Zonne-energie

Totaal 6 productenPagina 1 van 1

Gel accu 130 Ah


v.a. 350,-
2 uitvoeringen

Gel accu 90 Ah


v.a. 250,-
2 uitvoeringen

Zonnepaneel 175W-12V - Mono


295,-

Zonnepaneel pakket met accu 175W - 12V en MPPT regelaar


v.a. 699,-
3 uitvoeringen

Zonnepaneel pakket met accu 175W- 12V


v.a. 549,-
3 uitvoeringen

Zonnepaneel pakket met accu 520wp - 230V en MPPT


v.a. 2.990,-
3 uitvoeringen

Investeren met zonne-energie

Zonne-energie is een ontzettend duurzame en milieuvriendelijke vorm van energie. Zeker als je zelfvoorzienend bent met het opwekken van zonne-energie verklein je de milieu impact aanzienlijk. Het is geen geheim dat er aan de aanschaf van zonnepanelen en/of een zonneboiler een prijskaartje hangt. Maar daar tegenover staat een terugverdientijd van zo’n 5 tot 10 jaar. En daarna profiteer je van de grote financiële voordelen.

Wil je investeren met zonne-energie? Kies dan uit een van onze sets zonnepanelen of zonneboilers.

De voordelen van zonne-energie

Overweeg je de keuze voor zonnepanelen of een zonneboiler? Dan maken we die keuze graag eenvoudig door je de voordelen van zonne-energie te laten zien.

  • Je bespaart aanzienlijk op je energiekosten.
  • Je kunt in aanmerking komen voor een salderingsregeling tot 2021.
  • Met zonnepanelen wek je groene stroom op, waarmee je tevens de CO2-uitstoot en uitstoot van andere schadelijke stoffen verlaagt.
  • Zonnepanelen en een zonneboiler dragen bij aan een beter energielabel van je woning.
  • Zonnepanelen en een zonneboiler voegen ook direct waarde toe aan je huis.

Zonnepanelen kopen

Het voelt ontzettend goed om de energie die je verbruikt zelf op te wekken. Je bent goed bezig voor zowel het milieu als je portemonnee. Bij zonnepanelen heeft men het al snel over terugverdientijd. Terwijl het interessanter is om te kijken naar de verdientijd. Onze zonnepanelen hebben een lange levensduur van ruim 25 jaar en een terugverdientijd van nog geen 5 jaar. Daarmee heb je een verdientijd van 20 jaar, ofwel 20 jaar gratis stroom!

Onze sets van zonnepanelen van Eco-Solar zijn compleet en geschikt voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Je kunt kiezen voor een set met 4, 5, 6, 7, 8, 9 of 10 stuks. Alle sets bevatten een Solix Air omvormer, bevestiging voor schuine en platte daken en alle benodigde kabels en stekkers.

Zonnepanelen met accu kopen

Heb je geen accu voor handen? Bijvoorbeeld als je zonnepanelen wilt installeren op je caravan, tuinhuis of boot. Kies dan voor een set zonnepanelen met accu.

Je kunt kiezen uit een set met een omvormer naar 230V. Hiermee kun je ongeveer 4 zuinige lampen, een radio, een oplader voor laptop of telefoon en een kleine koelkast voorzien van stroom. Doordat onze sets voorzien zijn van een acculader en omvormer in één, zijn de sets super makkelijk in gebruik. Plug en play!

Daarnaast kun je kiezen voor een set die 12V levert. Hiermee voorzie je ongeveer 3 zuinige lampen, een radio, klein elektrisch gereedschap en een laptop of telefoon van stroom.

De zonnepanelen sets met accu zijn eenvoudig zelf te monteren. De specificaties en brochures zijn te vinden bij de productinformatie.

Zonneboiler aanschaffen

Een zonneboiler verwarmt water met zonne-energie met behulp van zonnecollectoren die op het dak worden geplaatst. Het verwarmde water wordt opgeslagen in een boiler, indien nodig aangevuld met verwarming van de ketel. Met een zonneboiler verbruik je minder dan de helft van de energie die je normaal nodig hebt om je water te verwarmen. Niet alleen is dit ontzettend goed voor het milieu. Ook je portemonnee wordt er blij van!

Wij hebben drie zonneboilers in ons assortiment: voor een plat dak, schuin dak en in-dak opstelling. Door het grote installatiegemak zijn onze zonneboilers uitermate geschikt voor de doe-het-zelver. De collector plaats je op het dak en de boiler van 150L monteer je naast de ketel. De set wordt vooraf gevuld en met alle bevestigingsmaterialen geleverd.Ga direct naar