Bouwpakket -3 in 1 Mini Solar Robot

Merk: 4M KidzLabs

24,99 per stuk incl. btw
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 4,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Verenigde staten
Land van herkomst: Verenigde staten

Bekijk hier meer producten van het merk 4M KidzLabs
4M KidzLabs logo
Artikelnummer: 4893156033772

Bekijk alles van 4M KidzLabs >
Bekijk meer: Bouwpakketten >

DYI 3 in 1 Mini Robot op zonne-energie

De Mini Solar Robot van Green Science is een compacte robot die wordt aangedreven door zonne-energie. Met behulp van zonne-energiecellen op zijn rug kan de robot zichzelf voortbewegen en kleine taken uitvoeren. Het is een educatief speelgoed dat kinderen op een leuke en interactieve manier kennis laat maken met zonne-energie en duurzame technologie. Door de zonnestralen om te zetten in beweging, stimuleert de Mini Solar Robot het begrip van groene energie en de mogelijkheden van hernieuwbare bronnen. Het is een geweldige manier om kinderen bewust te maken van duurzaamheid en hen te inspireren om na te denken over milieuvriendelijke oplossingen.

Productspecificaties Bouwpakket -3 in 1 Mini Solar Robot - Solar Robot

  • Voor kinderen van 8 jaar en ouder
  • Benodigheden: kleine schroevendraaier

Milieu-informatie over Bouwpakket -3 in 1 Mini Solar Robot

Green Science leert kinderen de principes van hernieuwbare zonne-, water-, magnetische, zwaartekracht- en windenergie en bouwt een coole, schone machine die werkt! Green Science bouwpakketten leren jonge ingenieurs de principes van de natuurkunde te gebruiken om hun eigen gadgets, robots en coole apparaten te bouwen. De 4M Green Science-serie laat kinderen de wonderen van natuurkunde en scheikunde ontdekken. 

Al de verpakkingen zijn PVC-vrij en bij verschillende producten worden recyclingstips meegegeven.
Andere uitvoeringen

19,99
 
- Voorlopig niet leverbaar -

19,99
 
19,99
 


Bouwpakket -Solar Plane Mobile

Uitvoering: Solar Plane
24,99
 

4M KidzLabs

De gebruiker staat bij 4M in het middelpunt als het gaat om het maken van nieuw speelgoed. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven met verschillende wetenschappelijke speeltjes. Hierin kunnen ze zelf de wondere wereld van de wetenschap op een verantwoorde manier ontdekken. Wetenschap is leuk!

4M KidzLabs
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Slecht


Deze robot is niet geschikt voor de leeftijd zoals omschreven, veel te moeilijk. Afgekeurd

M. Altena

Bouwpakket -3 in 1 Mini Solar Robot

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit