Houtverf - Aflak - Zijdemat - Wit

Merk: Auro

40,08 per blik incl. btw

Totaal per blik:
750 ml

Zakelijk afnemer? Meld je aan voor de groothandel: eco-bouwers.nl
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 4,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Duitsland
Land van herkomst: Duitsland

keurmerken_vegan.jpg Spiel Gut.png

  • Vos-vrij

Bekijk hier meer producten van het merk Auro
Auro logo
Artikelnummer: 2500000102738

Bekijk alles van Auro >
Bekijk meer: Houtverf >

Deze verf is ideaal om al je deuren, radiatoren, meubels, kozijnen en ander houtwerk wit te schilderen! Deze verf geeft een goed dekkend, hoogwaardig en duurzaam resultaat. De verf is zijdemat voor binnen en buiten en ook te bestellen in bijna 800 Auro kleuren en is ook te mengen in de bekende kleurwaaier kleuren. De lak is kras- en stootvast, optimaal dekkend, sneldrogend en geurarm.

Beste gezondheid voor het interieur
Het is leuk om je eigen huis te ontwerpen met verven die volledig oplosmiddelvrij, emissiearm en op waterbasis zijn. Het brede kleurengamma is ecologisch en geeft kamers een natuurlijk gevoel - gewoonweg goed voor het hele gezin. Elke gewenste kleurtint is bewust wonen in de eigen stijl en ontspant, verlevendigt of versterkt de totale kleurbalans in de eigen vier muren.   
 
Beste eigenschappen voor buiten
De mat lak is ook perfect geschikt voor gebruik buitenshuis. Of het nu gaat om hout, materialen op houtbasis of metaal, de professionele verf is al na twee lagen weerbestendig. Het gelakte oppervlak is bestand tegen UV-straling en zeer duurzaam. De perfecte bescherming tegen wind, weer, stoten en afschilferen. Het aanbrengen is ook eenvoudig: de verf is gemakkelijk te verspreiden, droogt snel en kan al na zes uur worden overgespoten.
 
Een ecologische verf met de beste eigenschappen! Het bijzondere is de combinatie van hoge prestaties en duurzaamheid. - met deze lak maakt u de beste keuze.
 
De kleurige lak bereikt in elk geval klasse 1 voor natte slijtvastheid en dekkracht volgens DIN EN 13300. De zogenaamde speelgoednorm DIN EN 71, deel 3 en de transpiratie- en speekselvastheid volgens DIN 53160 garanderen eveneens een uitstekende kwaliteit. 
De verven zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik en zijn verkrijgbaar in bijna 800 kleurschakeringen. Ze worden machinaal gemengd met zuivere minerale kleurpasta's.
 
Eigenschappen 
  • Geschikt voor regulier onderhoud
  • Mooie strakke vloeiing
  • Prachtige bolle hoogglans
  • Uitstekende buitenduurzaamheid
  • Glanzend, oplosmiddelvrij, zonder conserveringsmiddel
  • Goed voor je gezondheid
 
Verkrijgbaar in bijna 800 kleuren : kies HIER en vul het kleur nummer in in het vakje onder de bestelknop
Heb je een kleur uit een bekende kleur waaier (RAL.NCS etc..)vul het kleur nummer in in het vakje onder de bestelknop
Afhankelijk van de houtsoort kan AURO Aflak verschillende kleureffecten hebben. Een test is daarom aan te bevelen.

Productspecificaties Houtverf - Aflak - Zijdemat - Wit - 0,75L

Technical Data Sheet.pdf
Savety Data Sheet.pdf

Krachtig en Milieuvriendelijk - deze bijzondere combinatie maakt de glanzende en zijdemat verf van Auro  unique. De kleuren voor binnen en buiten zijn kleurecht, duurzaam en ecologisch. De verf zorgt voor een gezonde leefomgeving in uw eigen huis en maakt deel uit van een bewuste levensstijl. Vooral de eigenschappen oplosmiddelvrij, reukarm en geschikt voor kinderspeelgoed onderscheiden de matte verfkleuren (zijdemat)
Zelfs professionele waarden, elk met klasse 1 voor natte wrijf- en dek kracht volgens DIN EN 13300, garanderen een uitstekende kwaliteit (glanslak). In de buitenruimte is de zeer efficiënte lak met slechts twee lagen weerbestendig en biedt hij een bijzonder goede bescherming tegen UV-straling. De nieuwe kleurencollectie bestaat uit bijna 800 tinten.

Verpakking:
375ml voldoende voor 5m2
Met maximaal 5% water verdunbaar
Stofdroog: 2 uur
Overschilderbaar: na 6 uur
Volledig droog: 24 uur
 
Houdbaarheid: In gesloten originele verpakking minimaal 2 jaar houdbaar. Na opening beperkt houdbaar.

Verbruikshoeveelheden:
Zijn afhankelijk van de ondergrond, het type toepassing, de kwaliteit van het oppervlak. Bepaal het exacte verbruik door middel van een proefcoating.
Om de vereiste laagdikte en de kleurnuance/bedekking te bereiken, minstens 2 lagen aanbrengen; ca. 0,06 tot 0,09 l/m² per laag 
 
Samenstelling:
Water; decovery®(plantaardig middel); titaandioxide; minerale pigmenten; cellulose; koolzaad, ricinusolie-tenside; silicaten; ammoniak; benzisothiazolinon; natriumpyrithion.

Milieu-informatie over Houtverf - Aflak - Zijdemat - Wit

Als producent van verven en reinigingsmiddelen op basis van voornamelijk plantaardige en minerale grondstoffen neemt AURO-Pflanzenchemie AG een bijzondere positie in, in de chemische industrie. Met ons concept van een holistische benadering en van het creëren en winnen van grondstoffen tot het verwijderen van niet alleen productiespecifiek afval, maar ook de materialen die met de producten worden verwerkt, bewijzen we al bijna drie decennia dat ecologische basisprincipes en economisch handelen succesvol kunnen worden gecombineerd.
 
Het gebruik van biogene, hernieuwbare en minerale grondstoffen is de basis van onze bedrijfsfilosofie. De meest behoedzame extractie van stoffen uit de natuur die compatibel zijn met de mens en hun verwerking volgens de principes van de zachte chemie zijn de verdere fundamenten van het bedrijf. Ten slotte is sociale en milieuverantwoordelijkheid altijd het uitgangspunt voor de verdere ontwikkeling van het succesvol geoefende AURO-model.
 
EU-fondsen  AURO wordt gesteund bij investeringen door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.
 
Groene stroom: Sinds 2012 gebruikt AURO groene stroom, momenteel van BS Energy. Aangevuld met het fotovoltaïsche systeem op het bedrijfsdak werkt AURO nu uitsluitend met elektriciteit uit hernieuwbare energiebronnen.
Certificaat betreffende de deelname van verkoopverpakkingen aan BELLANDDual
CO2-klimaatcertificaat voor de betrokken verkoopverpakkingen in BELLANDDual voor het jaar 2016, dat de vermindering van de CO2-uitstoot door de recyclage van de door AURO in Duitsland in omloop gebrachte verkoopverpakkingen bevestigt.
Recycling certificaat transportverpakking van Interseroh
Dit certificaat bevestigt dat de geregistreerde transportverpakkingen bij de klanten van de onderneming door de partners van Interseroh worden geregistreerd, dat de geregistreerde transportverpakkingen worden gerecycleerd en dat aan alle vereisten van de Verpackungsverordnung wordt voldaan.
 
AURO als opleidingsbedrijf
 
AURO biedt opleidingen aan in verschillende beroepen: chemisch werker, schilder en vernisman, industrieel bediende.
In september 2016 heeft de Kamer van Koophandel en Industrie van Braunschweig AURO een certificaat toegekend voor haar bijzonder succesvolle opleiding tot industrieel medewerker.
 
Andere uitvoeringen

22,65
 
120,48
 

De prijs voor dit product is op aanvraag.

Auro

Een gezond leefruimteklimaat met harmonieuze of krachtige kleurtonen voor uw huis is gewoon een onderdeel van een bewuste levensstijl. U kunt de perfecte tint voor uw eigen vier muren vinden in bijna 800 kleurschakeringen. Echt elke kleurtint ziet er heel authentiek uit op de muur. Zelfs gevels van huizen kunnen met de speciale professionele verf voor buiten in 134 gewenste kleuren worden veranderd. Ook de diverse lakkleuren in glanzend en mat voor hout, houtmaterialen en metaal zijn geschikt voor binnen en buiten.

Auro
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:

Aannemersprijs
Ben je een aannemer met Kvk en BTW nummer, vraag dan hier een offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave.Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Gaat wel


Het antwoord is mij niet helemaal duidelijk. Is de ongemengde Wit vergelijkbaar met RAL 9010?

Lot
Reactie

Niet echt, Ral 9010 is meer gebroken wit. Als je deze zoekt dien je Aflak - Zijdemat - Gekleurd te kiezen en een willekeurige P1 kleur te kiezen. Als je bij het eind van je bestelling in het opmerkings-veld wilt aangeven dat het om RAL9010 gaat, komt het goed :).

Eco

Algemene vraag


Kan deze verf ook over bestaande verflagen heen die niet op waterbasis zijn? Dus over de oude laag die met een niet duurzame verfsoort, waarschijnlijk op terpetinebasis, is geschilderd.

Marc
Heel Goed

Beste Marc, Deze verf is niet een "hybride"prodcuct en je zal helaas de oude verflagen moeten verwijderen. Hoofdstuk 4 van het productblad geeft dit ook aan per ondergrond: https://www.eco-logisch.nl/pdfupload/Technical%20Data%20Sheet.pdf


Algemene vraag


Is er voor gebruik op hout, ook best een grondlaag nodig? Zo ja, wat gebruiken we daar dan het beste voor?

Emmy Van Daele
Reactie

Als hout al geschilderd is, kan er vaak worden volstaan met schuren en het aanbrengen van de nieuwe verf. Soms is de staat van het hout echter dusdanig, dat er grondverf nodig is. ... Bij deze materialen dient er dus ook eerst een grondverf laag aangebracht te worden, alvorens er met verven of lakken gestart kan worden. De grondverf van Auro is meer dan prima :).

Eco

Algemene vraag


Welke RAL-kleur wit is dit?

Gerbrich
Reactie

Auro werkt niet met RAL kleuren, maar dit is de ongemengde Wit.

Eco

Houtverf - Aflak - Zijdemat - Wit

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit