon een eerlijke en zuivere keuze.

Auro
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Goed


Ik had besteld en had het 2 dagen later al in huis, dus dat was super ! Alleen was het deksel van het blik moeilijk te verwijderen.

Marian
Goed


Wij hebben deze harde was gebruikt op een bestaande Jatoba houten vloer die ca.10 jaar geleden in de was is gezet. Eerst gereinigd met Bijenwasvloerreiniger 421. De was is makkelijk op te brengen met een doek. Belangrijk is om het dun aan te brengen en zeer goed uit te poetsen Wij hebben dit deels met een machine gedaan. Doordat de borstels halverwege vol was zaten is niet alles even goed uitgeboend en die delen gaan later vlekken als er op gelopen wordt. Met de hand uitgeboende stukken geven het mooiste resultaat, maar dat is wel een flinke klus! De vloer is er zeer van opgeknapt.

Linda
Reactie


Ja Auro Harde was 171 is universeel toe te passen als een zeer slijtvaste vloer - en meubelwas. Vlek en vochtbestendigheid worden sterk verbeterd door vooraf een verzadigende Auro olielaag aan te brengen. (Overtollige olie na 20 minuten afnemen met schone katoenen doek. Pas op voor broei! na gebruik buiten uithangen!) Bijvoorbeeld: 1. Auro 121 universeel impregneerolie voor meubels e.d. Of: 2. Auro 120 vloer impregneerolie voor vloeren 3. Auro 108 werkbladolie voor aanrechten en werkbladen 4. Auro 123 harde houtolie (Professioneel, oplosmiddelvrij) voor vloeren en slijtvaste afwerking van meubelen en tafelbladen. Als er al bestaande was is aangebracht is de waslaag goed in conditie te houden met Auro 981 vloeibare bijenwas. Normaal schoonhouden tijdens gebruik met Auro 431, Bijenwas onderhoudsmiddel. NIET met universele (synthetische) reinigingsmiddelen! Diepte reiniging bij ernstig vervuild oppervlak: AURO 421 bijenwas reiniger Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn dan hoor ik het graag.Auro nederland

Rob Bos
Algemene vraag


Dag, Is de harde was ook te gebruiken voor het behandelen van tafels? Is deze ook vlek- en vochtbestendig? Zo niet, welk produkt raadt u mij in dat geval aan? Alvast bedankt voor uw reactie. Met vriendelijke groet,

A. Dinlemez
Reactie


Ja, deze harde was is geschikt voor het onderhoud en bijwerken van kindermeubels. Hou wel rekening met een eventuele allergie voor natuurproducten! Of het voor de bewerkte natuurstenen/granieten vloer geschikt is durf ik niet met zekerheid te zeggen. Dat kun je het beste testen op een onopvallend plekje.

Jeroen
Algemene vraag


Is deze was geschikt voor het onderhoud/bijwerken van grenen kindermeubeltjes zoals een bedje (waar dus op wordt gebeten)? En is deze was ook geschikt om een natuurstenen/granieten vloer mee af te werken? Deze vloer heeft al een bewerking ondergaan met gangbare onderhoudswas en impregneermiddel.

Anne
Heel Goed


Wij hebben 5 jaar geleden onze nieuwe esdoornvloer hiermee in de was gezet. Op advies van de vloerenleverancier hebben we flink lang geboend. De vloer heeft sindsdien nauwelijks onderhoud nodig gehad, zelfs niet in de keuken. Het is bijzonder goed spul.

P Heynen

Harde was (Nr. 171)

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: