Puzzel - My Eco School

Merk: Adventerra Games

18,95 per stuk incl. btw
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 4,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Bekijk hier meer producten van het merk Adventerra Games
Adventerra Games logo
Artikelnummer: 7640179640480

Bekijk alles van Adventerra Games >
Bekijk meer: Puzzels >

Puzzel My Eco School - 12 Grote Stukken + 12 Inzetstukjes - 3+ Jaar

Deze puzzel bestaat uit 3 verschillende lagen, een klaslokaal, een kantine, een speelplein en een weg. Elke laag bevat 3 puzzelstukken. Eerst puzzelt de speler de lagen in elkaar en vervolgens zoekt de speler per laag de juiste 3 inzetstukken met milieuvriendelijke activiteiten waarmee minder milievriendelijke activiteiten bedekt worden. Zo leren jonge kinderen spelenderwijs groenere keuzes te maken. Geinispireerd op de Montessori methode. De puzzel is gemaakt van stevig karton.

De puzzel draagt bij aan:

  • Het ontwikkelen van het observatievermogen en ruimtelijk inzicht
  • Het ontwikkelen van associatievaardigheden
  • Kennis van geometrische vormen
  • Kennis van milieuvriendelijke gewoontes op school

Productspecificaties Puzzel - My Eco School

  • Inhoud: 4 puzzels met ieder 3 grote stukken, 12 stukjes met geometrische vorm + een instructieboekje (meertalig waaronder Nederlands)
  • Leeftijd: 3+
  • Afmeting doos: 270 x 230 x 56 mm
  • Afmeting puzzel: 40 x 64 cm

Milieu-informatie over Puzzel - My Eco School

Adventerra is een combinatie van "Adventure" (avontuur) en "Terra" (aarde), De uitdagende spellen en puzzels leren kinderen het belang van natuurbehoud. De producten worden in Polen en Italië geproduceerd, zijn volledig van gerecycled materiaal gemaakt met gebruik van vegan inkt.


Adventerra Games

Adventerra Games is een milieuvriendelijk merk uit Zwitserland dat educatieve spellen maakt over het milieu. Kinderen worden uitgedaagd en leren een verantwoordelijkheid voor het beschermen van de natuur en onze planeet te ontwikkelen.

Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:Puzzel - My Eco School

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit