Aflak - Zijdemat - Wit

Merk: Auro

22,65 18,12 per stuk incl. btw
Aanbieding: 20% Korting

Totaal per stuk:
375 ml

Zakelijk afnemer? Meld je aan voor de groothandel: eco-bouwers.nl
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Duitsland
Land van herkomst: Duitsland

keurmerken_vegan.jpg keurmerken_spielgut.jpg

 • Herwinbare grondstoffen
 • Vos-vrij
 • Deels biologisch afbreekbaar
 • Plantaardig
 • Gerecyclede grondstoffen

Bekijk hier meer producten van het merk Auro
Auro logo
Artikelnummer: 4012561181919

Bekijk alles van Auro >
Bekijk meer: Lak >

Deze verf is ideaal om al je deuren, radiatoren, meubels, kozijnen en ander houtwerk in jouw gekozen kleur te schilderen! Deze matte verf is speciaal voor coatings op hout, houten materialen en metaal. Deze verf geeft een goed dekkend, hoogwaardig en duurzaam resultaat. De verf is mat voor binnen en buiten in bijna 800 Auro kleuren en is ook te mengen in de bekende kleurwaaier kleuren. De lak is kras- en stootvast, optimaal dekkend, sneldrogend en geurarm.

Beste gezondheid voor het interieur
Het is leuk om je eigen huis te ontwerpen met verven die volledig oplosmiddelvrij, emissiearm en op waterbasis zijn. Het brede kleurengamma is ecologisch en geeft kamers een natuurlijk gevoel - gewoonweg goed voor het hele gezin. Elke gewenste kleurtint is bewust wonen in de eigen stijl en ontspant, verlevendigt of versterkt de totale kleurbalans in de eigen vier muren.   
 
Beste eigenschappen voor buiten
De mat lak is ook perfect geschikt voor gebruik buitenshuis. Of het nu gaat om hout, materialen op houtbasis of metaal, de professionele verf is al na twee lagen weerbestendig. Het gelakte oppervlak is bestand tegen UV-straling en zeer duurzaam. De perfecte bescherming tegen wind, weer, stoten en afschilferen. Het aanbrengen is ook eenvoudig: de verf is gemakkelijk te verspreiden, droogt snel en kan al na zes uur worden overgespoten.
 
Een ecologische verf met de beste eigenschappen! Het bijzondere is de combinatie van hoge prestaties en duurzaamheid. - met deze lak maakt u de beste keuze.
 
De kleurige lak bereikt in elk geval klasse 1 voor natte slijtvastheid en dekkracht volgens DIN EN 13300. De zogenaamde speelgoednorm DIN EN 71, deel 3 en de transpiratie- en speekselvastheid volgens DIN 53160 garanderen eveneens een uitstekende kwaliteit. Daarmee is de verf uitermate geschikt voor het schilderen van kinderspeelgoed.
De verven zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik en zijn verkrijgbaar in bijna 800 kleurschakeringen. Ze worden machinaal gemengd met zuivere minerale kleurpasta's.
 
Eigenschappen 
 • 0,375 liter
 • Goed voor 5 m2
 • Vegan
 • Matte finish
 • Hoge dekkracht
 • Mooie strakke vloeiing
 • UV en waterbestendig
 • Uitstekende buitenduurzaamheid
 • Oplosmiddelvrij
 • Goed voor je gezondheid
 
Verkrijgbaar in bijna 800 kleuren : kies HIER en vul het kleur nummer in in het vakje onder de bestelknop
Heb je een kleur uit een bekende kleur waaier (RAL.NCS etc..)vul het kleur nummer in in het vakje onder de bestelknop
Afhankelijk van de houtsoort kan AURO Aflak verschillende kleureffecten hebben. Een test is daarom aan te bevelen.

Productspecificaties Aflak - Zijdemat - Wit

Glansgraad Zijdeglans
Kleur Wit
Ondergrond Hout
Toepassing Binnen, Buiten

Technical Data Sheet.pdf
Savety Data Sheet.pdf

Krachtig en Milieuvriendelijk - deze bijzondere combinatie maakt de glanzende en zijdemat verf van Auro  unique. De kleuren voor binnen en buiten zijn kleurecht, duurzaam en ecologisch. De verf zorgt voor een gezonde leefomgeving in uw eigen huis en maakt deel uit van een bewuste levensstijl. Vooral de eigenschappen oplosmiddelvrij, reukarm en geschikt voor kinderspeelgoed onderscheiden de matte verfkleuren (zijdemat)
Zelfs professionele waarden, elk met klasse 1 voor natte wrijf- en dek kracht volgens DIN EN 13300, garanderen een uitstekende kwaliteit (glanslak). In de buitenruimte is de zeer efficiënte lak met slechts twee lagen weerbestendig en biedt hij een bijzonder goede bescherming tegen UV-straling. De nieuwe kleurencollectie bestaat uit bijna 800 tinten.

Verpakking:
375ml voldoende voor 5m2
Met maximaal 5% water verdunbaar
Stofdroog: 2 uur
Overschilderbaar: na 6 uur
Volledig droog: 24 uur
 
Houdbaarheid: In gesloten originele verpakking minimaal 2 jaar houdbaar. Na opening beperkt houdbaar.

Verbruikshoeveelheden:
Zijn afhankelijk van de ondergrond, het type toepassing, de kwaliteit van het oppervlak. Bepaal het exacte verbruik door middel van een proefcoating.
Om de vereiste laagdikte en de kleurnuance/bedekking te bereiken, minstens 2 lagen aanbrengen; ca. 0,06 tot 0,09 l/m² per laag 
 
Samenstelling:
Water; decovery®(plantaardig middel); titaandioxide; minerale pigmenten; cellulose; koolzaad, ricinusolie-tenside; silicaten; ammoniak; benzisothiazolinon; natriumpyrithion.

Milieu-informatie over Aflak - Zijdemat - Wit

Als producent van verven en reinigingsmiddelen op basis van voornamelijk plantaardige en minerale grondstoffen neemt AURO-Pflanzenchemie AG een bijzondere positie in, in de chemische industrie. Met ons concept van een holistische benadering en van het creëren en winnen van grondstoffen tot het verwijderen van niet alleen productiespecifiek afval, maar ook de materialen die met de producten worden verwerkt, bewijzen we al bijna drie decennia dat ecologische basisprincipes en economisch handelen succesvol kunnen worden gecombineerd.
 
Het gebruik van biogene, hernieuwbare en minerale grondstoffen is de basis van onze bedrijfsfilosofie. De meest behoedzame extractie van stoffen uit de natuur die compatibel zijn met de mens en hun verwerking volgens de principes van de zachte chemie zijn de verdere fundamenten van het bedrijf. Ten slotte is sociale en milieuverantwoordelijkheid altijd het uitgangspunt voor de verdere ontwikkeling van het succesvol geoefende AURO-model.
 
EU-fondsen  AURO wordt gesteund bij investeringen door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.
 
Groene stroom: Sinds 2012 gebruikt AURO groene stroom, momenteel van BS Energy. Aangevuld met het fotovoltaïsche systeem op het bedrijfsdak werkt AURO nu uitsluitend met elektriciteit uit hernieuwbare energiebronnen.
Certificaat betreffende de deelname van verkoopverpakkingen aan BELLANDDual
CO2-klimaatcertificaat voor de betrokken verkoopverpakkingen in BELLANDDual voor het jaar 2016, dat de vermindering van de CO2-uitstoot door de recyclage van de door AURO in Duitsland in omloop gebrachte verkoopverpakkingen bevestigt.
Recycling certificaat transportverpakking van Interseroh
Dit certificaat bevestigt dat de geregistreerde transportverpakkingen bij de klanten van de onderneming door de partners van Interseroh worden geregistreerd, dat de geregistreerde transportverpakkingen worden gerecycleerd en dat aan alle vereisten van de Verpackungsverordnung wordt voldaan.
 
AURO als opleidingsbedrijf
 
AURO biedt opleidingen aan in verschillende beroepen: chemisch werker, schilder en vernisman, industrieel bediende.
In september 2016 heeft de Kamer van Koophandel en Industrie van Braunschweig AURO een certificaat toegekend voor haar bijzonder succesvolle opleiding tot industrieel medewerker.
 
Andere uitvoeringen

Aflak - Zijdemat - Wit

Uitvoering: 0,75L
32,06 per blik
€ 40,08

Aflak - Zijdemat - Wit

Uitvoering: 2,5L
96,38 per stuk
€ 120,48

Aflak - Zijdemat - Wit

Uitvoering: 10L
De prijs voor dit product is op aanvraag.

Auro

Een gezond leefruimteklimaat met harmonieuze of krachtige kleurtonen voor uw huis is gewoon een onderdeel van een bewuste levensstijl. U kunt de perfecte tint voor uw eigen vier muren vinden in bijna 800 kleurschakeringen. Echt elke kleurtint ziet er heel authentiek uit op de muur. Zelfs gevels van huizen kunnen met de speciale professionele verf voor buiten in 134 gewenste kleuren worden veranderd. Ook de diverse lakkleuren in glanzend en mat voor hout, houtmaterialen en metaal zijn geschikt voor binnen en buiten.

Auro
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:

Aannemersprijs
Ben je een aannemer met Kvk en BTW nummer, vraag dan hier een offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave.

