We zijn open voor Click & Collect - Verfmengen -De Showroom is op afspraak. Lees hier meer

Nieuwe Energie van Anne-Marie Rakhorst

Merk: Boekhuis

€ 15,- per stuk incl. btw
Aantal

- Uit het assortiment -

Dit product wordt gratis verzonden

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

Bekijk hier meer producten van het merk BoekhuisBoekhuis logo
Artikelnummer : 9789055947690

Het einde van de fossiele brandstoffen is in zicht. De vraag naar alternatieve oplossingen op het gebied van energie neemt snel toe. Tegelijkertijd volgen de ontwikkelingen elkaar in rap tempo op en zijn er al diverse oplossingen voorhanden. Zo worden intelligente netwerken ontwikkeld, wekken steeds meer gebouwen hun eigen duurzame energie op via zonne- en windenergie en is de feed-inwet (terugleveren aan het stroomnet) in Duitsland een groot succes.

Anne-Marie Rakhorst wil met dit boek aantonen dat Nederland de overstap naar duurzame energie vóór 2035 kan realiseren en daarmee internationaal een koppositie kan innemen. Met behoud van welvaart en zonder schuldgevoel. In Nieuwe energie staan oplossingen ­centraal. Baanbrekende initiatieven in binnen- en buitenland maken duidelijk hoe we de energietransitie concreet kunnen vormgeven. Ook gaat de auteur in op de grote kansen van duurzaam renoveren in de gebouwde omgeving.
 
Anne-Marie Rakhorst is directeur/eigenaar van Search, een internationaal opererend advies- en ingenieursbureau, laboratorium en opleidings­instituut met een dienstenaanbod op het gebied van (duurzame) bouw, industrie, milieu, ruimtelijke inrichting, energie en water. In 2000 werd zij uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar. Eerder schreef ze "Duurzaam ontwikkelen… een wereldkans" en "De winst van duurzaam bouwen".

Product info

  • Gebonden
  • 200 pagina's
  • Kleur: z.w.
  • Taal: NL
  • Afmetingen: 20.5x20.5cm
  • ISBN: 9789055947690


Boekhuis

Bij Eco-Logisch hebben we de beste boeken voor een milieubewuster leven op een rijtje gezet, speciaal voor jou. Duik even weg in een goed boek en leer meer over de prachtige natuur, groene energie, heerlijke gerechten en mooiste wandelingen. Laat je inspireren en motiveren om ook milieubewuster te leven.

Boekhuis
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Nieuwe Energie van Anne-Marie Rakhorst

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: