WC-Bril - Bamboe

Merk: Wenko

50,70 per stuk incl. btw
Aantal
Maak een keuze
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Duitsland
Land van herkomst: Duitsland

Bekijk hier meer producten van het merk Wenko
Wenko logo
Artikelnummer: 4008838144725

Bekijk alles van Wenko >
Bekijk meer: Badkamer >

Wenko Toiletbril Bamboe 

Een natuurlijke toiletbril van bamboe. Deze wc-bril is vervaardigd uit hoogwaardig bamboe met een elegante donkere afwerking en heeft de klassieke ovale dekselvorm, wat zorgt voor een uiterst comfortabele zitervaring.
 
Het toiletdeksel van Wenko voegt een natuurlijke en unieke uitstraling toe aan je badkamer dankzij de natuurlijke nerf en kleur van het bamboe, waardoor elk wc-deksel een individuele charme heeft.
 
Milieuvriendelijk materiaal: Bamboe is een natuurlijk materiaal dat bekendstaat om zijn milieuvriendelijke eigenschappen. Het groeit snel en is hernieuwbaar, waardoor het een bewuste keuze is voor wie geeft om het milieu. Bovendien is bamboe zeer duurzaam en robuust.
 
Duurzaamheid en onderhoudsgemak: Deze toiletbril is voorzien van meerdere lagen lak, wat resulteert in een oppervlak dat eenvoudig schoon te maken is, bestand is tegen vocht en vrij is van poriën. De stevige, roestvrijstalen bevestiging zorgt voor een betrouwbare bevestiging op het keramiek van het toilet.
 
  • bamboe
  • 41,5 x 34,5 cm
  • roestvrijstalen bevestiging
  • makkelijk te monteren
  • inclusief montagehandleiding

Deze badkamerserie van Wenko biedt allerlei mooie accessoires van hoge kwaliteit bamboe. Het design is strak en modern, waardoor het in elke badkamer past. Bamboe is een snel hernieuwbare grondstof, waardoor dit een duurzame materiaalkeuze is. Daarnaast zorgt bamboe voor een natuurlijke sfeer in de badkamer.

Tip: maak de wc-bril schoon met milde reiniging. Gebruik zeepwater en spoel af met schoon water. Droog vervolgens af met een zachte doek.

Productspecificaties WC-Bril - Bamboe - Toiletbril

 Inclusief: Deze set bevat 1 wc-bril gemaakt van bamboe, alle benodigde bevestigingsmaterialen en heeft de volgende afmetingen: deksel - 34 x 41 cm / buitenring - 37 x 42,5 cm / binnenring - 21 x 26 cm / bevestigingsafstand: 13 - 17 cm.

 

Milieu-informatie over WC-Bril - Bamboe

Bamboe is het snelst groeiende materiaal op aarde en van nature anti-bacterieel. Daardoor zijn er tijdens het kweken geen pesticiden en andere hulpmiddelen nodig. Bamboe is dus een uitkomst voor duurzame producten!




Andere uitvoeringen

Zeeppomp - Bamboe - 220 ml

Uitvoering: Zeeppomp - 220 ml
17,25
 

Handdoekhouder - Bamboe - 40 cm

Uitvoering: Handdoekhouder
17,25
 

Badrek - Bamboe

Uitvoering: Badrek
20,65
 

Wandrek - Bamboe - 60 cm

Uitvoering: Wandrek
21,50
 

Wenko

Het Duitse Wenko helpt jou bij het in stijl brengen van je badkamer en toiletruimte. Met producten van hoge kwaliteit die lang meegaan ben je voorzien van een stijlvolle look.

Wenko
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Reactie


Ruim 2 weken geleden ontving ik per PostNL het postpakket met daarin de bamboe WC-bril. Verzending is prima verlopen! Echter ..., toen ik de wc-bril wilde monteren bleek er in het pakket slechts 1 witte (kunststof) vleugelmoer te zijn meegezonden! Direct de volgende dag heb ik telefonisch contact opgenomen met een collega van Eco-Logisch. Mijn probleem heb ik uitgelegd, waarop mij werd beloofd dat er alsnog een witte vleugelmoer zou worden opgestuurd. Dit is inmiddels 2 weken geleden en ik heb nog steeds niets ontvangen, waardoor ik de WC-bril niet heb kunnen monteren!!! Graag ontvang ik alsnog zo snel mogelijk dit montage-onderdeel! Ter bevestiging van deze actie ontvang ik graag een aan mij persoonlijk gericht bericht!! De WC-bril lijkt mij fantastisch, maar deze ligt nog steeds ingepakt in mijn badkamer te wachten op ingebruikname!!! De bovengenoemde gang van zaken is niet erg vertrouwenwekkend!!! Helaas!

Titia de Wolf
Reactie

Zou je je bestelgegevens willen mailen naar info@eco-logisch.nl ? Groet, Eco


WC-Bril - Bamboe

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit