img

Michiels-EcoBouw

Categorie: Schilders
Plaats: Hollandsche RadingBeste Klanten,

Michiels Eco Bouw is een idealistisch allround klusbedrijf met drie hoofdactiviteiten:

Nieuwbouw en opknapwerk / Schilderen / Alternatieve energie

1. Klussen in en om het huis in alle soorten en maten naar wens. Nieuwbouw en opknapwerk. Heb je allerhande klusjes of een grote klus. Heb je een loodgieter nodig en een houtman of is er iets mis met de electriciteit, of moet er getegeld worden. Ik ben zeer veelzijdig. Verschillende werklui over de vloer is niet nodig. zie ook handigehuisman.nl. De materialen die ik gebruik zijn voornamelijk ecologisch. Bij het bouwen, verbouwen, isoleren en aanpassen van je huis kun je ook denken aan gebruik van vlas, multipor, schapenwol, leemstuc en andere alternatieve materialen.

2. Schilderen binnen en buiten. Bij voorkeur gebruik ik aquamarijnverven. De meerprijs van de verf heeft nauwelijks invloed op de totale kosten van het schilderen. De grootse kostenpost is meestal de arbeid.

3. Adviseren en installeren van alternatieve energie systemen, zoals: zonnepanelen, warmtepompen, hout-cv kachels en heat pipe systemen. Dit kan zowel los, of in combinatie met elkaar. De voorkeur gaat hierbij uit naar een goed warmte afgiftesysteem, zoals vloer-, muur- of Jagaverwarming. Het isoleren van de woning is vaak de eerste stap in het maken van een energie neutraal huis. Om deze systemen aan te kunnen leggen, doe ik alle noodzakelijke verbouwingen, zoals vloeren leggen, schoorstenen maken, keukens en badkamers herinrichten enz., dit alleen of samen met andere zzp's.

Het contact met de klant en een goede samenwerking vind ik belangrijk. Ik kijk en denk graag mee naar de mogelijkheden het huis zowel visueel als praktisch meer naar de zin van de klant te maken. Ik geef een eerlijk advies los van mijn eigen belangen. Ook sta ik er voor open dat de klant mee werkt met de klus. Ik heb een open en flexibele instelling waardoor ik alle vaardigheden die ik bezit op een creatieve wijze kan inzetten en combineren.

Bel of mail gerust voor een bezichtiging, offerte of advies.

Hierbij een link naar een artikel die ik heb geschreven in het tijdschrift "Spiegelbeeld" over alternatieve energie

http://mich531.wix.com/pcdi#!blank/c1z5p

Met Warmte groet,

Michiel Baelde Jansen info@michiels-ecobouw.nl 06-41471300

Gegevens

Graaf floris V weg 37-18
3739 NC Hollandsche Rading
Nederland

035 8883204
0641471300

Dit bedrijf werkt met producten van Eco-Logisch
Vraag hieronder een offerte aan bij dit bedrijf.

Door het formulier in te vullen maak je ook meteen een profiel aan op onze website. Handig want zo kan je de offerte aanvragen die je hebt uitstaan makkelijk bijhouden. Ook het bestellen van producten wordt zo iets makkelijker.

Je naam
E-mail adres
Waar vraag je een offerte voor aan?

Gegevens

Graaf floris V weg 37-18
3739 NC Hollandsche Rading
Nederland

035 8883204
0641471300

Dit bedrijf werkt met producten van Eco-Logisch

Beoordelingen Reviews van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Gegevens

Graaf floris V weg 37-18
3739 NC Hollandsche Rading
Nederland

035 8883204
0641471300

Dit bedrijf werkt met producten van Eco-Logisch