Oljahoutbouw

Houtstapelbouw en prefab houtskeletbouw voor snelle bouw. De beste vaklui in de bouwsector vind U hier!

Olja houtbouw levert op betaalbare, efficiente en snelle wijze de oplossingen voor wonen, werk en hobby. Voor elke situatie!    

U bent van harte welkom in onze nieuwe showroom in Nunspeet!                                                                                                                          

Wonen in een massieve vrijstaande prefab houtbouw woning gebouwd in houtstapelbouw, houtskeletbouw of paneelbouw brengt rust en ruimte, het leeft, geeft energie, gezelligheid en het heeft uitstraling en karakter. Het is bijzonder fijn wonen in hout. De prefab woningen of hsb huizen bieden naast een hoog comfortabel woongevoel en gevoel van welzijn, ook een ongekende isolatiewaarde waarmee u vele euro's op jaarbasis kunt besparen! 

Wist U Dat U Tot Wel 40% Kunt Besparen Op Uw Huidige Energierekening?
 
Wij zijn ook leverancier van houtgestookte cv kachels, ketels en houtkachels met mogelijkheid tot aansluiting op cv. 
 
Bent U op zoek naar een aannemer bouwbedrijf met de beste vaklui in de bouwsector welke uw exclusieve houten droomhuis, recreatiewoning of ander gebouw, van kapschuur tot droomvilla, samen en voor U kan realiseren? Een bouwbedrijf wat al vele projecten met succes heeft afgerond in zowel binnen als buitenland en misschien Uw wensen uitvoeren wel het volgende succesvolle project wordt? 
  
Door goed overleg en met al onze ervaring kunnen wij U het gehele bouw proces voorzien van goede adviezen, van bouwtekening maken tot bouwvergunning aanvraag en Uw betrouwbare partner zijn bij het vervullen van Uw wensen. Wij leveren op maat geprefabriceerde bouwpakketten naar uw wensen van vrijwel elk denkbaar hout project in houtstapelbouw, houtskeletbouw en of paneelbouw constructie.
 
Heeft U al een bouwtekening laten maken en wil U liever uw exclusieve prefab houtskeletbouw of houtstapelbouw huis, schuur, garage of elk ander denkbaar houtbouw project zelf bouwen? Geen probleem, ook dit behoort tot onze flexibele mogelijkheden. Wij kunnen in circa drie maanden tijd uw houten droomhuis als bouwpakket huis of overig constructie gebouw leveren. Voor een vrijblijvende offerte prijs aanvraag kunt u uw bouwtekening aan ons versturen. Prijzen al vanaf € 400,- per vierkante meter.
 
We kunnen u van alles schrijven over wat wij doen met hout op deze website, maar het liefste laten wij u dat zien. Dus twijfel niet en maak vrijblijvend eens een afspraak met Oljahoutbouw en mail of bel Alex van Olst, 06 53839916 gevestigd in Hulshorst wat tussen Nunspeet en Harderwijk in ligt, of vraag direct een offerte brochure aan. Wij willen U graag de sfeer en de warmte van een blokhut houten woning laten voelen. Onze vaklui bouwen in Nederland en ook in het buitenland.
 
 
Oljahoutbouw
Bedrijfsnaam: Oljahoutbouw
Adres: Harderwijkerweg 358
Postcode: 8077 RK
Plaats: Hulshorst
Telefoon: 0341453374
Mobiel: 0653839916
Website: www.oljahoutbouw.nl

Klik hier voor meer informatie.

Aantal keer bekeken sinds juli 2013: 12344
hooiberg.jpg prieelen.jpg prieel.jpg 100_1205.jpg 015.jpg klantenwerk 001.jpg schuren klantenwerk 001.jpg 018.jpg klantenwerk beurs merc 022.jpg houtskeletbouw.jpg houtstapelbouw.jpg houtbouw woning.jpg
Klik op bovenstaande foto´s voor een vergroting.
Ongepaste content aangetroffen? Klik hier om dit aan Eco-Logisch te melden.
  • Informatie
  • Plaats een reactie

Informatie

Vraag vrijblijvende informatie of een offerte aan bij Oljahoutbouw
Naam*:
E-mail*:
Vraag*:
[Administrator] Niet invullen:

Plaats reactie

Beoordelingen Reviews van klanten, reacties, vragen en antwoorden

sterOnsterOnsterOnsterOn
Heel Goed

Wij hebben een aantal houtskeletbouw projecten laten uitvoeren door dit bedrijf en hebben louter goede ervaringen met hen. De kwaliteit prijs verhouding is uitstekend en ze bieden service op maat! Kortom, de beste vaklui in de bouwsector.

Carlo van Eikeren 7/26/2013 2:23:12 PM