Bedrijfsnaam: Voornaam*: Achternaam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

Schilders

Totaal 16 vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 1
Arnold Franken Schilderwerken
  Arnold Franken Schilderwerken   Al ruim 30 jaar ben ik werkzaam als schilder. Mijn specialisatie is onderhouds- en renovatiewerk. Met mijn bedrijf sta ik voor klantvriendelijkheid, kwal.. Bekijk profiel pagina

Meerbon
2465 BP Rijnsaterwoude
0172-507015
Cyndyl b.v.
Wij zijn de EcoSchilders oftewel de schilders van de toekomst; . Vandaag de dag is duurzaam, ecologisch en verantwoord ondernemen dé trend binnen de economie. Milieuvriendelijker werken staat .. Bekijk profiel pagina

Bijdorp-Oost 14
2992LA Barendrecht
0653343633
eco-schilderbedrijf
Als schilder heb ik ruime ervaring opgedaan bij andere schildersbedrijven en ben nu verscheidene jaren als zelfstandig bedrijf actief. Tevens heb ik ervaring met onderhouds- en timmerwerkzaamheden. Ee.. Bekijk profiel pagina

Martin Vlaarkade 15
1013 CS Amsterdam
edelhert interieur
Edelhert is specialist in het afwerken van uw woning op een ecologische, gezonde en duurzame manier. Ik, Christophe Dahlem, gebruik uit respect voor het milieu, mijn klanten en ook mezelf, natuurlijke.. Bekijk profiel pagina

houwaartstraat
3210 Linden
0032477422952
Edwin Ekas verbouw en schilderwerken -BetonCiré
  Edwin Ekas is al 25 jaar zelfstandigondernemer en is gespecialiseert in schilder-en timmerwerk, BetonCiré. Zowel binnen als buitenwerk voor woonhuis- bedrijfs of kantoorpand. Edwin Ek.. Bekijk profiel pagina

Krimweg 63
7351 AV Hoenderloo
0629018618
EVA schilderwerken
Onderhoud en schilderbedrijf met aandacht voor milieu. Bekijk profiel pagina

pottebakkerstraat 66
4905AK Oosterhout
0162438655
H&S bvba
Schilder- & decoratiewerken plaatsen van TADELAKT vergrijzen van Eiken meubels en vloeren kalkverven en speciale technieken Bekijk profiel pagina

Keldermanssphransstraat 2
2222 Itegem
+32477324204
Huisschilder Harry
Voor goed schilderwerk Bekijk profiel pagina

Wolddijk 145
9738 AE Groningen
0646266600
jojit
Jojit eco staat onder leiding van Jorrit van der Vliet en is een jong bedrijf dat zich richt op verbouwingswerkzaamheden op ecologische basis met als specialisme decoratie-, en afwerkingstechnieken... Bekijk profiel pagina

jozef Israelskade 100 3h
1074 TC Amsterdam, Noord-Holland
0203640205
Kruit projecten
Kruit schildert zo natuurvriendelijk mogelijk. Bekijk profiel pagina

sumatrakade
1019RA Amsterdam
La Palette d`Annette
Voor huisschilderwerk: Annette van La Palette levert mooi en duurzaam schilderwerk, binnen en buiten. Ik kom bij u langs om het werk goed te bekijken en maak vervolgens - gratis en vrijblijvend - een.. Bekijk profiel pagina

Tweede Kostverlorenkade 114
1053 SB Amsterdam
06-16788845
Luchtenburg strak en grondig schilderwerk
Luchtenburg strak en grondig schilderwerk is een eenmansbedrijf. In 2014 begonnen met jarenlange ervaringen met het schilderen van woningen( veelal oude woningen en renovatieherstel ) Zowel nieuwbouw .. Bekijk profiel pagina

Hoofdstraat 42
9951 AC Winsum
0653372969
Mava painting
Schildersbedrijf Bekijk profiel pagina

Paterstraat 14
8540 Deerlijk
056/773490
Michiels-EcoBouw
Beste Klanten, Michiels Eco Bouw is een idealistisch allround klusbedrijf met drie hoofdactiviteiten: Nieuwbouw en opknapwerk / Schilderen / Alternatieve energie 1. Klussen in en om het hui.. Bekijk profiel pagina

Graaf floris V weg 37-18
3739 NC Hollandsche Rading
035 8883204
WonderfulWall
WonderfullWall ontwerpt en realiseert muurschilderingen voor binnen- en buitenruimtes, voor diverse opdrachtgevers, met verschillende budgetten. Een muurschildering maakt een ruimte uniek. En ge.. Bekijk profiel pagina

Cruquiusweg 115D
1019 AG Amsterdam
Wonderwalls.nl
 Het ontwerpen, uitvoeren en afwerken van wanden en interieurs, voor particulieren en bedrijven.   W O N D E R W A L L S . n l        /        J A N.. Bekijk profiel pagina

von zesenstraat
1093BJ amsterdam
00 31 6 5205 3705

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Algemene vraag


Is het nodig om voor hout (binnenkozijn dakraam)eerst een grondverf/primer te gebruiken voordat ik Auro aflak gebruik? En zo ja, heeft Auro deze primer? Alvast bedankt voor uw reactie.

Cuijpers
Reactie

Tip voor schilderen! Houd een natte vinger tegen de wand, als er een zuigplek achter blijft heb je een primer nodig. Dit geldt voor bijna alle soorten verf!

Eco

Aflak - Zijdemat - Wit

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit